znata написал(а):люди у него в принципе вызывают недоверие,
Цього, по-моєму щенят спеціально вчать, цілі стратегії і прийоми розробляють, щоб не довіряли незнайомим, не неслись до них, не брали їжу. Так що вам навпаки пощастило [взломанный сайт]
До шумів вулиці звикне і до галасу, і до несподіваних рухів. Щеня боїться того, що йому невідоме, а потім адаптується. Алєкс боявся шуму ліфта. тремтів в мене на руках, коли ми мусили з'їхати/піднятися. Але боявся днів три-чотири. Як зрозумів, що воно хоч і голосне (а у нас ліфт стартує, як ракети на Байконурі), але йому конкретно нічим не загрожує - перестав. Зараз сам вбігає в ліфт і спокійно сидить увесь час, поки спустимось зі свого 8 поверху.
А от недовіряти чужим, я точно в ньому заохочувала б. Мій дурник, на жаль, несеться до всіх.
znata написал(а):Иногда мы странно едим.
А ви їсте по годинах, чи корм стоїть увесь час? І тільки корм?
У нас корм стоїть постійно (так рекомендувала Катя), я постійно підсипаю свіжий, і, чесно кажучи, навіть не знаю, скільки Алєкс з'їдає. На ура йде в нього сире м'ясо. Катя казала, що в нашому віці можна вже хоч щодня. Ну, щодня я не даю, але через день-два, так. Гарний чималий кусок вистачає на 15-20 хвилин тягання-жування-ковтання.Іноді вранці даю 1/4 упаковки творожка (0%). Для розваги і зубів кидаю погризти морквинку, листочок салату. Судячи з того, що й за смаколиками мій пес не особливо труситься, він наїдається.
А найточніше вам скажуть, чи песик не голодний, його купки. [взломанный сайт]
Як гарні і регулярні, то немає чого переживати [взломанный сайт]
Отредактировано Alex i Aleksandra (24-06-2012 00:47:41)