Як я вас усіх люблю! Спасибі, що ви є, що нас багато! [взломанный сайт]
20.02., учора, у Алекса була чергова міні-кісточка - 11 місяців.
Ми згадували маму Анфісу і тата Максимку, усіх братиків і сестричок, смачно їли і багато гуляли.
Із Ясоном, знаю, побачимося на Акані. Цікаво, як виріс, чи змінився брат.
Чому не пише нічого Наташа про Тая? Ната, ви де?... [взломанный сайт]
Радіємо за Ятагана Атамана, який на виставці "Зимний кубок Харькова" також встиг отримати свою першу юніорську САС.
Завжди з приємністю читаю наш Форум, що там у наших друзів. Пишаємося вашими перемогами.
От прочитали у Ферзя "Радует, что есть желание работать, иногда так в глаза заглядывает, как будто говорит: "Хозяин, ты только скажи, что делать - всё исполню!" І зразу подумалось, а що б мій Алекс... Мій Алекс часом в очі так дивиться, ніби каже:"Хазяйка, скажи, що не можна робити. Побачиш, я миттю докажу, що можна!"
Як сказала мені подруга - "заведи одну собаку- получи несколько десятков новых знакомств". Сама правда!
Відколи у мене з'явився Алекс, я проштудіювала масу - непотрібної за інших умов - літератури (про породу, фізіологію, анатомію, правильні рухи, виховання, розваги....й т.п. собак), обросла масою знайомих, вивчила багато нових слів, ричати "фу" і як клоун пищати "брааавооо!", чудово соціалізувалася на своїх Березняках - мене тут знає кожна собака, протоптала стежки до найкращих зоомагазинів, вписала до улюблених телефон ветлікаря, точно знаю, коли до магазину завозять свіже м'ясо, вмію швидко одягатися вранці і бігати риссю. І це ще не всі мої нові вміння!
Учора Чоловік запросив на приємну вечерю до ресторану, щоб гарно провести Ганю, яка знову пакує свої валізки на навчання. Усі замовили собі розкішні смаколики, а я ... свинячі вуха-фрі до пива. Дружно з мене реготали. Я ті вуха замовила швидше, ніж подумала. Що сказав би Фрейд?
Алекс на міні-кісточку отримав... кісточку. Брелочок у вигляді кісточки. Гравер красиво написав Алексове ім'я і наші телефони. Не знаю, чи додасть мені це відваги відпускати Алекса з повідка, але брелочок виглядає гарно
З нагоди приємного дня оббігли на вечірній прогулянці не тільки Березняки, а й Русанівку. Півтори години з язиком на плечах (я) і щасливою мордкою (Алекс).
З Алексом у мене почалося інше життя - більш наповнене, яскравіше. "Світ не може бути ідеальним, - каже моя подруга, - але приємного у ньому все ж більше. А ложка дьогтю теж мусить бути".
Про ложку дьогтю як явище ми тут вже поговорили, я все зрозуміла і спокійно збираємось на Акану