Дорога додому здавалась довгою, хотілося швидше рідної кави, щоб закріпити приємні емоції, і душу, щоб змити те, що хотілось змити.
Чотири дні Рудий нічого практично не їв. Іра у Херсоні дала йому великий шматок м"яса, з яким він бігав по всій хаті, але, здається, врешті з"їв, але й це все. Трішки дістав з миски в ресторані (але це не їжа для бігля). Ага, ще трощив дрова і траву у херсонському саду в гостях.
Ці дрова він довіз в собі до Києва.
Вдома Алекса відпустили нерви. Він розслабився, виспався, і ... почав їсти. Порцію (збільшену), корму, творог (!!!, в житті так не було), м'ясце, печіночку... Мусила відібрати зайве і ховати недогризки сушеностей по хаті, бо пхав у себе все. Зараз я продумала раціон, щоб таки трошки (спокійно і поступово), але поправити Алекса. І будемо відсипатися до наступних виставок.
Не змінюю своєї думки - виставки не головне, але як приємно під приводом виставок знайти в собі мотивацію встати вночі, вибратись кудись по карті, де тебе ще не було, знайти чудові враження.
Ноги Шампіньйона стають все більш м'язистими, уві сні біжать, не знаю куди, але він вже точно знає слово "їдемо" і вміє заскакувати у машину.
...Рівно рік тому я принесла руденьке маленьке довговухе чудо з подвір'я мами Каті собі на подушку. Сумнівалась, чи справлюсь, ночі не спала. Тепер, от, поруч, витягнувшись на все ліжко впоперек, спить гордий і впевнений у собі Яничар Розбійник Кетівел - Юний Чемпіон України і Білорусії.
"Ма, а що було б, якби Алекса взяв хтось інший?" - питає Славко. Не знаю! Не хочу уявляти іншого руденького біля себе, і вірю, що Алексу приємно бути моїм Шампіньйоном [взломанный сайт]