Форум питомника КАТТYVАL

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум питомника КАТТYVАL » Персональные страницы "Кэттивэльчиков" » Яничар-Розбійник чи золотовухий Алекс?

Яничар-Розбійник чи золотовухий Алекс?

Сообщений 361 страница 390 из 650

361

NR, спасибі!

NR написал(а):

Кэттивэльчики порвали Гомель!!!!

[взломанный сайт]  Так вийшло!  [взломанный сайт]

Тепер важливо конкретно нам не загордитись, а спокійно займатись далі. Хочемо попробувати перейти на рінговку-ланцюжок, як радить minodоra, а часу до Акани мало. Спробуємо сьогодні на занятті, побачимо, чи будемо експериментувати, чи залишимось на шнурку. Шнурок в мене в руці вже сам складається :-) А ланцюжок красивий :-)

http://s017.radikal.ru/i444/1302/fc/a74e8ee0e75f.jpg

Такий Алекс отримав від мене в подарунок на перспективу :-) А ще один, простіший, маємо на початкові заняття.

NR написал(а):

Поздравляю Алекса с победой, а самое главное, с замечательной семьей!!!!

По-справжньому приємно саме це, чесно. Що ми з Алексом - друзі. Може я не завжди можу з ним справитись, але я вже знаю, що він відчуває і чому робить так, чи інакше. Бігль - це особлива собака. Хто мав/має іншу породу, а потім бігля, кажуть, що ніяк не можуть звикнути, що пес може не слухатися, чути з п'ятого разу. На бігля не можна тиснути. Не можна спустити з ока. Творча натура! Алексу особливе задоволення - сперти мою шкарпетку і встигнути прогризти в ній дірку  http://s42.radikal.ru/i098/0911/a0/2ca1f01a091b.gif Знає, не можна, знає - сваритиму, але сама приємність від того, щоб швидко у мене з-під носа вполювати - більша. Іграшки, то таке, дозволене - нецікаве. А шкарпетка! - здобич! - заборонена! - аж солодка!

Бігль повинен САМ усвідомити і захотіти. Тому коли у нас щось виходить в парі - це дуже великий кайф.
І те що я без досвіду собачника все ж знаходжу з біглем спільну мову, дуже мене надихає. Будемо старатися й далі :-)

Після виставки з Алекса кілька днів виходив такий адреналін, що ого-го. Погода добивала, настрій був препаскудний. Вдома - переверти.
А от знову сніжок прикрив бруд на вулиці, заняття розважає, ми обоє відіспались і відійшли від емоцій - все добре :-)

Отредактировано Alex i Aleksandra (14-02-2013 23:57:41)

0

362

NR написал(а):

Вы похожи на Елену Франчук?

Ох, стара тема :-) Кажуть-кажуть :-)

Запевняю, ми не родичі :-) Принаймні мені про це нічого не відомо. Є лише один збіг - у мене день народження в один день із Леонідом Кучмою :-) І мій дід покійний на Кучму дуже схожий був. Такийсь такий типаж, очевидно. Вилицюваті блондини, хоч з зовсім різних регіонів України.

Колись ми з Оленою Франчук перетнулись вживу. Дивились одна на одну дивно. Я вже знала, що ми схожі, а їй і її охоронцю була несподіванка:-) І з Леонідом Кучмою бачились зблизька. Він теж до мене приглядався :-) Але не признав за дочку :-) (Може тому, що я була без охоронця :-)

Ще й, як іронія, що тільки я зміню зачіску, то, дивлюсь, і Франчук має подібну, сміх та й годі від таких збігів.
От зараз заплітаю косичку довкола голови, на виставках дуже зручно, волосся не заважає і акуратно, може Франчук такого не треба :-)

Але якби в мене було стільки грошей, як у моєї подібної тезки, здогадуєтесь, що б я з ними зробила?

Збудувала б у кожній області затишні притулки для тварин. В містах обладнала великі, правильні майданчики для вигулу для домашніх собань. А ще... Ну, думаю, ви б мені підказали, як ще правильно було б потратитись :-)

Отредактировано Alex i Aleksandra (10-02-2013 09:46:25)

0

363

Alex i Aleksandra написал(а):

Колись ми з Оленою Франчук перетнулись вживу. Дивились одна на одну дивно. Я вже знала, що ми схожі, а їй і її охоронцю була несподіванка:-) І з Леонідом Кучмою бачились зблизька. Він теж до мене приглядався  Але не признав за дочку  (Може тому, що я була без охоронця

http://s42.radikal.ru/i098/0911/a0/2ca1f01a091b.gif
Могу только представить их лица... [взломанный сайт]

А мне "муляло" давно...образ в голове был и файлы не стыковались! А вчера сошлось!

0

364

На щастя ми не капєц, як схожі. Тільки з певних ракурсів  [взломанный сайт]

0

365

Відбули ми заняття на ланцюжку... Гм..

Це зовсім інша технологія управління неуправляємим біглем. Інша філософія. Шнуркова рінговка і ланцюжок - як їзда на мопеді і на машині. Мопедом мені безпечніше, бо повільніше, більше часу на реакцію, в разі чого можна між ногами втримати :-)- (шнурок).  А машиною крутіше, швидше, комфортніше - і ризиковніше (ланцюжок).

Аня косила на нас уважним оком, бо Алекс ходив на ланцюжку добре, практично весь час на розслабленому, по-крутому. (я ж, чайник, навіть одягти його правильно на Алекса не зразу змогла :-) Але точно знаю, в ринзі, де море чужих необнюханих собак - так не буде. На занятті вже всі свої, нецікаві, можна працювати. В ринзі Алекса понесе адреналін, про розслаблений ланцюжок можна починати мріяти десь у класі Чемпіонів. А швидко "переключати передачі", правильно їздити ланцюжком по шиї Алексу мені ще слабО!

Хочеться вчитися по-новому, і колеться - виставки так близько, чи зможу.... З іншого боку, така велика конкуренція на ці виставки, що може варто розслабитись і гратися...

До речі, питання: чому ви ходите на виставки?

0

366

До речі, питання: чому ви ходите на виставки?

Потусоваться с подругами   [взломанный сайт]  [взломанный сайт]
Ну и почесать нарциссическую составляющую своей личности  [взломанный сайт]
Еще - люблю куда-то ехать... сам процесс смены места (это я о дальних выставках).

А если более серьезно, то тут комплексный момент: все то, что написано выше + желание, чтобы собачьи наши дети были с приданым в родословной.
Для кобеля выставки еще и нужны, если предполагается его использовать в разведении, ведь выставки - одно из мест, где тусуются сучьи мамки да женишков присматривают, плюс те же титулы - кобелю нужнее, чем суке.

0

367

Да, Снєж, "комплексный вариант", точно.
Але чи обов'язково йти з настроєм тільки перемогти? Мені здається, на нашому етапі важливіше любити сам процес... Чи ні? Тільки перемога?

Продовжуємо вчитися.
Перепробували всі нові рінговки, знову хочу в магазин :-) Методом проб і помилок нарешті туманно уявляю, яка рінговка підійде нам з Алексом :-) Усі, які не підходять, складаю в коробочку - будемо дарувати друзям :-)

Приїхала Ганя після чергової сесії. Алекс тішиться, що його стая збільшилася, не знає, кого першого лизати. Ну, вранці мене, це ясно :-)
Але лизати - не означає слухатися. Дітей Алекс сам успішно дресирує. І Ганька у Алекса успішно дресирується: варто тільки Алексу зробити зайчика, і Ганька мчить до тарілок по шматок м'яса. 

"Ма, ти помітила, - каже - у цій сім'ї всі м"ясозалежні?" При цьому відкриває холодильник і тягне щось м"ясне.

Студенти і біглі - що може бути більш голодне?   http://s42.radikal.ru/i098/0911/a0/2ca1f01a091b.gif

0

368

Але чи обов'язково йти з настроєм тільки перемогти? Мені здається, на нашому етапі важливіше любити сам процес... Чи ні? Тільки перемога?

Эммм... Ну, тут каждый решает для себя.

Я настраиваюсь на победы. Но настраиваюсь как? Так, что я буду делать все возможное. И стремиться к максимуму. Но при этом и сам процесс - уже достаточное удовольствие, потому если победа в этот раз не в наших руках - let it be, будет другая выставка и новые победы.  [взломанный сайт]
Внутренне это можно описать как "не жду, но надеюсь" :)

Перепробували всі нові рінговки, знову хочу в магазин 
Методом проб і помилок нарешті туманно уявляю, яка рінговка підійде нам з Алексом 
Усі, які не підходять, складаю в коробочку - будемо дарувати друзям

Повезет вашим друзьям  http://s42.radikal.ru/i098/0911/a0/2ca1f01a091b.gif
А какая ринговка вам подойдет?

0

369

sne_zhinka написал(а):

не жду, но надеюсь"

- прекрасний девіз!!! Беремо собі на озброєння  [взломанный сайт]

Дуже точно передає всі нюанси  [взломанный сайт]

sne_zhinka написал(а):

Як не дивно, сама проста :-)

Ланцюжок будемо тренувати далі і бачимо його на Алексу (без різниці - срібло, золото) товщиною 3 або 2,5 мм, довжиною 50-55 см. З цими деталями розберемося. І ланцюжки хороші маємо. А воділка мусить бути без карабіна. Десь 70-75 см. Легка, м"яка бажано, плоска, не круглий шнурок, щоб не різала руки. Або нейлон, або дуже м'яка шкіра. Такої не маємо. Шукаємо.

Маю задовгу, дуже просту, якби вміла - обрізала б, але боюсь - руки ростуть не з того місця :-(

0

370

Алекс пристає до Жоріка: "Ти мене любиш?"

http://s44.radikal.ru/i103/1302/9d/9d5c455c71ac.jpg

0

371

sne_zhinka написал(а):

не жду, но надеюсь"

- прекрасний девіз!!! Беремо собі на озброєння  [взломанный сайт]

Дуже точно передає всі нюанси  [взломанный сайт]
sne_zhinka написал(а):

Як не дивно, сама проста :-)

Ланцюжок будемо тренувати далі і бачимо його на Алексу (без різниці - срібло, золото) товщиною 3 або 2,5 мм, довжиною 50-55 см. З цими деталями розберемося. І ланцюжки хороші маємо. А воділка мусить бути без карабіна. Десь 70-75 см. Легка, м"яка бажано, плоска, не круглий шнурок, щоб не різала руки. Або нейлон, або дуже м'яка шкіра. Такої не маємо. Шукаємо.

Маю задовгу, дуже просту, якби вміла - обрізала б, але боюсь - руки ростуть не з того місця :-(

Подпись автора

Справжній бігль лише вдає, що дрімає

Оленка, привет! По поводу водилки, а спроси у Вали-Горан, у нее из Америки вроде кто-то заказывал из кожи кенгуру и вроде хвалили по качеству-мягкости, может и нужные вам диаметры будут  [взломанный сайт]

0

372

Дашка написал(а):

а спроси у Вали-Горан

Я ще не вмію вибирати з інтернету. Мені треба помацати, понюхати... Словом... позаминуле століття я в цьому плані. Хіба хтось візьме на себе роль Доброчинця і скаже - ось ця вам воділка підійде! Такий варіант вітається! :-) 

На вулиці вічний вечір... Встаєш - ніч, удень - вечір, увечері - знову ніч. Так набридло! Калюжа за вікном, просто під під'їздом, стоїть три тижні, велиииика, як Чорне море - не пройти не проїхати. Буквально. Алекса на руках переношу. Він вже добре освоїв команду "На ручки!" Алекс, як весела різнокольорова плямка, скаче між болотом, водою і чорним снігом. Тільки він підтримує в мені якусь життєву енергію.

Блін! Сонце, ауууу! Сьогодні ж Стрітення! Якась весна вже має бути! - Навіть не вигляне...

0

373

Зустріли нашу ЖЕКівську прибиральницю вранці.

Кажу: ви ж тут як отраву на весну будете розкидати - попередьте. Вона хреститься/віднікується: "Не будемо, в мене самої коти вдома, як так тварин труїти. 13 років роблю, наш ЖЕК ніколи не травить".

"А щурів,-  питаю,-  будете?"  - "Як заявки напишете - мусимо", - відповідає.  "Але я всім скажу, це не скрізь, а тільки де смітники незакриті, і отруту щурячу видно, вона кольорова: рожева буває, синенька, як от ваш плащик". 

Додала мені настрою - виявляється в мене плащик кольору щурячої отрути! Але принаймні запам'ятаю образ!

А ще знайомі кинули лінк http://www.youtube.com/embed/6ZIYUTfuA7g?rel=0&wmode=opaque

Ех... Сумно...

Як добре, що можна притулитись до теплого боку Алекса і спробувати забути про все погане!

0

374

Думала, розповідати чи ні, але розкажу.

Така от сьогодні вийшла історія. Некрасива. З Юлею, з якою ми їздили на виставку в Гомель.

На занятті з хендлінгу її спаніель, шустрий як і мій Алекс, спочатку заняття ще не вибігався, не прийшов в себе, не слухався.
Юля смикнула Баккі ланцюжком сильніше, трохи не розрахувала, Баккі кашлянув і сплюнув. 

"Це аденовірус," - безапеляційно заявила одна наша спільна знайома. 
"Ви були в Гомелі, і звідти це привезли. Це заразне. Треба колоти антибіотики..."і т.п. й т.д. і понеслось...   П'ятеро людей з групи перелякано підхопили своїх собак на руки і пішли з зали. Хендлер - в шоці. Юля - в розпачі. Поглядами її буквально викинули з заняття. Хендлер сказала оплатити за себе і тих, що пішли. Сама "пані доктор" на занятті залишилась. До речі, вона теж була в Гомелі. До речі, з тим псом, з яким прийшла на це заняття і залишилась. "У моїх міцний імунітет", - аргументувала.

Юля дзвонить до мене, питає, як здоров'я Алекса, мало не плаче. Розповідає, що вони ж були після Гомеля у лікаря (на планових щепленнях), що все в порядку, песик здоровий. Що з Алексом вони і клітками мінялись, і спали один на одному, і пили з однієї миски. І якби що, то інкубаційний період вже минув. І всі були б хворі.  І як же це так...
Передзвонили ще знайомим, які були в Гомелі - всі, на щастя, здорові.

На місці Юлі в мене була б, мабуть, така ж перша реакція. Факт - песик кашлянув, є "діагноз", реакція групи людей, хендлера. Ти одна, а проти тебе група.  І біжи за довідкою до лікаря, що ти не верблюд.  Але Юля за довідкою піде, зробить комплексне обстеження і принесе у ту ж групу. Так ми з нею вирішили.  А за "діагноз" і за втрати хендлера хай відповідає та, для якої діагнозом буде Юліна довідка. Бо завтра "пані доктор" поставить новий діагноз, і що - знову доводити, що ти не такий?

Мені було дуже неприємно. Ми з "пані доктор" будемо разом  в ринзі на Акані. Хто зна, який "діагноз" вона поставить Алексу. Він такий активний, що може мені доведеться йти за довідкою до психіатра чи нарколога, що Алекс не колеться і не вживає.

Знаючи її "добрий" язичок і вредні підшіптування за спиною, усього можна чекати.

З інтересу я хотіла зрозуміти, звідки пішов дзвін про хворобу. Знайшла - з Гомельського форуму, де після виставки написали, що захворів один гомельський песик і питали, як інші. Хтось відповів, що це може бути аденовірус, що в Гомелі це є, й т.ін. Розмовляли між собою гомельські, звідки вони взяли хворобу, і яку - це ж точно не відомо. Жоден київський пес не привіз ніякої зарази, принаймні про це ніде не було.

Зрештою. якщо в нас усе нормально, то чого мені знову ходити на гомельські сайти, коли вже всі фото вивішені, всі результати давно відомі, є нові плани, і нові виставки...  Це ж якщо якась проблема, то повертаєшся на форум, щоб глянути, чи ніхто не зголосив подібну. Ну так чи ні? І ми не повертались... Не цікавились хворобами після виставки. У нас все ок. Не ми повертались.  А ті, у кого "міцний імунітет", звідкись чули дзвін...

... Хендлер наша, на щастя. емоційна, але із здоровим глуздом. Схолола, порозмовляла з Юлею спокійно. Перепросила.

А я думаю: це так виглядають виставки і довколавиставкове життя? Це такі собачі стосунки собачників? Це норма чи випадок?
Як реагувати? Ми - вразливі новачки. Не нам вводити нові правила. Не нам із своїм статутом у чужий монастир відомих заводчиків...

Але через тиждень нам в ринг. Думалось, як на свято...

0

375

Alex i Aleksandra,

Ну что сказать? Там, где на кону стоит собственная корона (победа в ринге), собственное самоуважение - то да, в ход могут идти все средства. И иногда, увы, собачьи ринги окружены змеиными клубнями. Я не говорю о какой-то конкретной тусовке, я в общем.

Например, у голденов я не видела, чтобы так вот прямо шли в бой подобной дезинформацией и низостями: разумеется, есть свои дружеские тусовки, есть свои предпочтения в собаках (которые, конечно, могут выливаться в соответствующие комментарии в рамках своей тусовки). И, вполне возможно, кто-то считает мою собаку косой и кривой, может быть, мне чья-то собака чуть более или чуть менее по вкусу, могут иметь место личные симпатии или антипатии (может, например, я кому-то манерами напоминаю его вредную соседку детства? ;) )... Но чтоб прямо пакостить, подобным описанному выше, способом - у нас я такого не замечала. Тут надо иметь особый склад характера. Основанный на глубоком чувстве собственной никчемности, которое человек просто обязан скомпенсировать победой любой ценой.

Исходя из этого, я считаю, что да, в собачьей тусовке могут встречаться такие люди не в единичном количестве. Почему не в единичном? Потому что когда речь идет о достижениях, о наградах или еще чем-то, в чем можно отличиться, то люди с глубоко травмированным чувством собственного достоинства, просто ломятся в такие области. То есть таких людей может притягивать собачьи темы выставок, побед, побед собак своего разведения - всё для того, чтобы все знали, что этот человек - крутой победитель. А победителей, как-бы, не судят.

Но, на мой взгляд, это не повод сдаваться, если тебе интересен мир породного собаководства.
Например, потому, что такие люди не способны по-настоящему любить своих собак, детей своих собак... да, на самом деле, никого не способны любить, даже себя. Особенно себя. И это очень печально. Но собаки-то ни в чем не виноваты! Они заслуживают того, чтобы порода развивалась и пополнялась детьми от близких к стандартру, психически уравновешенных собак, выращенных в любви - как, например, Алекс.
Не все собачники - такие бяки-буки.  [взломанный сайт]
Если Вам с Алексом идти в ринг с подобной дамочкой - то просто надо иметь в виду, что она такая. И держаться от нее подальше. В прямом и физическом смысле этого слова.

0

376

Да, а на Алекса перед рингом лучше красную шерстяную ниточку нацепи. Ну, и на ринговку (водилку?) повяжи где-то незаметно такую же. А еще мысленно можно представить, что вы с Алексом внутри невидимого шара, который, как зеркало, отражает пакостные пожелания и впускает хорошие эмоции.
Так, на всякий случай.
Верится-не верится во все это, а тем не менее известно, что мысли материальны.  [взломанный сайт]

0

377

Я вот даже больше скажу, иногда, благо, что совсем уж редко, но все же, в ход идет не только словесная атака, собаку могут специально напугать в ринге, наступить на лапу, к примеру, за рингом, и тд... Конкуренция штука не всегда рациональная, и грязи в мире выставок куча :( Потому, поддержу Снежу по поводу красного обережка, мы тоже раньше не сильно верили, сейчас уже больше :( И лично я на выставке стараюсь, чтоб моих собак (подопечных) никто не касался вообще из незнакомых или малознакомых людей, только те, кому очень доверяю, не даю скармливать лакомства и тд... Это не паранойя, а здоровая перестраховка, увы :(

0

378

Дашка, сейчас как запугаем Лену! :)

Но, Ленусь, ты не пугайся. Мы, каттивальчики, вместе - сила. Даже если в разных рингах!  [взломанный сайт]
Ну и еще добавлю, что завистливые и нечистые на руку люди есть везде. И, даже если не ходить на выставки, могут найтись печалящиеся о том, что твоя собака красивее, лучше аджилити выполняет, у вас с ней лучше контакт... да мало ли что?
Тут впору вспомнить сказку-метафору о Белоснежке, где королева-мачеха злилась на падчерицу даже когда та жила в чаще лесной, невидима и неслышима простым смертным. Но исход-то сказки известен  http://i013.radikal.ru/0911/f0/0ddc51848b8c.gif  [взломанный сайт]

0

379

sne_zhinka
Оленку так просто не запугать!  [взломанный сайт]
А предупрежден, значит вооружен!  [взломанный сайт]
Ну, не все так страшно, конечно, это я крайности описала, но и такое бывает, увы  [взломанный сайт]

0

380

Леночка, сначала хочу сказать Вам спасибо, что решились написать, и что не указывали имен. Это правильно. Мы все друг друга знаем, и нам имена совсем не обязательны.  http://i013.radikal.ru/0911/f0/0ddc51848b8c.gif

Ситуация очень некрасивая... подленькая такая...  Есть у нас такие всезнающие и всевидящие. Очень жалко Юлю. Сразу видно, что девочку "змеи" не кусали и иммунитета нет. Справка здесь не поможет и ничего не докажет. Учитесь кусаться! Вас один раз - а Вы два! И улыбайтесь. Всегда улыбайтесь им, "змеям".   http://i013.radikal.ru/0911/f0/0ddc51848b8c.gif

Так ли выглядят выставки?..  Мои первые выставки и общение с заводчиками (и не только) тоже были в розовых очках. Я тоже считала, что это общий праздник, все дружат, помогают, всё честно и открыто, мы все делаем одно дело... и т. д. Разочарование было очень горьким. И тогда я была одна. Понимаете? Только я и мои собаки. А у Вас сейчас есть все мы! Нас много и мы всегда поддержим друг друга!
Многих из Вас я стараюсь предупредить и подготовить, прошу не одевать розовые очки, иметь холодную голову и выдержку. У всех, кто решит серьезно заняться выставками, будут не очень приятные моменты и разочарования. Разочарования в людях... Вчерашних друзьях или хороших знакомых...  Большинство форумчан-Кэттивэльчиков прошли эту школу. Но многие, увы, "сломались".
Будут у Вас ещё и "пани доктор"... и "пани хендлер"... и "пани психолог"... и "пани всё знаю и умею"...  Плюньте Вы на них на всех!!!
Вы зачем ходите на занятия и выставки? Для собственного удовольствия! Потому что Вам это нравится! Потому что Вы этого хотите! И перестанете ходить только тогда, когда сами это решите!

Лена, Вы умничка. Я очень Вами горжусь. Вы целеустремленная, упрямая и настойчивая. А самое главное - Вы верите в Алекса!!! Кто бы и что бы Вам не говорил, какое место Вы бы не занимали на выставках, что бы не говорил Вам эксперт, никто не знает Алекса лучше Вас! И живем мы не с углами конечностей, не с поставом хвоста, не с линией верха, а с душой и сердцем! С обожающими глазами, с теплым язычком, с виляющим хвостиком и улыбкой.
Так что, забейте Вы на них!!! И Юле скажите, пусть тоже забьёт.  [взломанный сайт]   [взломанный сайт]

0

381

Спасибі, наші дорогі кетівельчики, за підтримку!
Як добре, що ви є, як добре, що небайдужі.

От пройшов день, і ситуація прояснилась. Юля таки пішла до лікаря - звісно, ніякої хвороби. Довідку взяла.

Наша хендлер - а у нас із Юлею спільна хендлер, хоч займаємось ми в різних залах - нам з Алексом й слова не сказала, не питала про здоров"я, не питала про Баккі. Була уважна і мила, Алекс працював гарно, як завжди останнім часом.

Мене ця ситуація в цілому струснула міцно, що там казати, але я не боягуз. Мені з тією "пані" щенят не хрестити.
А свого Алекса образити я нікому не дам. На Юлиній ситуації побачила, що таке дорослі класи :-) Буду готова!

Kattyval написал(а):

Учитесь кусаться!

Це буде друге гасло на нашому виставковому прапорі!  [взломанный сайт]
(перше від Снєжки  - не жду, но надеюсь! [взломанный сайт] )

Kattyval мільйон раз права -

Kattyval написал(а):

живем мы не с углами конечностей, не с поставом хвоста, не с линией верха, а с душой и сердцем! С обожающими глазами, с теплым язычком, с виляющим хвостиком и улыбкой.

Я 15 років працювала політичним журналістом. Оглядачем з Верховної Ради. Коли зрозуміла, що кількість г...а там під куполом перевищує моє вміння маневрувати між ним, щоб не замаститись, змінила роботу. Радикально.

Якщо так вийде з виставками, буде шкода, бо це мала бути приємність і розвага. Ми не збираємось здаватися - нам ще хочеться вчитися, рівнятись на дорослих і красивих собак, виступати так, щоб нами любувались міжнародні експерти. 

Але в разі чого - ми з Алексом знайдемо собі розваги: ті чи інші. Я обожнюю свого Рудого золотого пацана, і немає таких рук на світі, з яких би Алекс не рвався до мене  [взломанный сайт]

0

382

Всякое бывает, конечно. И тут я поддержу Дашу - знание - сила! И никому не давать кормить и гладить!
А больше всего бесит, когда щупается тайком, мол, авось хозяин не заметит, а я успею.  [взломанный сайт]
Были случаи когда доброжелатели травили конкурентов.

Снежа права, у нас среди голденистов спокойнее. Все работают в рамках нормальной конкуренции. Надеюсь так будет и дальше.

В вашей ситуации люди ушедшие с занятия могли бы включить голову и трезво оценить ситуацию, а не впадать в истерику. И лже доктора есть смысл проучить - взять справку от вета и заставить ее заплатить самой за ушедших.

Таких "умных" очень много. Есть такая категория людей, которая сует свой пятак абсолютно во все дела! Скорее всего она именно из этой серии - слышу звон...а где?

Лена, все нужно фильтровать! И все будет хорошо! Выставки это здорово! Лично для меня как перезагрузка! Адреналин и наркотик!
Самое главное, чтобы были здоровы, а какое место это вторично.
Так что до встречи на акане! [взломанный сайт]

0

383

Про выставки в целом. Лично я хожу вовсе не за титулами. Я даже не надеюсь. Не жду победы. Мне наверное, сам процесс нравится. Я готовлю собак, собираюсь, еду... Встречаюсь с друзьями! Мои собаки спят со мной рядышком.... Я стараюсь делать все для победы. Конечно, приятно когда выигрываешь. Но не всегда победа твоя, нужно делиться с другими и это нормально.
Неприятно получить неадекватное описание. Неприятна собственная слепота и неумение видеть свою собаку.

А вообще выставки это здорово!

0

384

Злых, завистливых, грязных на язык людей оочень много, равно как и хороших, добрых, приятных.
Как везде, наверное,
Лена, запаситесь святой водой и не обращайте внимание на хлам!

0

385

Обіцяємо бути розумними і обережними!  [взломанный сайт]

А сьогодні нарешті засвітило сонечко, і ми гарно нагулялись із другом Банді

Хлопці винюхували весну на набережній

http://s018.radikal.ru/i503/1302/b9/47a3c91f55ac.jpg

http://s005.radikal.ru/i211/1302/9f/2c8dcbc09f93.jpg

http://i078.radikal.ru/1302/9c/07c2703485fb.jpg

Радували собою людей

http://s019.radikal.ru/i624/1302/89/5da30bc8c9fa.jpg

і собак...

http://s52.radikal.ru/i137/1302/ad/a9d859528fb5.jpg

Алекс від захоплення ходив на двох на вулиці...

http://i023.radikal.ru/1302/7e/98c542140848.jpg

... і ще довго потім вдома

http://i074.radikal.ru/1302/d7/eac158978dfb.jpg

Заліз у Влодекову футболку з написом I am nice, а вийшло ICE  http://s42.radikal.ru/i098/0911/a0/2ca1f01a091b.gif

http://s018.radikal.ru/i520/1302/d0/867b0bae6ae5.jpg

Та хто повірить, що він холодний!
Алекс лише іноді може бути серйозним. Зате яким!

http://s019.radikal.ru/i644/1302/5a/8a3b6f5f4c14.jpg

0

386

NR написал(а):

люди ушедшие с занятия могли бы включить голову и трезво оценить ситуацию,

От, це теж важливий момент!

Якби щось дурне, якийсь "діагноз", ляпнула якась дівчинка - це одне. А коли безапеляційно давить авторитетом досвідчений заводчик - це інше. Словам заводчика апріорі +100 довіри з ходу.

Дивує теж, що навіть ті, хто знають вредний язик цієї "пані", тихо по одному ковтають образи і мовчать. Це далеко не перший випадок. Може табличку на неї не повісиш: "Обережно, змії!", але треба не боятися часом називати речі своїми іменами.

Добре, перегорнули цю сторіночку :-) Забагато честі для "героїні".

Спасибі ще раз усім за поради. До зустрічі на Акані!

0

387

Добре, перегорнули цю сторіночку  Забагато честі для "героїні".

Ну, это вряд ли честью назвать можно :) И тут важна не сама героиня как личность, а важен типаж, который можно встретить в собачьем мире и в обличье другой личности.

Словам заводчика апріорі +100 довіри з ходу.

Это у новичков. Немного поварившиеся в этой каше уже знают, что не все то золото, что блестит заводчиком зовется.  [взломанный сайт]

До зустрічі на Акані!

О! Чтоб там зажгли!!!  [взломанный сайт]  [взломанный сайт]

0

388

Alex i Aleksandra Лена, я поняла о какой "пани доктор" идет речь   надеюсь она когда-то захлебнется своим ядом!
Правильно девочки говорят - нужно растить зубы, кусаться, и беречь своих малышей! А выставки - это всегда праздник, и там мнооого наших и будет еще больше! Кстати, скажите когда у вас ринг, может у нас получится вырваться и потусить с вами!
А Алекс классный, классный - самый классный и вы прекрасный тандем! У вас все получится! [взломанный сайт]

0

389

Лена, нас много и мы всегда рядом [взломанный сайт] .

0

390

Про зубы... в моем случае это проблема. Ну не могу я их отрастить, категорически не получается. Хотя я и умудрилась послать в жопу (простите) одну тетку на хрустале, которая тоже совала свой пятак не в свое дело... но это единичный случай.
Поэтому моя позиция - это меееееелкий фильтр. Слов, людей, событий. Ну и штора, конечно же. Лучше брезентовая. Надежнее.  [взломанный сайт]

И друзья. Они есть и в своей породе, и среди коллег, так сказать! Нас много и мы в тельняшках!

0

Вы здесь » Форум питомника КАТТYVАL » Персональные страницы "Кэттивэльчиков" » Яничар-Розбійник чи золотовухий Алекс?

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно