А ось так Алекс відсипається вже третю добу
Яничар-Розбійник чи золотовухий Алекс?
Сообщений 271 страница 300 из 650
Поделиться27213-12-2012 21:01:57
Спати, їсти і швидко бігати - це кредо наших останніх днів
На старт
Увага
Марш!
Вправо
Вліво
Вперед
Я, як здогадуєтесь, так само швидко теліпаюсь на іншому кінці повідка...
Поделиться27314-12-2012 23:28:09
Бродили зранку снігами... Гарно так, додому не хотілося.
Приємно дивитися, як прокидається місто, діти, як струмочки, з усіх боків стікаються до садочків/школи...
"Це ж Алекс, привіт?" - дівчинка з портфеликом крутилась коло нас вже довгенько, але я її одразу не впізнала."Алекс, - кажу- І тобі привіт". Дівчинка ця - ще з наших літніх друзів. Завжди активно вітала Алекса на подвір'ї, вимагала у мене смаколики і пробувала вчити біглятко різним командам. Смішно, розчулююче і по-дитячому вперто. Смикала маму за руку і вимагала, щоб і їй купити "цього песика, як із казки".
"А в мене вже вирішили, - мала сумно малює риски носком черевика на снігу - песика не куплять. Будуть папуги".
Навіть десь розумію маму дівчинки, але папуги? "Це, мабуть, добре... - тягну фальшиво - папуги бувають гарні". "Скажу купити хвилястих, як вже папуги, то хай хоч балакають" - мала явно має лідерські замашки. Але все одно стоїть сумна і дивиться на Алекса.
"Не переживай," - кажу, от виростеш, і купиш собі собаку. Сама. Такого, як захочеш. Я ж теж от тільки зараз маю Алекса. А в дитинстві навіть і папуг не мала". Яскраво-зелені штани перестали малювати на снігу, підскочили вгору: "Точно! Сама куплю. Куплю. Куплю." І помчала в школу. Думаю, на всі свята вона буде загадувати одне бажання: якнайшвидше вирости.
Але ж яка добра душа росте!
Поделиться27415-12-2012 01:08:03
Ох, уж эти родители. Вечно сублимируют детские желания. Хочется платье красивое такое, бальное - купят синее в белый горошек: чтобы в садик носить можно было каждый день. Хочется портфельчик такой... с единорожком, правильный - а покупают с какой-то барбёй.
У меня в детстве не было модных джинс, юбок-резинок и лайкровых лосин: материальное положение не позволяло. Да и обедали мы с братом частенько гречкой. А чтобы ее проглотить, отковыривали себе комочек из кастрюли и поджаривали на сковороде с подсолнечным маслом и яйцом. И бутерброды в школу частенько с жареными яйцами были... или с маслом и вареньем
Но зато у нас была СОБАКА!!!
Помню выражение лица папы, когда мы с мамой поехали на Птичку за новым аквариумом (мне деньги не ДР подарили - и мы решили обновить старый протекающий), а вернулись домой со щенком за пазухой... а на улице валил снег.
Поделиться27515-12-2012 08:32:25
Девчоки, ну я прям слезки проглотила...
А у меня был Кешка. И любила я его всем сердцем (хоть просила хомячка). Хомячки тоже были, но они не говорили. А Кешка до 100 слов.
Алекс - звезда: покоритель детских сердец.
Про родительский ... как там его ... а у нас такого не было. Наверное потому, что я всегда была практичной в шмотках.
Саш, с тобой познакомилась, а с Алексом - нет!!! Непорядок!!!
Ябуду на новогодние, возможно, пролетом через Киев - хочу увидеться!!!
Поделиться27615-12-2012 11:13:15
Алекс - звезда: покоритель детских сердец.
Це точно! Коли ми проходимо біля садочка, малі горобці прилипають до сітки і скандують в один голос "Алекс! Алекс!" Так приємно. Спочатку виховательки прибігали, "ви ж його не гладьте," - казали. А зараз самі гладять І кажуть дітям: "Дивіться, який Алекс вихований, ви теж такими повинні бути". А ми з Алексом демонструємо свою класичну програму (у зимовому варіанті) - "зайчик" "покрутись", "пострибай", "дожени". Малі зі сміхом біжать вздовж сітки своїм боком, Алекс з гавкотом своїм. Алексу теж подобається
Саш, с тобой познакомилась, а с Алексом - нет!!! Непорядок!!!
А як мені було мило вас побачити! Снєжка виявилась така молоденька і гарна )) Ти, Таня, наш добрий друг, з так далека, Ната - вже друг-друг. Від розгубленості в мене торт з рук випав. Так хотілось з усіма познайомитись, ... і усіх не запам"ятала. Алекс, вимотаний собачою атмосферою виставки, спав, не хотілось його тащить з собою. Але непорядок, згодна.
Таня, будеш в Києві, без вагань запрошую в гості. Іра з Херсона от три ночі була, вижила. Ната заходила на трошки, теж ок Мій мобільний не таємниця, його по роботі пів Києва знає, друзям тим більше не шкода - записуйте: 050 516 99 77. Ми завжди раді гостям!!
Поделиться27715-12-2012 11:50:15
Снєжка, Таня,
Такі розчулюючі оповіданнячка про дитинство вийшли!
А я - з маленького містечка. У нас там будинок. Собаки у сільській філософії, це зовсім інакше, як в місті. Буда, ланцюг, охорона. Був у нас якийсь Тузик, але й в нас знайшлися живодери, вкрали його, мама дуже плакала, знайшла його захололим на тій живодерні і сказала, більш ніяких собак!
Я тоді була ще дуже мала, але зрозуміла, що собак в нас більше не буде.
І які там папужки, хом'яки чи інші щурі! У селі може бути тільки кіт - і той на вулиці. Кури не рахуються.
Ми жили теж бідно, телевізора я на очі не бачила до 7 класу. Тому багато читала, перечитала всі книги у сусідів, і дві бібліотеки - шкільну й районну. Бабуся на добраніч розповідала історії з Біблії і з життя - наприклад, як бачила русалку польову, як шукали скарби на Івана Купала. Все змішувалось у моїй дитячі голові. Я хотіла стати чарівницею, навчитися літати (пробувала з пенька!), бути невидимою й т.ін. Якимось дивом у нашій провінції була спецшкола - з поглибленим вивченням іспанської мови, її ми вчили з 1 класу. І я мріяла... дійти на Кубу. В моїй уяві там було тепло, зелено і весело. У третьому класі висипала у подруги з портфеля книги, нарвала щавлю на дорогу (щоб було що їсти), взяла сірники, книжку про партизанів на дорогу і пішла... пішки на Кубу. Все продумала! Йшла по залізничній колії: щоб міліція не побачила й додому не завернула, і з дороги так не зіб'юсь Придумала цілу легенду, хто я і куди йду (без Куби). Дві подруги напросились зі мною. Перша заплакала додому, як тільки вийшли за рідне місто, і вернулась. А з другою ми дійшли аж через три села. Міліція вранці нас зняла з печі у бабці, до якої ми напросились ночувати. Бабця була хитра, "войну пройшла, німецьку шпигунку викрила", і на нас, як ми поснули, побігла в сільраду заявила (а я ж таку легенду заливала!!). Здала, словом, як шпигунів Для нашого містечка була велика подія - міліція когось там піймала і везе у воронку! Бабця з лозиною мене вже чекала під відділенням. Мама свого додала медичним шлангом (вона у мене фармацевт). У школу було соромно повернутися. Я мала того року всі п'ятірки, і незадовільну поведінку у табелі. Похвальну грамоту віддали конкурентці. А мене ще довго-довго дражнили.
До Куби я так ніколи ще і не дійшла. От на цих канікулах була на іспанських островах, пригадала свою іспанську, вона як цвяшок досі сидить у моїй голові. Іспанці тішились, що хоч хтось говорить не англійською, а знає їх мову. Мене знову тягне у мандри
Але тепер у мене є Алекс, і мандрувати будемо удвох. От чекаємо зимових канікул!
Поделиться27815-12-2012 15:34:22
Ох, ну ты и авантюристка! Читаю запоем
Класс!
Поделиться27915-12-2012 17:47:08
Дуже зворушливо. Уявило собі дівчаток, і бабцю-партизанку....
Поделиться28016-12-2012 23:46:27
Мороз не жалує - термометри, мов змовились, показують мінус 13, а мій Руденький тягне гуляти й все.
"Змилуйся", - прошу, - майданчик аджиліті засипало снігом, не розчистити, двори - суцільна ковзанка, на Набережній віє, аж завиває.
Але біглятко мусить вигулятися,а значить на другому кінці повідка вигулююсь і я.
Провітрюю лижний костюм. Під ним сто інших одежин. Серйозно подумую, чи не натягати лижну маску, бо щоки печуть від бігу і різкого холодного повітря. Гірше виглядати, ніж виглядаю, й так не можна. Алекс бігає голяка.
Трохи заздрісно дивлюсь на тих собачниць, які випливають з під'їздів у елегантних шубах, а їхні песики спокійно дріботять поруч. Наше "поруч" тільки на повідку. 5 метрів, які я повинна постійно тримати(витримувати), щоб Алекс вільно біг у своєму темпі. Захекаєшся! Але чого не зробиш заради голого друга! Ми не можемо гуляти, покурюючи цигарочку (я й не курю) чи балакаючи по мобілці. Ми - біглі-побігли!
Хоча, думала над цим, сумнівно, що в наших дворах я будь-якого не-бігля спустила б з повідка. Скрізь близько дороги і неадекватні великі пси (є в нас тут такий доберман, вилітає навіть без ошийника і одразу впивається в горло кожній собаці, яку бачить, вже два рази відбивалась від нього - хазяйка там неадекватна, нема з ким балакати), а ще бродячі ватаги, а вечорами феєрверки...
Тому згадую експерта Крістіну Тар з виставки і її "рабочие собаки, покажите движения" - й вперед!
Бігаємо риссю, літаємо галопом, скажемо через замети, боремося/граємося, доганяй/переганяй.
Навіть дуже почуваюся "рабочей" [взломанный сайт]
Як не поскручую собі ноги, на наступних виставках - пригодиться!
Поделиться28116-12-2012 23:58:49
Но зато у нас была СОБАКА!!!
Все не йдуть мені з ума ці твої, Снєжка, слова.
Це ж так класно, коли діти ростуть разом з іншими домашніми істотами. Це так по-дитячому, хотіти собаку, бо собака - це символ домашнього затишку, безпеки, захищеності, теплоти, дружби, вірності, любові. Того, чого дитина звичайно потребує.
Ох, уж эти родители. Вечно сублимируют детские желания.
У такому порядку ці твої цитати змінюють суть речей: може і я перенесла не Славка свої дитячі мрії - мати песика.
Я Алекса дуже хотіла, але хотіла й Славкові зробити Алексом велику приємність. А цей поганець завів собі собаку ... в комп'ютері! Показує, як та лижеться, скаче, шукає скарби... Блін, як прикро! Тут Алекс СПРАВЖНІЙ, теплий і класний поруч, а він з комп'ютерним мемом грається.
Нема слів, просто. Що за діти... Повірте, я виховувала Славка не менш відповідально,ніж зараз Алекса. Може й заслужили ми той кінець світу...
Поделиться28217-12-2012 00:03:53
Оооо!!! Я тоже в позапрошлом году к собаке прикупила зимнюю пуховую куртку: в город в такой особо не выберешься, зато гулять с собакой - тепло и удобно.
По поводу лица хочу очень даже посоветовать Buff. Во флисовой балаклаве в условиях города можно выглядеть чуть странно, а фот натянуть бафф на голову под шапку и немного - на лицо до носа - очень полезная штука: и с затылка не задувает, и подбородок-щеки-нос прикрыты. [взломанный сайт]
Именно так мы в прошлую зиму с Сальсой по 2 часа в день при -18°С гуляли. Это уже та температура, когда если на нос ничего не натянуть, то при каждом вдохе ноздри слипаются
Поделиться28317-12-2012 19:44:09
Сьогодні приїде моя старшенька - Ганя.
Приїде святкувати на Ганни (22.12) День народження (20 років!) і ... привезе в гості свого хлопця. Краківського [взломанный сайт] Він ніколи не був в Україні, боюсь, як сприйме наші дикі Березняки...
Готуюсь до їх приїзду, як до Папи Римського. Хазяйка з мене ніяка, шити/пряти/готувати в мене відбирає багато сил, тому метаюсь по хаті зранку.
Алекс теж перейнявся важливістю моменту. Лежить спокійним калачиком. Хоча він в нас в домі теж як Папа. Чотири рази в день (або й п'ять) я гуляю з ним майже по годині щоразу. Руденького трохи трясе від холоду після вулиці, але додому йти все одно не хоче, ритуально впирається під під'їздом. Сьогодні винятково дала йому їжу зі столу. Не зовсім зі столу - із спільної каструлі. Напоїла після вулиці тепленьким дієтичним курячим бульйоном (Славко сидить на дієті). Алексу дууже сподобалось! Хм... ще дограюсь, доведеться заради нього навчитися готувати і годувати натуралкою [взломанный сайт]
І... дожилася. При здоровому глузді і достатньому життєвому цинізмі думаю, у що вдягнути малого бігля. Роздивляюсь в інтернеті собачі комбінезончики. Чоловік свариться, як ніколи, каже щоб не робила із пса дитини, а мені шкода худенького. Правда, апетит у Алекса після прогулянок ого! От чоловік і каже краще годувати, а не одягати.
Ганя теж, як то з гуртожитку, їде голодна-голодна і вже казала, що мріє про наш холодильник як про скриню скарбів. Як з ними всіма справитись?
А телефонні божевільні далі дзвонять. Вмовляли Славка не купувати бункери, бо кінець світу буде не такий, як зараз думають. Славко пообіцяв їм не купувати. Якось буде...
Поделиться28418-12-2012 21:31:07
Ой.. втиху від чоловіка купила Алексу комбінезон
Перший-ліпший, недорогий, аби тіло прикрити. Алекс навіть задоволений бігав. Довго погуляли над Дніпром. Думали повз нашого хазяїна тихо вдома прошмигнемо, роздягнемося і ... попали йому прямо в руки. "Що ти з пса зробила?" - гримотить над вухом, а сам не знати, чи то сердиться, чи то сміється. Алекс і справді дуже незвичайний у обновці.
Збираємося знову на прогулянку... "Алекс не давайся, пручайся, будь мужчиною," - чоловік дразнить Алекса, а той і радий старатися - ледь запхала лапи у одежку. Гаряче, спітніла!
Буду одягати Руденького тільки при сильних морозах. А так хай загартовується і буде мужчиною, як не хоче наряджатися.
А в мужчини які вуса розкішні!! Мммм.... Чорні-чорні!
Приглядалася до інших біглів - білі. А в нашого такі, наче наш татко не з Москви, а з Мадриду.
Поделиться28518-12-2012 21:42:14
Ось так Алекс виглядає в обновці
А це вже діти над малим сплячим пожартували
Поделиться28619-12-2012 02:07:27
Очень симпатичный-себе молодой человек в комбинезончике.
Я тоже долго плевалась на комбинезоны... пока не наступила такая погода, при которой, выведя собаку на 5 минут утром (дольше мы гуляем в обед), приходилось ее еще 15 минут отмывать (шерсть-то длинная). В общем, плюнула и купила комбинезон на случай грязи. Кстати, и перед выставками в дождливую погоду легче беречь ее.
Так что все правильно: закалять нужно, но и до абсурда собачью гламурофобию доводить не надо )))
Поделиться28719-12-2012 02:24:15
Який Алекс чудовий!!! А вусатий!!!. Мужчина Який класний комбезик!!! Вони такі прикольні в одязі! Мої вже зрозуміли що так тепліше і самі лапки просовують у рукавчики, такі розумашки. А вдягати треба на морози... у них, квартирних, підпушок такий не росте як у вольерних... мої в режимі "дикої вібраціі" через 40 хвилин прогулянки хоч і в светриках... Звичайно, звикли спати під ковдрою, а я їх на мороз - "знущателька" - бубнить моя мама...
Я почала светрик Алексу... нажаль не встигла до таких холодів... але все одно стане в пригоді)
Прочитала пост про мандри на Кубу -"Тореадори з Васюківки" відпочивають!!!
Поделиться28820-12-2012 10:19:24
Я прям скучала за Вашими рассказами [взломанный сайт]
Алекса с обновкой!
А в мужчини які вуса розкішні!! Мммм.... Чорні-чорні!
А я первым делом на этой фотке обратила внимание на выразительные умные глазки...а потом только присматривалась какие у него усы [взломанный сайт]
Поделиться28920-12-2012 15:16:47
выразительные умные глазки...
мене чарують кожного дня. Алекс справді розумний і інтелігентний.
З ним про все можна домовитись мирно. Диски Фішера побрязкали пару раз і лежать без потреби, ми й так знаходимо спільну мову.
Було, не хотів мити лапи - чи то перепад температур був некомфортний, чи то не хотів, щоб його на руки брали (щоб у ванну поставити). Пробував рикнути до мене. Тихо, але виразно. Ну що: можна було б йти на конфлікт, взяти за загривок і показати, хто в домі старший. Але я завжди вибираю мирну тактику. Спокійно почухала під горлом, попросила лапу, потім другу, поставила на зайчика, а потім він і сам не зрозумів, як у ванні опинився. Все одно моє зверху!
Не хоче комбінезон одягати - не тягну насильно. Кажу "Йдемо гуляти. Я одягаюсь". Алекс - хитрий! - біжить і носом свій ошийник пихає на вішалці. Я кажу: "Алекс теж буде одягатися" і показую комбінезон. Тікає. Я чекаю. Знову кличу гуляти. Він до ошийника, я трясу комбінезоном. За кілька разів зрозумів! Я б не одягала з радістю, але мінус 16 для підлітка незарослого - трохи забагато. Та й труситься голий. А з одежки виймаю тепле і веселе тільце. І шелестить на вулиці смішно, як різдвяний кульок з цукерками.
Все ж для його добра!
А сьогодні Алексу виповнюється 9 (дев'ять) місяців! Офіційно юніор. Діти пов'язали на шию лєнточку.
Алекс запишався...
Поделиться29020-12-2012 21:24:32
Прибирати, чи не прибирати - ось в чому питання...
В хаті - безлад, діти, гості дітей, пес, але може не варто старатися, бо завтра кінець світу?
Та на роботі в кінець світу, вперто не вірять, вимагають плани на 2013 і 2014 роки! І то конче сьогодні. Приємно, що центральний офіс так нас мотивує жити. Ще й перед католицьким Різдвом. Але перейматися дурницями апокаліпсису ніколи - вигадую інші дурниці, робочі.
У Алекса апетит розгулявся - не на жарти. Улюблена страва - м'ясо - у всіх його проявах. Сьогодні дітям приготувала гуляш (по-багатому - з трьома сортами м'яса) і вперше побачила справжнього бігля: прохаючий погляд, ніжні пози, ніс у хазяйський мисці. А він гурман! Нащо ті горошки сухі їсти, якщо на світі є М'ЯСО! Ох, боюсь, що доведеться перейти на натуралку... Боюсь, бо готую зрідка (не вмію, не люблю, не маю часу).
А поки мій ніжний Розбійник спить і бачить смачні сни, поділюсь передноворічним настроєм з моєї Польщі - там вже майже Різдво.
Життя не закінчується - Христос ся рождає...
Поделиться29120-12-2012 21:39:22
Красотища в Польше! Это Краков?
По поводу натуралки - я бы не советовала идти у Алекса на поводу. Если очень уж хочется побаловать Рыжика вкуснятиной - выдели ему один день в неделю на натуралку. Мешать корм и натуральную пищу не стоит. А с кормом куда проще. Иногда настолько лень готовить собаке, а деваться некуда, приходится. Но мне никуда не деться: большая часть кормов Сальсе не подходит категорически из-за аллергии на курицу или избыточное содержание белкоа и жиров. Если же псу подходит корм - не стоит заморачиваться готовкой. Я так думаю.
Поделиться29222-12-2012 11:18:36
Красотища в Польше! Это Краков?
У Кракові ще краще. Це Варшава
Усі мої "поляки" - домашні і гості - з Кракова, тому ми дуже любимо це магічне місто.
Цього року у Кракові улітку чи восени є якась міжнародна собача виставка, придивлюсь до неї ближче, не виключено, що з Алексом прокатаємось до дітей в гості і погуляємо королівським містом.
А дитині моїй сьогодні двадцять років!
Пам'ятаю, як принесли зранку (доня народилася із сходом сонця) і кажуть: "Приймайте свою Ганічку". І так - 22 грудня - свято Ганни, от в мене й вийшла Ганя. Сама собі вибрала ім'я і ангела-охоронця. Кумедна була: великі сині очі, губи бантиком на пів обличчя, щічки повненькі-повненькі
Скільки я їй колискових виспівала, по хаті на руках виносила! В череді і ромашці купала, примовками замовляла.
Зима, в хаті +15, на дворі - криза, 1992 рік, купони і дефіцити. Палити грубки не було чим, я по-тихому у сусідів плота розбирала, щоб хоч якусь дровину витягти й в грубку кинути... На пам'ять досі пам'ятаю кожну Ганькину пелюшку і повзунки. Вода з криниці відрами тяжкими, прання в руках, Ганька під цицькою увесь час, коляску на вулицю по три рази на день на собі по сходах туди і назад, а ночами я на друкарській машинці (!) писала роботу вступну в аспірантуру... Ех, часи...
Але варто було! Гарна дівчина виросла, розумна і добра
Добре вчилася, книжну вночі їй з рук виймала, як вона, вже втомлена, відключалася.
Усі ЗНО на 12 поздавала, в Університет Шевченка (мій!) сама на бюджет вступила.
В нагороду отримала поїздку до Кракова
Побачила там Ягелонський університет, аудиторії, обладнання - кинула Шевченка і пішла на журналістику в Ягелонський.
(Ця авантюрність когось мені нагадує
У Кракові просто розквітла. Дуже задоволена. Каже, там немає лінивих студентів і байдужих викладачів. Немає корупції, хабарів, зневажливого ставлення до молодих. Навчання платне, але чесне. Платне доступно. Була влітку на практиці у Варшаві на телебаченні, каже, навіть "зірки" нормальні і людяні, без понтів. У Польщі взагалі без понтів. Дуже вперед і в культурному , і в економічному плані наші сусіди пішли (без нас).
От хлопчика нам в гості привезла... Її ровесник, скромний, вихований. Перші стосунки. Гарні. Усміхаються до себе ніжно. Приємно дивитися. У Павла вдома теж є песик Алекс Павла зразу облизав, як свого
Люблю цей день. У грудні - свято за святом - Катерини, Андрія, Варвари, Миколая, Ганни. Кожне із своїми традиціями. А від Ганни і день довший стає! Значить, весна ближче. А по дорозі ще Різво (у нас Свят-вечір вже післязавтра), Новий Рік і знову Різдво... Ох, таке гарне життя. І навіщо було людей кінцем світу лякати...
Поделиться29322-12-2012 23:35:56
Очень приятная девушка у Вас выросла))И умница,и красавица - поздравляем с именинами маму и дочу!!!!!!!!!!!!!!!!! [взломанный сайт]
Поделиться29423-12-2012 14:15:55
Tatyana спасибі!
Доня з друзями гуляли весь день і всю ніч. Добре сусіди терпеливі.
А у нас із Алексом свої стежки-доріжки і свої друзі
Замело Дніпро, снігу насипало і ще темні хмари йдуть...
Але хто сказав, що під снігом нічого не знайти? Алекс, як північний олень, копитком лапкою розгрібає сніги і вигризає з-під них багато смачних корінців. Або й шматочок ялинки. Смачна!
А тут і вигрібати не треба - така красуня стоїть
Пахне
Дуже пахне
Ціла поки що
А от і подружка Ніка!
Гасаємо!
Втомилися
Дуже втомилися
Поделиться29523-12-2012 14:22:03
Ах, Славкові купили нову ковдру?
Покотилися-повалилися...
На зуб попробували
Постелилися. Спати будемо тут. Чи щось не так?
Ми ж так гарно гуляли і дууже втомилися!
Отредактировано Alex i Aleksandra (23-12-2012 14:26:54)
Поделиться29629-12-2012 22:31:05
Раніше усі неприємні витрати я переводила у потенційні втрачені шоколадки.
Типу - о, за це стільки ж шоколадок можна було б купити. [взломанный сайт]
Зараз переводжу у м'ясо для Алекса. -
О, це ж Алексу стільки м'яса/курочки/печінки можна було б купити
На щастя, без смаколиків на Свята ми не залишимось. Ніяких олів"є і оселедців у шубах. Нікого обжорства опівночі. Будемо святкувати по-кубинськи
Там о 12-00, доки годинник б'є дванадцять разів, треба з'їсти 12 виноградин - і тоді усі наступні 12 місяців будуть щасливими. Алекс дуже любить виноград, не сумніваюсь, що встигне проковтнути 12 штук, але така кількість, мабуть, трошки занадто на юніорський шлунок. Тому, швидше за все, виноград їстимемо ми, а Алекс має встигнути проковтнути 12 шматочків м'яска.А виноградину отримає замість шампанського
Вітаємо усіх із святами, що наближаються. Загадуйте правильні бажання, бо життя показує, що мрії таки збуваються, а мудрі стверджують, що немає нічого страшнішого, ніж почуті Богом молитви. Тому, коли підійматимете келихи чи ковтатимеме 12 виноградин, бажайте розумно! [взломанный сайт]
Поделиться29701-01-2013 23:56:11
Треба мати чимало іронії і самоіронії, щоб переживати у нашій країні свята.
Намагалась з усіх сил відбитися від олівьє, але Славко надивився новорічних реклам і змусив таки кришити цей символ давно минулих часів.
Хоч-не хоч прибрались в хаті. Купили шампанське, аякже. Мандарини. Ще якісь там ніби новорічні дрібниці. Ялинку поставили (маленьку, штучну, високо для Алекса). Включили вогники на вікні.
Спочатку до них принюхувався Котяра. Потім підтягнувся й Алекс
Не хотілося готувати нічого особливого. Зібралися тільки сім'єю. Легкі страви, солодощі, фрукти... Нам - кожному по 12 виноградин. Алексу - 12 шматочків м'яса. Алекс опівночі вже міцно спав, не зразу зрозумів, чого це йому миску просто на дивані під носа пхають. Доки дійшло, що це не сон... Не встиг все швидко з'їсти. Я теж не встигла всі 12 виноградин ковтнути. Значить, у нас з Алексом буде рік з випробуваннями... Хлопці зі своїми виноградинами справились вчасно.
Привітали батьків. Кількох друзів. Алекс солодко позіхав і навівав сон...
А тут феєрверки! Бабахкало з усіх боків, далеко на Хрещатику (нам видно) й просто під вікном. Доки гримотіло далеко, я висадила Алекса на підвіконня й розказувала, як це гарно і весело. Він не дуже вірив, але дивився на спалахи спокійно. Потім, коли загримотіло, просто під вікнами, тяжко зітхнув - і пішов у клітку. Зарився там і... заснув. Я не могла повірити. Бігала, мацала, чи не тремтить, чи правда спить. А таки спав! Герой!
Телевізор не тішив - те, що й кожного дня, все досить вульгарне.
Ми швидко зробили, як Алекс.
А вранці - все як завжди. 7-00, цілуємось з Алексом, чухаємо животика (я сподіваюсь зачухати Розбійника "ще хоч на п'ять хвилин") встаємо, я напівсонно одягаюсь і... Наче в іншому світі опиняюсь. Аж прокинулась!
У людей свято триває!
Відкриті балкони, на підвіконнях пиво, сидять, курять, як в барах. Музика - у кожного своя. Дівки на вузьких підвіконнях танцюють, вихиляються, як біля шеста, як не попадають! Кричать - "фоткай меня бистрєй, а я вконтакте поставлю". Ми з Алексом аж роти повідкривали. Біля бювету - поляна (активна). На дитячому майданчику - рясні сліди вчорашньої поляни (чоловік казав, тут гуляли до 4 ранку). На білому снігу чорні квадрати, просто Малевича - видно вибивали килими (коли?), то тут, то там купи від витрушених мішечків пилесосів (коли?!). На каналізаційних люках - гори свіжих курячих кісток ("святковий" подарунок з підігрівом братам меншим). У кожному дворі - використані ракетні салютні установки. Алекс на них злісно підіймав ногу і голосно гавкав, я не забороняла.
Скільки ж ми проспали! Шкода (або на щастя), не мала з собою фотоапарата...
Бо чого вартий був, наприклад, сніговичок, у якого замість рук стирчали пляшки з-під пива, а замість носа - цигарка!
(сфоткали потім його увечері)
З новим щастям! Ми точно за таке нове щастя тости піднімали?
Ех... Як не любити любов наших людей до таких святкувань.
Сьогодні цілий день гуляли теж під періодичним обстрілом. Алекс на вулиці не такий сміливий, як вдома. Але давнього страху не має. Зупиняється, насторожується, дивиться на мене, я підбадьорюю, йдемо далі. Без паніки. Гримотить звідусіль, куди дітися - звикаєш!
Але нерви у пацана міцненькі.
А коли Алекс під феєрверки зробив під деревцем купку, я оцінила це як справжній новорічний подарунок!
З новим роком! З новими досягненнями!
Отредактировано Alex i Aleksandra (01-01-2013 23:58:23)
Поделиться29803-01-2013 10:24:40
Да....мне тоже грустно стало когда после праздников вышли утром на прогулку... [взломанный сайт] Столько бутылок от шампанского и коробок от салютов....и еще всяких отходов праздника....даже сегодня еще все валяется...
Алекс на новом одеяльце напомнил мне Дерика....он тоже очень любит новенькое[взломанный сайт]
Еще порадовалась за вас что Алекс не боится выстрелов! Он герой! [взломанный сайт] У в городе очень много потеряных животных после НГ....наверное выстрелов испугались...а может хозяева в интересном состоянии их потеряли.....
Поделиться29903-01-2013 11:42:23
Сьогодні вранці зустріли знайому бабуню.
У неї песик схожий на китайського хіна. Мало не плакала, як його пожував стаф (на щастя тільки пожував, бо у песика товстенька шия і дуже грубий підшерсток). Пес в шоці з глибокими ранами, бабуня мало не плаче. Стафа без повідка водить вічно п'яний наш сусід. Ми з ним якось не перетинаємось. Читала таку тему в нас на форумі. Але що може зробити старенька, коли ця машина у вільному польоті несеться і нападає ззаду?
А я знову відбивала Алекса від добермана. Він з нашого будинку. Я привчена крутити головою на всі боки, особливо там, де, знаю, що гуляють великі собаки. Бачу цього добермана здалеку і встигаю підхопити Алекса або закрити собою. Він летить конкретно на горло Алексу (перевірено, вже знімала з Алекса вдвох з вагітною сусідкою, на щастя тримала Алекса дуже близько біля себе). Але чому Я з ним маю воювати?! В мене аж коліна тремтять. Чоловік сказав, що привезе перцевий балончик. Поможе? Чи одразу електрошокер купувати? З хазяйкою без толку говорити. Там повідка і в помині немає. Хазяйка всіх ігнорує. Її не один собачник знає з гіркого досвіду.
У нас є подружка стаф - Ніка (на фото вище), ніжна дівчинка, от знаємо Дера і Горана. Але бабуню не переконаєш, що стаф може бути нормальним створінням. Бо щоб соба був нормальним, нормальним повинен бути хазяїн. А цей вічно празднічний. А скільки після свят в околиці бродить собак з ошийниками і повідками! За вівчаркою я не встигла добігти, до ротвейлера боялась підійти. А ще якусь дрібноту загублену Славко бачив. А ще одну, з гарним червоним ошийником, чоловік з-під коліс чужого авто дістав, мертвою. Блін, це все через ці дурні п"янки і феєрверки! [взломанный сайт] Кому потрібні такі свята [взломанный сайт]
Почуваюся малою і беззахисною. Дуже хочу вирости і створити свій притулок для тварин. Щоб відбирати нещасних собак у таких неадекватних хазяїв, лікувати їх і робити щасливими. Ех, якби такі бажання збувалися...
Поделиться30003-01-2013 13:52:30
Эххх....жаль бабушку...и конечно жаль за мою любимую породу...больная тема....но многие так и думают что это собаки-убийцы...а не хозяева-идиоты....
То что на улицах нападают собаки...и разных пород...конечно не предугадаешь- всегда приходится смотреть по сторонам...для собачек маленьких пород конечно это опаснее....но я не менее расстраиваюсь когда нападают на Дера....такие опыты не приносят ничего хорошего....
У нас в балке гулял бесповодочный злой бернский зенненхунд ...я много слышала о нем от других собачников....истории жуткие...как вспорол живот старенькому хину...и т.д. и т.п....но как-то его не встречала.....и тут шли мы с Дером с занятий и увидели как к нам приближается этот "милый" пушистый пес....все случилось очень быстро...прыжок...и этот медведь свалил меня с ног...все закрутилось....у Дера на шее была металлическая цепочка которая как-то запуталась и зацепилась....удавила и Дер потерял сознание...я в панике пытаюсь освободить горло...но меня постоянно сбивает этот ублюдошный бернц....не знаю сколько прошло времени....появился хозяин.....оторвал своего пса и говорит мол отходите т.к. я его не удержу....я поймала себя на том что мои глаза ищут кирпич...камень....и я б ударила...такое состояние было....
Я не могла просто так это оставить....собирала людей пострадавших....ходили...пугали....пока на прогулке их не встречают....я тоже задумалась о том чем можно защититься.....и что было б с моей собакой будь она меньших размеров....или, например если б эту схватку увидел маленький ребенок....
Уже доказано...с такими хозами нет смысла нормально говорить..уговаривать...просить...их можно только пугать...
Отредактировано Оля (03-01-2013 13:54:58)