NR, спасибі!
Кэттивэльчики порвали Гомель!!!!
[взломанный сайт] Так вийшло! [взломанный сайт]
Тепер важливо конкретно нам не загордитись, а спокійно займатись далі. Хочемо попробувати перейти на рінговку-ланцюжок, як радить minodоra, а часу до Акани мало. Спробуємо сьогодні на занятті, побачимо, чи будемо експериментувати, чи залишимось на шнурку. Шнурок в мене в руці вже сам складається А ланцюжок красивий
Такий Алекс отримав від мене в подарунок на перспективу А ще один, простіший, маємо на початкові заняття.
Поздравляю Алекса с победой, а самое главное, с замечательной семьей!!!!
По-справжньому приємно саме це, чесно. Що ми з Алексом - друзі. Може я не завжди можу з ним справитись, але я вже знаю, що він відчуває і чому робить так, чи інакше. Бігль - це особлива собака. Хто мав/має іншу породу, а потім бігля, кажуть, що ніяк не можуть звикнути, що пес може не слухатися, чути з п'ятого разу. На бігля не можна тиснути. Не можна спустити з ока. Творча натура! Алексу особливе задоволення - сперти мою шкарпетку і встигнути прогризти в ній дірку Знає, не можна, знає - сваритиму, але сама приємність від того, щоб швидко у мене з-під носа вполювати - більша. Іграшки, то таке, дозволене - нецікаве. А шкарпетка! - здобич! - заборонена! - аж солодка!
Бігль повинен САМ усвідомити і захотіти. Тому коли у нас щось виходить в парі - це дуже великий кайф.
І те що я без досвіду собачника все ж знаходжу з біглем спільну мову, дуже мене надихає. Будемо старатися й далі
Після виставки з Алекса кілька днів виходив такий адреналін, що ого-го. Погода добивала, настрій був препаскудний. Вдома - переверти.
А от знову сніжок прикрив бруд на вулиці, заняття розважає, ми обоє відіспались і відійшли від емоцій - все добре
Отредактировано Alex i Aleksandra (14-02-2013 23:57:41)