Я вже скаржилась, що Алекс встає все раніше і раніше, разом із сонцем. Зараз вже о 6-00 ми на вулиці
Не вмію з цим справитись. Пищить, свистить, крутиться, лижеться.
Штори, да, (Оля права) треба купити, у мене сонячна сторона, а ремонт ще триває, штори не найголовніше, що було потрібне.
Балуваний у мене Алекс, признаю - балуваний. Любов, цьомки, позитивна мотивація і все таке. А рикнути я не вмію.
Навіть як треба.
Пробув Алекс так підняти мене у Луцьку - Чоловік раз гаркнув "спати", і Алекс заснув, як снодійним присипаний. Значить, як я й думаю, не так в туалет Алексу треба, як гратися хочеться.
Повернулись додому - все знову почалося по новій. Як я не ричу "спати" - не помагає, Алекс встає все раніше, лижеться ще більше, хвостом махає ще енергійніше. Записала Чоловіковий голос на диктофон, щоб Алекса прикласти. Не діє! Запис не заміняє оригінал. А "оригінал" то на роботу вдосвіта тікає, то у відрядження.
І от на 8 березня Алекс зробив мені розкішний подарунок - я спала до 7-30!!!
Наслухався звечора моїх скиглінь і жАлів про те, як я не висипаюсь і як збираюсь з ним воювати, і ... здався. А я була серйозно налаштована!!
Вже й банку з-під пива з цвяхами приготувала і призабуті диски Фішера - готувалась додати ними металу до голосу - "спати". Але домовились швидко. Рикнула тільки рази два і сховала голову під подушку. Алекс посумував, але не наважився далі мене провокувати. Сусідам пощастило, що мені не довелось жестянкою кидатись о 6 ранку. Всі щасливі, всі виспані!
Просто свято!
А сьогодні - ще більше! Дрихли до 8-30! Готова пробачити Алексу всі непорозуміння. Він у мене найкращий! І все ж таки розумний!