Забрала від Мами Каті півАлекса. Хлопець геть збігався! Тічні дівчата просто вийняли з нього душу. Худе тіло на мене ніяк не реагувало. В дома увесь час дивилось у вікно (з витягнутою шиєю, як на першому фото мами Каті), вило під дверима. В очах пустка. Душа, очевидно, залишилась далі витати біля вольєрів.
Вимила ці кості і шкуру. Почухала шийку й животик, як у старі-добрі часи. Щось о очах блиснуло, навіть раз глянув на мене. І знову свистіти у вікно.
Насипала їжі. Приготувала спеціальну добру велииику м'ясну консерву, розморозила гору м"яса. Від корму крутив носом, м'ясо закопував у клітці. Консерва несподівано сподобалась! Мусила обмежити пожирання, щоб раптом не переїв. Ситий, висушений феном, зачуханий, заснув клубочком біля мене. Я не хотіла тривожити це марне тіло, яке нарешті заспокоїлось, і теж клубочком лежала поруч. Робота стояла.
Алекс проспав з учорашньої 5 вечора до 6 ранку. На вранішній прогулянці знову кинувся фанатично нюхати-лизати дівчачі сліди (що було мною негайно припинено). Туалет і додому! До чого ці дівки доводять!!!
Далі сам не свій. Буде в мене на санаторному утриманні: часте харчування, багато сну і мінімум фізичних навантажень. Контакт з друзяками обмежимо, дівок обминатимемо здалека. Мушу повернути собі свого хлопчика. Поки все за планом: вже двічі поїв, спить. Час від часу пробує свистіти-витягти мене на вулицю, не реагую. Зрештою, він на мене теж [взломанный сайт]
Піду на роботу - може заскучає....