Ноги ритмічно рухаються, серце ритмічно вилітає з грудей - зараз впаду. Алекс біжить собі легенько, рівненько, тільки вуха трясуться, і хоч би йому що.
[взломанный сайт]
ОЙ! насмешили Вы меня! Так это ж классно, свой персональный фитнес тренер!
Форум питомника КАТТYVАL |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Форум питомника КАТТYVАL » Персональные страницы "Кэттивэльчиков" » Яничар-Розбійник чи золотовухий Алекс?
Ноги ритмічно рухаються, серце ритмічно вилітає з грудей - зараз впаду. Алекс біжить собі легенько, рівненько, тільки вуха трясуться, і хоч би йому що.
[взломанный сайт]
ОЙ! насмешили Вы меня! Так это ж классно, свой персональный фитнес тренер!
Алекс - добрий тренер для тіла і розуму! [взломанный сайт]
"Чим ти займаєшся?... бурчить чоловік, заглядаючи мені в комп - знову біглі, а робота стоїть..."
Ні-ні, я працюю, перекладаю, от само переклалося ...
Простий віршик з польської, трохи без ритму і рими (так з оригіналу), але такий душевний.
Глянув, прочитав, гмикнув, пішов. Мабуть, згадав свого Фреда.
Це ж тільки пес, - так кажеш, - тільки пес,
А я скажу тобі, що пес,
То часом навіть більше, ніж людина,
Він без душі, вважаєш…та невже?
А глянь-но ще раз – важко не побачить
душа собача більша є від пса
Це в нас дрібненькі душі кишенькові
душа мізерна, а великий пан…
А пса душа не міститься у ньому
Коли всміхнешся ти до свого пса
Душа гойдає весело хвоста
А як прощатися надходить час і мусить
пес вирушати у собаче небо
То недалеко він їде від тебе,
Бо біля тебе небо є його
І біля тебе він лишає душу
Барбара Божимовска
Не знаю, про кого думала авторка, коли писала ці рядки:
Коли всміхнешся ти до свого пса
Душа гойдає весело хвоста
а я тут бачу бігля!
правда,в оригіналі було ще класніше - дослівно - душа гойдається на хвості. Гарний образ!
Давненько нас не було на Форумі! А вже зима різко стала літом. Я відбула своє відрядження, спільно з Алексом відбули виставки.
Відрядження нам трошки підпсувало з підготовкою. Я фанатично хотіла встигнути ще більше підгодувати Алекса, який вже непогано заокруглявся, а вийшло, що він був якось трошки забагато з"їв - як наслідок - ветлікарня і приговор - ДІЄТА!!! Зареклась я насильно годувати Руденького! Лишала його вся на нервах: з розладом шлунку, купою ліків, рисовим відваром і Славком.
Зустрів мене Алекс веселим, голодним і зразу показав, що зі шлунком все ок. Що йому зробив Славко, не знаю (може просто не балував, як я, м'ясом), але Алекс вже добре їсть корм. Виглядає цілком в формі, головне зараз її тримати.
До виставок не мали забагато часу готуватися - ледь відставила валізу і майже відразу взяла в руки рінговку. Але Алекс був молодцем!
Першого дня я підвела свого хлопчика [взломанный сайт] 20.04 - це наступний Алексовий місяць (нам вже 13!!), свято, я купила йому іграшку на виставці. І дурний розум підшептав мені показати Алексові цю іграшку в ринзі (були свої аргументи "за").
Ми обоє збились з ритму, Алекс показав темперамент, з яким я не змогла справитись, через слово чула експерта, заплуталась в чотирьох кутах рингу, сором.. Завдяки милим очкам Алекса ми протислись у розстановку: стали 4 з 7 юніорів з оцінкою "відмінно", але для себе я зробила висновки [взломанный сайт]
Сьогодні я вже знала, чого робити не варто
Поміняла також нашу організацію чекання рингів. Алекс - хлопчик з характером: він не любить, щоб його наглухо закривали в клітці,як курку на сідалі - йому дай дивитись за усіма, обнюхатись, послідкувати за обстановкою. Тому сьогодні кинула тільки підстилку здаля від усіх (благо місця було багато) і казала лежати, дивлячись довкола. Одразу взяла на рінговку, щоб розумів, що тут заняття, а не просто велика собача тусовка. І Алекс вів себе дуже пристойно! Проникся важливістю моменту, чи що... Я теж була значно спокійнішою.
У результаті ми стали другими з семи!
Що й казати, по ходу відбору серце колотилося швидше й швидше. Але Алекс стояв з такою витримкою, що я вже не мала права сьогодні помилитися. На першому місці обидва дні той самий достойний хлопчик. Але й ми молодці!
Дякуємо усім, хто нас підтримував біля рингу, я бачила ваші підбадьорливі усмішки [взломанный сайт]
Дуже приємно, що саме Алекс з усіх біглів отримував найбільше уваги також від зовсім незнайомих людей.
Розчулює (і трохи змушує червоніти), коли знайомі і незнайомі нас хвалять за нашу писанину тут, на форумі. ... [взломанный сайт]
Відкриття цієї виставки - я нарешті трохи бачу виставку! Тобто, напруга з мене по трохи все ж спадає, ми адаптовуємося. (Але першого дня не бачила навіть тих, хто стояв поруч з нами в розстановці )
Це ті моменти, за які любиш виставки - коли можеш похвалитися своїм Руденьким, породою, побачити друзів.
Помиляйся, але не здавайся! Це наступне правило, яке ми допишемо до наших виставкових.
І - побачимось у Чернігові [взломанный сайт]
Поздравляем Алекса - второй из семи !!У нас никогда не было такой конкуренции,я думаю это ОЧЕНЬ волнительно))Но вы молодцы!!мы тоже приедем в Чернигов [взломанный сайт] !!и ОБЯЗАТЕЛЬНО ЗА ВАС ПОБОЛЕЕМ!
я думаю это ОЧЕНЬ волнительно))
Дуже-дуже волнітєльно! [взломанный сайт]
Хочеться мати кілька пар рук і очей, щоб встигати дивитись на експерта: його жести, емоції, вгадувати, що скаже зараз; на Алекса: лапки передні, задні, чітко кути, хвостик, голова, стояти-стоєчка, стояти. От ми в четвірці - значить попали в розстановку, не гірше, ніж учора, але не розслабляємось: стояти-стоєчка, молодець, два кроки вперед - стояти- стояти. Ледве встигли стати (нема й 10 секунд) - і от знову від нас щось хочуть... Що?! "Оленка, уже побежали", - шепочуть добрі люди з-за рингу. Ми й побігли, знову стоп, стояти-стоєчка.
Мамочки!
М'ятні жувачки для заспокоєння нервів не дуже допомагають
мы тоже приедем в Чернигов
З приємністю побачимося! І теж будемо тримати за вас лапи і хвости! [взломанный сайт]
Искренне поздравляю! Молодцы!
Я тебя даже сегодня видела, но вы с Алексом так быстро убежали куда-то на парковку, что у меня шансов не было [взломанный сайт]
Поздравляю Вас! Молодцы!
Спасибі, Дашки [взломанный сайт]
Ми не розслабляємося - тренуємо витримку перед Черніговом
Яке щастя, що нарешті тепло! Приємно жити!
А на другий день,у Вас в ринзі було не 7,а 8 Біглів. Так що Ви з Алексом ще більші МОЛОДЦІ!!!!!!!
Обидва дні вболівала,тримала кулачки біля рингу і сильно хвилювалася за Руденького!!!!
(Іра)
Поздравляю с отличным результатом! Это действительно приятно - получить 2е место в сильной конкуренции. И часто это куда приятнее, чем получить САСку, сражаясь в неравном бою в ринге... с самим собой
Alex i Aleksandra
Що й казати, по ходу відбору серце колотилося швидше й швидше. Але Алекс стояв з такою витримкою, що я вже не мала права сьогодні помилитися. На першому місці обидва дні той самий достойний хлопчик. Але й ми молодці!
Ух какие вы молодцы, поздравляю от души!!!!!!!!!!!!!! [взломанный сайт] [взломанный сайт]
Ну от, погода балує - хочеться вигулятися за всі слизькі і холодні дні. Гуляємо й займаємось, живемо від виставки до виставки.
Щойно був Чернігів, а вже й Хмельницький пережили, на Миколаїв збираємось...
Спасибі усім, хто нас хвалив і підтримував, але нам ще далеко до красивого бігля. Алекс далі худий, через це візуально довгуватий. Їсти не хоче. Формується, як підліток, нескладно й недоладно. Пробую відгодувати, але Поміняли корм. Вирішили перейти на беззернову формулу. Довго шукали-перебирали. Зупинились між Аканою і Каніде У процесі пошуку виявилось, що в Польщі УСІ корми вдвічі дешевші, ніж в Україні. Тепер Влодек возитиме звідти не тільки мені цукерки, а й Алексу їжу.
...Нарешті здала в ремонт чобіт з діркою мейд бай Алекс. 40 грн - і чобіт, як новий, можна знову гризти Не так давно поміняла резину на літню в машині і вимила багажник після Луцького м'яса. Не встигла після зими всю шкоду направити, а тут таке літо! Спека! Знову можна нарікати -важко бігати, бо гаряче Таке життя: то слизько, то болото, то гаряче, то дощ....
Зате Алекс відкрив купальний сезон на Русанівському каналі. Пив ту погану воду, не слухав заборон, боялась, що животом мучитиметься, а він - нічого. Виріс значить! Ще Алекс дуже цікавиться рибалками і рибою. Більше, ніж качками. Іноді так дивно себе поводить, що й засумніваюсь, бува - чи в мене справді бігль? Малоїжка, зі столу не цупить, в домі - сама чемність, не псує нічого, на вулицю проситься зайчиком, у воду лізе, рибалка просто... Але на вулиці - бігль, ага, скажений бігль [взломанный сайт]
З Алексових уподобань мені найбільше не подобається те, що він, як очманілий жере на вулиці палички. Усякі! Сухі, старі, товсті, тонкі - трощить все, без розбору. А найгірше - ковтає цю гидоту.
От, лежить такий гордий, із новою здобиччю...
А ще ці квіточки... Не знаю, як вони звуться, але сиплються Алексу на голову, у ніс лізуть, в очі.. очі течуть.. негарно. Промивання, капання, витирання, ніщо не помагає. А тут виставки, виставки, виставки...
Про Чернігів, ви все знаєте, було вже десь тут, у темі Чернігова. Ми знову другі
Поїздка в Хмельницький стала для нас великою пригодою з нервами, друзями, розвагами і трохи перемогою.
По-перше, дороги на Хмельницький немає. Світ закінчується за Житомиром. Нас попереджали - дорога погана. Ну й ми родом з України, розуміємо, що значить - погана. Але щоб така... Ями, траншеї, канави, розсипи дірок - наче киркою хтось спеціально довбав, або усі танки-пам'ятники, що по селах-містечках стоять, по ночах стріляють. Я дуже не хотіла матюкатися при Алексу, але кілька слів він точно запам'ятає! Об'їхати діри неможливо. Трясло немилосердно. Я вперше бачила, як мій пес спить сидячи, намагаючись втримати рівновагу. Алекс тримався відважно. За всю дорогу навіть не писнув. Тихо мучився, намагаючись хоч якось влягтися. Кілометри, які можна було проїхати за 3 години, ми долали 5. Ще й як! Моя права нога стала дерев'яною, газ-гальмо-газ-гальмо, рука перемикала передачі поміж 2 і 3. В певний момент я зрозуміла - ми спізнюємося. Але вперто танцювала на педалях, деякі ямки вже міряли, не все обминали. Знали, за нами десь їдуть ще інші біглі. Шанс встигнути є. Я трохи знаю Хмельницький з дитинства. Маю GPS. Прорвемося! Та не так сталося, як гадалося! Хмельницький виявився більшим, заплутанішим, мій польський GPS знав це місто як Плоскірув !!!! - місто Речі Посполитої, яке перестало так називатися ще у 18 ст.! (Потім став Проскурів). І вів нас вулицями 18 ст., чи що Я розуміла, що лік йде на хвилини. На ходу шукала, рінговку, смаколики в кишеньку, дорогу почали питати у перехожих. Один махав рукою - туди, інший - у протилежний бік. Мене розбирала істерика. Добрі люди дзвонили, що тримають ринг, що юніорів перенесли на сам кінець, а ми... Зрештою я на вказівку "туди" влетіла під заборонний знак, на смугу для маршруток, і просто в обійми гаїшника. Рудий інспектор потирав руки від задоволення. Ринг біглів розпочався...
Це був перший день виставки у Хмельницькому
Ми побачили тільки хвости інших біглів, які вже розходились...
Але на другий день Алекс був під рингом серед перших У доброму настрої, виспаний, вигуляний, веселий. Трав'яний ринг був надто натуральний, як для бігля: трава лоскотала пузо, все хотілось понюхати, ноги заплітались (у мене теж). Але Алекс заробив свій юніорський JСАС і став кращим юніором.
Я не була задоволена нашою презентацією - по траві виступати важко, усі виглядали гірше, ніж є насправді. Фото невдалі. Але це теж досвід.
Ще подумалось: чи є такий ефект, що в рингу, здається, що час заповільнюється? Ми так гарно бігаємо риссю вулицями, Алекс летить, як торпеда, а в ринзі мені видається, ледь плетемось? Я Алекса панічно підганяю, він збивається на галоп... Непотрібно, ясно... Це, мабуть, з нервів... Більш не буду. Навіть Славко мене за це насварив
...І от знову збираємось на виставку. Збори йдуть швидше, почуваюся впевненіше, а як буде - побачимо
Alex i Aleksandra Лена, куда Вы планируете ехать? На Кировоград? На Сумы? Васильков? Киев? Бел. Церковь?
Можете мне в личку списочек кинуть.
Леночка, и мне, вдруг пересечемся.....
Маємо добрі новини - ми приємно і корисно відгуляли довгі травневі вихідні:
YANYCHAR RAZBOYNIK Kattyval в Одесі взяв останню JCAC і став Юним Чемпіоном України!
Ми дуже втомлені і щасливі. Спатимемо пузом догори і похропуючи. Усі враження і фото - завтра [взломанный сайт]
Лен, искренне поздравляю!!!
Вы большие молодцы с Алексом!
Куда дальше едете? - за границу? [взломанный сайт]
Ура!!!!!!!Поздравляем Леночка - поцелуй за нас Алекса в мокрый нос!!!!!!! Алекс - ЧЕМПИОН!
Снєжа, Таня, спасибі! Ми старались по-чесному!
Почала вчора писати про наші мандри, прийшов Алекс, вмостився на комп і... все витер Я була надто втомлена, щоб починати спочатку
Та й повторити написане було нелегко.
Великі травневі вихідні ми провели у великому марафоні: 9 травня -виставка в Миколаєві, 10 - відпочинок у друзів в Херсоні; 11-12 - виставки в Одесі. "І що ти будеш про це все писати на своєму форумі?" - питав чоловік, коли ми повертались до Києва. "Не знаю, - чесно відповіла я. "Мабуть, правду".
Колись я мала честь слухати лекції геніального філософа Сергія Кримського. Він казав: "Істина - одна, а правд багато. У кожного своя". Істина про виставки - річ неіснуююча Але правдою своєю суб'єктивною можна поділитися
... Миколаїв для мене - особливе місто. Я там бувала лише проїздом, але там у мене була гарна подруга. Найкраща, мабуть... Аля. Ми були дуже схожі: непосидючі, допитливі, працювали на трьох роботах одночасно, подібно скаржились на життя і чоловіків. "І коли я нарешті висплюся?" - скаржилась Алька востаннє, коли я її бачила. Вона ганяла цілодобово, працювала на виборчу кампанію. Я тоді майже цілодобово працювала у новинах, цілий день ловила сотні повідомлень, перебирала, вибирала цікаві для формату нашого видання. І одного дня серед сотень інших новин про все на світі прочитала: "У ДТП загинула..." Моя Алька! Я кинулась дзвонити спільним подругам. Вони вже плакали на кладовищі в Миколаєві. Я скрізь спізнилася. Альці у ДТП розірвало сонну артерію. Вона миттєво заснула.
З тих пір я боюсь слів, сказаних у невідповідний момент, і маю почуття вини, що ми з Алькою так і не встигли з'їсти тортик, як домовлялись (відклали на "потім колись"). З тих пір я не була в Миколаєві. 9 років.
Не по-українські добрі дороги на південь давали змогу про це все думати, Влодек був водієм і вантажником, Алекс тихо спав всю дорогу. Попереду був Миколаїв. Я думала, що не знаю, чи хочу побачити Алькине ім'я на кладовищі.
Навігатор знав Миколаїв краще, ніж Хмельницький. На стадіон МЧС ми приїхали вчасно, вибрали місце в тіньку під деревцем, повівав вітерець, було навіть приємно. Наш ринг мав бути у критому приміщенні - ще одне добре, що не під прямим сонцем. Польська експерт (що для нас не без значення, бо європейським експертам імпонують біглі Алексового формату, а російським - короткі і товстіші). Здавалось, все буде, як треба.
До Миколаєва приїхали наші херсонські друзі, вболівати на нас. Було приємно. Ми впевнено вийшли в ринг.
... В принципі навіть косим оком в ринзі можна оцінити суперника. Наш був нам не суперник. Крутився, як вуж, йшов переважно вгору, потім сідав на попу і гальмував - роздивитись його толком не можна було. Польська експерт дивилася повз нас і повз нього. Формально глянула на полу зуби, собаки не торкнулася й рукою. Казала пробігтись по колу. Алекс біг ліниво (спека не без значення), правда, але впевнено і рівно. Той далі скакав, вис на рінговці, волочився по підлозі. Експерт показала нам 1 місце, ми без сумніву направились до таблички. І тут сталося щось, що я досі відмовляюся розуміти. Жінка, яка стояла поруч з експертом, замахала руками, почала нас переставляти місцями, паралельно щось швидко говорячи експерту. З експертом не сперечаються, пам'ятаю. Ми чемно стали біля цифри 2 і одурівші вийшли з рингу. Доки в моїй голові все клацало, стаючи назад по місцях, юніор 2, без порівняння з дівчинкою-юніоркою, опинився в кандидатах на ВОВа, поруч із Чемпіоном Оскаром і Чемпіонкою Боженою Бянкою Кетівел. Жінка-диригент виявилась організатором виставки, юніор-2 - Миколаєвським кандидатом. Це ми з'ясували пізніше. Порівняння на ВОВ треба було бачити!
Шкода, не було камери це зняти. І навіть не шкода, що не хочеться, в цьому розбиратися. Прикро, що старша польська пані дала себе втягнути в якийсь дивний уклад. І якби не наша група підтримки, яка усьому свідком, я б думала, що мені це наснилось.
"А ти все наївна дурочка," - бурчати на тему виставок у мого Чоловіка вже стає доброю звичкою "Ти ніяк не можеш зрозуміти, що за власні гроші просто служиш тлом для чужих корупційних домовленостей". Але це його суб'єктивне бачення Я знаю більше від нього про наші з Алексом сильні і слабкі сторони, в нас своя правда, але прикро було, що там приховувати.
Друзі підморгнули нам фарами, і ми з полегшенням покинули Миколаїв. На наступні 9 років?
І куди ви мене знову везете?
Алекс покірно їздить в авто, слухняно став вночі у поїздку, добре веде себе у придорожніх ресторанчиках (на каву і перекуси ми зупиняємось на ОККО, в A la minute офіційно дозволено з собаками). А от як буде в гостях? Я трохи хвилювалась. У гості ми їхали непрості - там теж є бігль, дорослий, і теж ... Алекс. Друга, що приємно, ми знайшли через цей наш кетівеловський форум
Алекс Херсонський прийняв заїжджого гостя чемно, але з відчуттям власної гідності
Це єдине фото, де два Алекси тихо сидять поруч. Потім вони гасали по всьому немалому дому, штовхалися попами, ділилися іграшками, на команди реагували разом. "Алекс, в клітку," - гриміла Іра до свого, коли він з'їв корм нашого Алекса. У клітці опинялись обидва "Алекс, сядь", - намагалась вгамувати я свого, чемно сідали і віддано в очі дивились обидва Наш був постійно в ейфорії, від їжі відмовився взагалі, Херсонський дивувався такому малоїжці і тільки чатував, як поцупити те, чим Алекс перебирає. Було смішно і весело. Хлопці миттю подружилися, хазяйських котів наш Алекс обминав, можна було розслабитися.
Ми чемно стали біля цифри 2 і одурівші вийшли з рингу. Доки в моїй голові все клацало, стаючи назад по місцях, юніор 2, без порівняння з дівчинкою-юніоркою, опинився в кандидатах на ВОВа, поруч із Чемпіоном Оскаром і Чемпіонкою Боженою Бянкою Кетівел. Жінка-диригент виявилась організатором виставки, юніор-2 - Миколаєвським кандидатом. Це ми з'ясували пізніше. Порівняння на ВОВ треба було бачити!
Лена, я сейчас прочитала это - мне аж плохо стало,сердце застучало,как после марафона((((((( Мне всегда плохо становиться от хамства и несправедливости...хотя , нет , от хамства я зверею.А что в описании написано????????
Херсон був для нас привітним, сонячним і не спекотним.
Ми гуляли містом, пили з фонтанів, відпочивали у квітах, їли морозиво. Руденький був дуже втомлений, але не здався. Тільки я встану, теж зривався на рівні ноги і був готовий мандрувати далі. Я намагалась йти з ним тінистими місцями, часто відпочивати. Але прогулянки наші були довгими, як ніколи.
Алекс гавкав на пам'ятники: Суворов, Потьомкін, знову Потьомкін...
Отредактировано Alex i Aleksandra (14-05-2013 09:54:09)
А что в описании написано????????
Нічого особливого. Отлично, три карлючки ОК і "хороший хвост"
Херсонські друзі постарались на славу! Чоловік врешті забув про свою бухгалтерію і безсоння, Алекс у рідкісні моменти розлуки з іншим Алексом залізав під диван, як у буду, і засинав теж миттєво. Було шкода, що у нас лише півтора дні, а так багато хочеться побачити, поговорити.
Ми замучились і не дійшли до порту, посперечались з Влодеком про маршрут і не мали сил і часу перевірити, хто правий. Я не натішилася малими дівчатами-біглятами в гостях у інших херсонських друзів, куди ми також були запрошені. Ми не побачили всіх Потьомкіних (думаю, їх у місті більше, ніж 2 Буде привід ще повернутися до Херсона!
Друзі пригощали горою шашликів, плову, ріками оригінального місцевого пива
і ... кріосауною...
Там дійсно мінус 178, і я ще жива!
Геніальну річ придумав і конструює Ірин чоловік. Він же готував плов.
От, є ще класні українські чоловіки - не тільки мій поляк ))
В гостях було так добре, що не хотілося нікуди рухатися. Я навіть забула мобілку, щоб повернутися А нас вже чекала Одеса...
Отредактировано Alex i Aleksandra (14-05-2013 10:38:21)
Готель Юність, 500 метрів до моря, майже на Французькому бульварі... Вау, подумалось. Ой, - вирвалось, як це побачили. Біля готелю штук 8 великих бездомних собак, які кидаються на всіх, у готелі (на нашому поверсі) страшний ремонт (на ціну це не вплинуло), до моря не підійти (все загороджено), на Французькому бульварі оператор Х-фактора (знімальна група якого жила в нашому готелі) впав у відкритий люк і зламав ногу.
Алекс спочатку заліз під ліжко і демонстративно сказав, його не чіпати.
Потім я зробила йому буду з покривала у кутку біля шафи.
Потім він спав, де бачив...
Корму далі не їв. Чекав на ресторанне меню...
А чого не віддасиш коханому Руденькому!
(пива не давала!
Вы здесь » Форум питомника КАТТYVАL » Персональные страницы "Кэттивэльчиков" » Яничар-Розбійник чи золотовухий Алекс?