Ми, здається, в перших рядах. Перед нами 20 собак, а ринги починаються в 9-00. Думаю, відстріляємось до 11 точно. Конкурс ЮХ, якщо не помиляюсь, в обідню перерву, так? З 13 до 14. В принципі, може вийти... [взломанный сайт]
Яничар-Розбійник чи золотовухий Алекс?
Сообщений 541 страница 570 из 650
Поделиться54204-06-2013 21:48:38
Ми, здається, в перших рядах. Перед нами 20 собак, а ринги починаються в 9-00. Думаю, відстріляємось до 11 точно. Конкурс ЮХ, якщо не помиляюсь, в обідню перерву, так? З 13 до 14. В принципі, може вийти...
Обычно ЮХ перед бестами. Так что может и не получится
Поделиться54304-06-2013 22:19:09
Обычно ЮХ перед бестами.
Неа... Дивилась на Форумі КСУ - "13.00-14.00 перерыв, конкурс юных хендлеров". Точно! Організатори писали 02.06.
А всі інші конкурси так, перед бестами.
Поделиться54409-06-2013 17:34:27
Алекс в Полтаві 09.06. - отл.1, JСАС, Best Junior
мій Руденький став Юним Гранд Чемпіоном України!
Велиииикий Шампіньйон!!!!
Поделиться54510-06-2013 00:24:15
Круто, умнички!!! Так держать! [взломанный сайт]
Поделиться54610-06-2013 09:09:50
Поздравляю Вас!!!
Поделиться54710-06-2013 10:56:06
Поздравлем!
Поделиться54810-06-2013 22:46:47
Как всегда молодцы! [взломанный сайт]
Поделиться54910-06-2013 22:51:41
Спасибі, дівчатка!
Все мало бути інакше, ми задумували бути зовсім у інших місцях - збирались у Карпати, відпочити, побродити горами (без повідка), надивитись на гори, квіти, зелень, а не на комп'ютер. А при нагоді планували виставки в Івано-Франківську і Тернополі. Дуже хотілось подивитись саме на україномовні виставки, де є клас малюків, цуценят - це якось особливо гріло душу...
Та не так сталось, як гадалось. Людина мріє, а робота вносить свої корективи. От і я, складаючи план поїздок на початку року, начебто все розрахувала, але ...
Влодек знову прогримів над вухом своє директорське "ні" і залишив мене на обороні центрально-східного робочого фронту. А сам... Сам поїхав... у Тернопіль на нараду Мої вимріяні Карпати накрились мідним баняком [взломанный сайт]
Череда травневих і червневих інтенсивних робочих заходів геть мене вимотали. І знову робота! Я люблю свою роботу, при кожній нагоді гордо вихваляюсь, яка моя Польща прекрасна, але... Відпочинок, Карпати... І я вже налаштувалася на виставки. Трохи посварившись з Чоловіком-Директором я все ж не могла не визнати, що він завжди правий, а я з Алексом "перебільшую" і "трошки загралася". (нещодавно піймала себе на тому, що прасую Алексові простирадло-підстилку, як дитині пеленку, - на два боки).
Але покивавши головою для годиться - ага, я неправа - по-тихому і гарячково почала шукати виставку, ближче до дому і свого центрально-східного фронту. І в останні хвилини реєстрації відіслала документи на Полтаву. Тим більше, що друзі запевнили, що дорога до Полтави добра і легка. Усе найцікавіше і авантюрніше стається зі мною, коли чоловік у відрядженні!
І, як виявилося, не дарма ... Правда, перед самим рингом ми понервували. Судійство почалося без оголошень. Я ще чесала Алексу спинку, коли пішла вже друга порода. Я підійшла подивитись, як судить експерт Ольга Морозова (Росія). І аж в животі заболіло з нервів. З рингу один за одним собаки вилітали з оч.хорами. З біглів ми йшли першими. Вийшли (на запрошення) . Експерт згадала, що забула відсудити порівняння у попередньої породи. Нас перепросили - фальстарт. Алекс вирішив, що це був такий короткий ринг (він же вже постояв в стоєчці) і надумав повалятись в пісочку... Я спітніла, почервоніла, живіт розболівся... Знову ринг. - Ура!
На бести ми не залишалися, спека стояла немилосердна, та й в понеділок знову чекала безумна гонитва на роботі. Про Великого Шампіньйона Влодеку сказала пост-фактум. Він тільки крекнув, але привітав. Зрештою, це була неділя і тільки один день. Роботу я не занедбала, а зі статусом легко божевільної вже змирилась.
А попереду... Попереду нова Велика Авантюра імені Сніжани [взломанный сайт].
Але про це буде потім
Поделиться55010-06-2013 23:19:22
і кілька фото з Полтави...
..покотився-повалився, брудненького пісочку наївся... І знову в ринг?! А чого це мамка така червона? У Алекса досі хвостик налаштований на гру...
Побігли, побігли... ну який толк у цих гоніннях по колу?... от якби якась гарна попка попереду бігла... Бігля... А так плетусь за мамкою і філософствую...
О, там Славко фотографує... Цікаво, чи чує, як мене тут хвалять...
Поделиться55112-06-2013 21:33:41
Классный парень! Завидный жених! [взломанный сайт]
Поделиться55224-06-2013 09:25:03
Привіт усім, давненько ми на форум не заглядали. В смислі - заглядали одним оком, але про своє активне і веселе життя не писали.
Бачу, й Сніжанка мовчить, як партизан - тому розкажу я
ЯК МИ ЄВРОПИ ПІДКОРЯЛИ
Це була авантюра імені Сніжани. І тільки я могла на таке погодитися. У Києві під носом дві виставки, а Снєжа мене поїхати у Краків підмовила. І ми поїхали. Скоро казка кажеться, не скоро діло робиться - в мене на роботі чергова перевірка (пам'ятаєте, як минулого року я описувала про комісію, з якою ми з Алексом застрягли в ліфті, і як Алекс одній з них обгризав бантики на туфлях). Ну от знову вони ж. (Медом їм тут помазано, чи що? Про Алекса, до речі, серед перших слів привітань запитали). До перевірки треба було підготуватися відповідно. І Краків ми не хотіли перетворити тільки на гонитву на виставку, тому вирішили зробити 4 дні поїздки на Захід. Була впевнена. що чоловік не відпустить, але він на диво розм"як і навіть дав грошей на дорогу. Тим не менше, готувалась я до поїздки мінімум, за кермо сіла мінімум виспана. Сніжана вправно завантажила мого малого Фордика, Сальса нюхнула Алекса і показала йому, що така дрібнота гіперактивна її не цікавить. І собані мирно вляглися на задньому сидінні - руда морда Алекса на білу Сальсину попу спину. І так їхали, ніби вічність були знайомі.
Автомобіль все ж таки дає велику свободу - де подобається, там стали, побігали в полях (усі разом), обгавкали коней (вони), випили кави (ми), розлили каву (я). Навіть така поїздка сама по собі вже задоволення. Мій телефон ще віддзвонював рештами робочих накладок, але я вже не зважала. Ми налаштувались на пригоду і приємність! Попереду був Львів, у якому ми вирішили ночувати.
Поделиться55324-06-2013 09:51:00
... квартира у Львові була у самому центрі міста, але на 3 поверсі, на який треба було видиратись дерев'яними похилими сходами. Я ледь вибралась - замучена роботою, тотальний недосип давав про себе знати, плюс валізки, плюс Алекс, який постійно рветься на всі чотири сторони світу водночас. Елегантна Сальса повільно ходить розміреним кроком поруч без усіляких повідків, ясно, що Сніжана почуває себе королевою.
...І якщо ми вже у Львові, то треба йти гуляти цим прекрасним містом, чи не так? А куди йти гуляти? - На Замкову гору, - каже Сніжана. Моя уява зразу замість подушки намалювала мені цю гору, і ми пішли: Алекс з прискоком, я з тяжкими зітханнями і чималим рюкзаком. Як ми йшли на гору - це окрема історія: в принципі Сніжана з Сальсою йшли. А Алекса виразно накрило перезбудження: дорога, дівчинка поруч, дівчинка не грається, як би її заохотити. Алекс дерся вгору нехоженими схилами, кам'яними скосами, зачіпав усіх і все. В гору пер швидко, а з гори - ще швидше. Я з нього ока не спускала, боялась, що або голову собі скрутить, або ноги. На Замкову гору ми все ж вийшли - і мов на арену цирку. Людей було там багато, всі одразу звернули увагу на наших прекрасних собань. А собань я ледве змогла зібрати в обійми, щоб зробити хоч одну фотку.
(Насправді так, як у Сальси, висіти язик мусів у мене)
Львів все ж таки прекрасний! Теплий літній вечір, приглушений гамір вулиць, м'яке світло. Усе створює атмосферу давнини і казки. Я б не здивувалась, якби у Львові наші собані заговорили людськими голосами. Тільки у Львові офіціант запросить вашу собаку на літній майданчик в кафе, випросивши пошвидше попередніх гостей. Сальса і Алекс під захопленими поглядами почувались як зірки. А Алекс дуже швидко заліз мені на голову ( в прямому смислі).
Львів зачарує навіть кожного собаку
Дивлячись на слухняну Сальсу, і Алекс втомився балуватися
А де м'ясо?!
М'яса! М'яса!
Отредактировано Alex i Aleksandra (26-06-2013 09:29:57)
Поделиться55424-06-2013 10:06:45
Добра Сніжана купила нам додому велиику піцу, а Сальса з Алексом вирішили, що вони теж в долі - корчили нам зайчиків, танцювали і тихенько наспівували. Мій малоїжка топтав пусте тісто з піци за милу душу! От що робить з біглем конкуренція!
І де наша піца?
Рано-вранці, як емігранти, доки все місто ще спало, ми оббігли довкола квартал у пошуках рідких кущиків і швидко виїхали з міста - попереду КОРДОН і ЗАКОРДОН. На кордоні ніколи не вгадати - скільки їду, кожен раз інакше, а тут ще й собані. Трохи було лячно. Але наші випустили без проблем, а поляки ще швидше. До песиків, правда, позаглядали, на словах спитали, куди їдемо, чи маємо собачі документи. І ВСЕ! Правда, випало нам йти на якийсь там особливий огляд авто, але й цим нам поляки пішли назустріч - і вже дуже скоро Сальса й Алекс відводили душу під євросоюзними кущами.
Люблю Польщу за добрі дороги, ясні дорожні знаки, невелику швидкість. Ми мали два навігатори, Сніжана виявилась досконалим штурманом - без проблем ми доїхали до нашого дому на Казімєжі. Пані, у якої ми винаймали апартаменти, напередодні відповіла на мій дзвінок .. із пологового, якраз народила дівчинку Її свекруха дала нам ключі, радісно повідомила, що дівчинку назвали Катажиною (мені чомусь згадалась Мама Катя і просила, щоб собаки не дуже гарцювали по ліжках. Я для Алекса притягла клітку і з чистою совістю обіцяла, що так воно й буде, але Рудий облюбував місце на вікні - і сидів там, або гасав у маленькому внутрішньому дворику. Просто моя мрія - затишна квартирка у центрі міста, і дворик!
Отредактировано Alex i Aleksandra (26-06-2013 09:36:11)
Поделиться55524-06-2013 10:24:27
Казімєж - це давня єврейська дільниця, новий туристичний центр Кракова. Незнаючі туристи воліють насамперед потрапити на краківську Площу Ринок, а досвідчені (типу ми ) - на Казімєж. Тут сидять митці, кожна кав'ярня має свій стиль і дух, тут життя не вщухає цілодобово, але все дуже пристойно і комфортно. Було так приємно входити до СВОЄЇ кам'яниці на Казімєжу! Давні стіни тримали приємну прохолоду, а в дворику Алекс просто балдів. З вигулом було не менш комфортно - за кілька кроків широка зелена алея, вулиця Дієтля, а нею недалеко на Надвіслянські бульвари. Над Віслою вирує життя! Доріжки для прогулянок, для бігу, окремо - велодоріжки. Багато собачників. Широкі бульвари, на яких усім вистачає місця. А поруч, зовсім поруч - Королівський замок Вавель, костел Паулінів на Скалці. І ми під цими величними мурами! Бігаємо, робимо стоєчки - очманіти!
(у фотоапарат ми дивились, як у дзеркало, поправляли і знову фоткались)
Не знаю чому я не повела Сніжану до пам'ятника відданості, який поставили над Віслою для песика Джока. Цей пес цілий рік чекав на Грюнвальдському рондо свого господаря. А його господар, ймовірно, помер від серцевого нападу в той момент, коли проїжджав на машині по цій площі. Пес практично жив на площі в очікуванні господаря дев'ять місяців. Він став улюбленцем мешканців навколишніх будинків. Працівники комунальної служби намагалися його прилаштувати в притулок для бездомних собак, але Джок не давався в руки. Дорослі і діти приносили йому їжу. Через рік Джок все ж сам вибрав собі нову господиню - стару вчительку географії Марію Муллер. Коли ж і вона померла, Джока передали в собачий притулок, звідки він утік і кинувся під поїзд Сумна історія. Гарний пам'ятник. Але ми до нього не пішли.
Отредактировано Alex i Aleksandra (26-06-2013 09:46:49)
Поделиться55624-06-2013 11:03:00
Лен, я обратила внимание на этот памятник, мы с Сальсой, в рамках соло-прогулки (той, на которойона чуть не сорвалась на глазах у изумленной публики в Вислу за уткой) подходили к памятнику с песиком. И, в рамках моего понимания польского, я даже прочла его историю
Поделиться55724-06-2013 11:08:14
Ми гуляли містом, над Віслою, я вміла загубитися поміж вуличками Якуба і Ісаака, Алекса гризнув за бік якийсь невихований польський пес, на коротко ми влітали зі Сніжанкою в торгові центри і просто на морозиво... Як нам не вистачало ще днів! Ми лише нюхнули пригод. А треба було пакуватись на виставку і стартувати назад на роботу, вже без приємностей у Львові, просто їхати й їхати 900 км. Як виглядає божевілля підготовки до виставки - не мені писати. Самі знаєте. А коли треба привести до ладу ДВІ тушки в невеликому приміщенні..! У нашому бойлері на Сальсі закінчилась вода, Алекс, як джентльмен, помив між лапами і пузо.. сушили в два фени, чесали в чотири руки... чудесна атмосфера. А ще шерсті на підлозі по кісточки, і добре б це замести, а де моє... (ножиці, автошлєйка, м'ясо на завтра... - варіанти мінялися що пів години), а що мені вдягнути..., плести чи не плести коси (нам), чи гарно шерсть лежить (у Сальси), чи підстригти ще отут (у Алекса)... В цьому божевіллі є своє прєлєсть - хіби ні?
На виставку, як на виставку - мені хотілося більше подивитись на організацію, підготовку інших біглів, судійство. Переписка поштою, реєстрація - досі все було дуже навіть ок. Ми мали видруковані запрошення з відривними кінчиками в обмін на каталоги. Паркінг під виставкою - ого, який дорогий (25 злотих = 60 грн). Територія виставки - спорткомплекс інституту фізкультури - добре обладнана і дуже велика. Ринги розкидані. Скрізь далеко. Від паркінгу до наших рингів - ой, як далеко. Буду вічно вдячна Сніжані, яка на собі принесла ВСІ наші речі (мене накрили ще й певні жіночі неприємності). Собачих товарів - багато. Корми дуже дешеві (вдвічі дешевші, ніж в Україні), амуніція дорожча. Їжа (для людей) парилася, смажилася у величезних казанах і пахла, аж голова крутилась (а все одно я з нервів перед виставкою не їм), недорого. Від секретаріату до організаторів і ветеринарів треба було бігти марафони. Бігала, бо потрібно було підбити ветдовідку назад (а ніхто на неї на кордоні і не глянув). Ох, приємний виставковий день... Ще й погода нарешті включила тепло й сонце наповну.
На щастя, наші ринги були в одному приміщенні, хоч у різних кінцях залу. Ми розійшлись із Сальсою і уважно витріщалися на польських біглів. Суддя з Росії Фльора Чайковська судила дуже довго. Басети, здавалось, не скінчаться ніколи. Я вслухувалася в судійство, і мало що розуміла. Сама процедура також відрізнялася. Спочатку оцінювали всіх кобелів, взагалі усіх. Для досвіду це було непогано, але не дуже цікаво. Наш ринг юніорів пройшов якось дуже швидко. Навіть класичне коло нам не дали пробігти. Алексу побажали ще рости і поправлятися, з чим я не можу не погодитися. (Брат Бонуса в юніорах взяв 2 місце) САСІВ отримав достойний пацан з відомого польського розплідника, а р.САСІВ - ... хотіла б залишити без коментарів ( Бігль, який ні разу не дістав хвоста з-поміж ніг. З того ж самого розплідника) Ну, на виставках всяке буває, як виявляється, і закордонних також. В цілому, висновків багато, не всім тут місце. Приємно, що рівень українських біглів (вигляду, рингової підготовки), на мою думку, все ж значно вищий, ніж польських (це не про нас з Алексом, а взагалі).
...І наші, і Сальсині ринги затягнулись безбожно, в неділю 16.06 о 16-00 польського часу ми поспіхом вирвались з гарячої виставкової атмосфери і помчали на Київ. Наступного дня в мене мала бути перевірка, а в папці з документами ще було 4 яскраві наліпки - "Терміново доробити".
Поле з кониками, біганням і гавканням, кава (вже не пролита в машині), польські сосиски на ходу (ділимося з друзяками, аякже), музика рок/ фольк/будь- що, аби голосніше і не заснути ... На кордоні наших любчиків тільки погладили і пропустили без проблем. Їхали всю ніч. Спала три години. Вранці прихилиталась на роботу і подумала, а чи мені це все не наснилось: королівське місто, замки, барокові величні костели, давні єврейські вулиці, прекрасні Вісляні бульвари, подвір'я з квіточками, смачнющі магазини, розпродажі, Сальса (хіба наяву можна повірити, що собака може бути такою слухняною!)...
Тиждень гонитви/роботи/перевірки, і навіть Фльору Чайкоську я згадую із певним сантиментом Чи я притомна?
Більше того, тільки свисніть - і я піддамся на наступну авантюру
(До речі, вже свиснули )) але поки це далекі плани, які я на разі з приємністю додала до свого календаря ВЕЛИКОГО СОБАЧОГО БОЖЕВІЛЛЯ.)
Поделиться55824-06-2013 11:09:46
я даже прочла его историю
Нічого від тебе не сховалось, Снєжа Чекаю дуже, коли ти опишеш ваші соло-прогулянки із Сальсою!
Поделиться55924-06-2013 23:55:30
Лен, твоими рассказами просто зачитываюсь, не смотря на то, что сама там была !
У меня сейчас творческий кризис: писать не хочется. В принципе, он уже несколько лет, а раньше я тоже очень любила описывать всяческие приключения в поездках (вот, например, велопоход на Пертрос или тот же велосипедный поход по Турции - тут я вообще чуть ли не роман написала )...
А о нашей поездке я могу сказать, что очень довольна, что мы сорвались в эту авантюру. Потому что это было здорово, так и должно быть - чтобы хорошая компания, динамика, впечатления!.. А выставки - это лишь повод куда-то сорваться вместе, если честно
А наша поездка была по-настоящему замечательной. В ней были все необходимые ингридиенты для этого. Это и смешные нескладухи, как разлитый на себя самый сладкий кофе (чтобы проснуться). Это фееричный подъем на Замковую гору во Львове: сплелись усталость, мечтания, тревоги, вкус момента "здесь и сейчас". И посиделки с нашими барбосками на террасе кафе. И утренние львовские скорые сборы - чтобы успеть освободить квартиру к моменту прихода хозяйки. А еще - покупка колбасы в подарок. И экспедиция по сонному утреннему Львову с целью обнаружить хоть малейший клочок земли, куда бы поместилась голдячья попа для пописа. Граница-как-песня. И войны с GPS-навигатором.
Краковская квартира в старом доме, возня с пакетиками для собак, Ганя и мы-красивые с собаками в центре города... Набережная.
Утренний шоппинг и чудесное платье с пояском (кстати, как оно любимому - понравилось?). Съеденная простыня. Сальса, норовящая выловить утку из Вислы прямо посреди города. И соло прогулка по Кракову...
...В Кракове я была и раньше, однажды. Тогда обстоятельства складывались так, что в самом городе я за полдня, что были у меня, оббегала все основные достопримечательности, попала на хорошую экскурсию (или я просто билеты купила, а ходила с заранее распечатанными историями о Кракове) по Вавелю, оббежала Казимеж, даже в синангогу какую-то заскочила, и повпечатлялась...
Но только когда я в этот раз заново бродила по Кракову, я открыла для себя дух этого города, только в этот раз я почувствовала, чем он дышит. Как будто услышала обрывки древних легенд, что рассказывают друг другу по ночам старые каменицы, как будто увидела, как по мокрой утренней мостовой мелькнули босые пятки молодой румяной польки в длинной вышитой юбке, что спешит к пани на услужение...
А еще знакомства. И еще Алекс на подоконнике (сиротиииинушка! ). Мытье собак (и мытье вместе с собакой) в душевой кабинке в рамках подготовки к выставке.
Сама выставка. Мне очень понравилась организация пространства. Да, расстояния большие. Зато все ринги можно было нормально посмотреть, нормально сфотографировать. И не надо было, выпрыгивая над чужими головами, пытаться определить, не начался ли твой ринг. Я считаю, что это правильно. Правильно, когда не надо бежать километры, чтобы вывести свою собаку на травку: 5 минут - и снова на месте у ринга. Уровень польских собак, как на мой вкус, отнюдь не выше украинского. Судейство же в нашей породе в большей половине классов, которые я имела возможность наблюдать со стороны, вызвало у меня много вопросов, недоумения и домыслов. Разумеется, их тут я приводить не буду. Просто за все время посещения выставок (мы и выигрывали, и проигрывали - всякое бывало), я впервые столкнулась с тем, что твердо решила, что "под этим экспертом я бы не стала выставлять собак впредь". Хотя породу выиграла, на мой взгляд, очень достойная собака.
Лен, я хочу очень поблагодарить твоего друга (Томаша?) за чудесный обед в итальянском кафе.
Но больше всех я хочу поблагодарить тебя и Алекса. За чудесную компанию. За то, что быстро откликнулась на мое авантюрное предложение. За безмятежный нрав твоего плюшевого мальчишки. За то, что ты героически весь этот путь проделала сама в качестве водителя. И за преинтереснейшие истории из жизни. Поездка более, чем удалась! [взломанный сайт] [взломанный сайт]
ЗЫ. С меня фотки! Только напиши, куда тебе удобнее их выложить
Поделиться56025-06-2013 01:06:17
Дурацький Радикал все ще висить, а без фото воно не то
Спасибі, Снєжа, за добрі слова. Це не просто - наважитись з кимось - кого знаєш тільки віртуально, а вживу лише чуть -поїхати за тридев'ять земель, жити під одним дахом, разом втомлюватись і ділитись емоціями. Тому тішуся, що й ти задоволена
За платтячко спасибі - усім дуже сподобалось, з правильним взуттям навіть-навіть (Снєжа намовила мене, просто змусила, купити платтячко, яке, я вважала, мені вже не по віку, бо вище колінець, а в мої 40+ вище не варто Красувалась в ньому перед комісією, ну й щоб Коханий пишався, що не даремно мене озолотив на дорогу. Урочисто Йому повідомила, що злоті витратила ВСІ (бо минулого разу сварив/грозився, що те, що не витрачу, - відбере).
Про зжерту Алексом Сальсину простинку забула [взломанный сайт] Вибачте!
(Мій Слухняний, залишившись сам в клітці, доки ми з Снєжкою носились по розпродажам, умудрився затягти до себе в клітку і пошматувати на маленькі клаптики Сальсине простирадло - заздрив Сальсі, мабуть, що вона вільно ходить хатою, а йому - тюрма ).
До речі, про клітку - як я могла забути про це написати!
Два-три дні тому, коли я ще ганяла на роботі, як електровіник, Славко був з Алексом і пішов собі безвідповідально "гуляти", а біглика "типу закрив" у клітці. А біглик взяв і відкрився!!! Не знаю як (без сумнівів - лапою і мудрою головою). Зустрічав мене з роботи під дверима, сором'язливо махаючи хвостом. А я не могла зрозуміти, що ж це таке. Чому така скромна радість? Де Славко? Потім панічно кинулась оглядати, де і що погриз. НІЧОГО! НІДЕ! ЗОВСІМ НІЧОГО! 5 годин був сам вдома і НІЯКОЇ ШКОДИ. Хто має бігля, зрозуміє - я пишаюсь Алексом за цей випадок більше, ніж усіма його медалями. Я мене чудовий, вихований, хитрий, розумний Алекс! (Сальсине простирадло не рахується
А ще у Кракові була моя Ганя, її хлопець Павел, Павлова мама, з якою я нарешті познайомилася, прогулянки з ними. Варто було приїхати хоч би для того, щоб побачити на власні очі, як моя маленька дівчинка вправно живе в далекому місті, знає, де продають найсмачніші запіканки, цінує кожен злотий, і добре з усім справляється. Ах, усього не опишеш...
...Дні так швидко летять: наче недавно стягла свої зимові чоботи, а вже жнива скоро! У полях відцвіли маки, буяє різнотрав'я. Минув найдовший світовий день. Алекс відзначив 15 місяців і перейшов у клас інтермедія. Став спокійнішим, слухнянішим бігликом, з вух - о диво, йому якось враз випали банани, - на прогулянці оглядається на мене, слухає, що йому командую; просто ангел! Вечорами світить супермісяць, який у Кракові був тоненьким серпиком. І ця поїздка залишиться добрим спомином у альбомах нашої пам'яті...
Будемо жити передчуттям нових авантюр і, як зажди, незмінно, любити своїх Золотавих-Руденьких [взломанный сайт]
Поделиться56125-06-2013 09:37:04
Alex i Aleksandra, та Бог с ней, с простыней
Поделиться56226-06-2013 09:53:16
Ну от, додам ще кілька фоток з Кракова на згадку
Поделиться56426-06-2013 11:36:15
Классные фотки и отличный рассказик. Все, как хотелось: Краков, классная погода и мы-красивые и прекрасными собаками
Поделиться56528-06-2013 21:11:48
мы-красивые и прекрасными собаками
В самую точечку.Классное путешествие! Девочки,вы так замечательно все описали,такие выложили фотки,что обзавидоваться можно [взломанный сайт] ,вы умнички [взломанный сайт]
Поделиться56601-07-2013 23:24:17
Алла, ще все перед вами! [взломанный сайт]
От красунька ваша підросте - і теж Європи підкорятимете, ще й більш успішніше, ніж ми [взломанный сайт]
Поделиться56701-07-2013 23:27:05
Суми 30 червня...Спека, виставка, поле...
...Я побачила Таню, Юлю, Олежку і Артемку - і було враження, що знайомі вічність. "Вы, правда, меня знаете?" - допитувався Олежка. - "Знаю, - кажу, ти ж - популярний". "Популярний?" - допитується малий. "Ага, популярний - ми з не знайомі, а я тебе знаю, значить популярний" - пояснюю. Олежка червоніє від задоволення, і вже не перестає говорити. Розповідає про виставки, де і з якими собанями був, як виступав, які успіхи.... Тут же гладить Алекса і намагається з ним подружитися. Хлопчики виступатимуть в ринзі у конкурсі Юний хендлер.
Малий Артем хоче повторювати за братом і привернути увагу до себе. Каже, що теж буде юним хендлером, і брати активно починають міркувати, що буде, як вони зустрінуться в конкуренції. "Нічого, - втішаю, сміючись, - все одно всі кубки мамі Тані підуть в сім'ю". Брати кидають головами - ага, так, точно так.
Мама Таня прибігла захекана, з хвостиками, як їхня сестричка, усміхнена і привітна. Цьом - і ми знайомі вічність.
Юля... Дівчинка мене вразила. Серйозна і відповідальна. Вміє і братів привести до тями, як треба, і пожартувати, і на язичок гостра й дотепна. Люблю таких. Організоване сонечко
Куня терпеливо дивився своїми чудесними очами на мій зад просто перед його кліткою (я переодягалась в польових умовах), привітно поставився до Алекса і взагалі героїчно переносив тяготи спекотної виставки. Чудесна сімейка! Дуже рада, що я з вами усіма познайомилась. І група підтримки у вигляді їх полтавської бабусі, яка принесла бідним діткам-внучкам у торбинці морозиво - розчулила.
Ринги наші майже співпали, і хаскі не могли повболівати за біглів і навпаки. Виставка для нас пройшла з відносним успіхом. Зате конкурс Юний Хендлер!... Обіцяла кілька фото, і зараз будуть! Але більше фоток розмістила на сторінці Куні.
Отредактировано Alex i Aleksandra (02-07-2013 11:11:47)
Поделиться56801-07-2013 23:31:01
Після гарної розминки Олег і Алекс під аплодисменти чудово виступили в рингу. Їм там аплодували, що в мене аж сльози на очі навернулися від гордості за наших хлопчиків. Експерт теж приязно усміхалася і оцінила нашу парочку по достоїнству. Алексу лише раз зрадила витримка, коли він побачив приз - М'ЯКА ІГРАШКА!!!! МОЯ ЗДОБИЧ!!! З'ЇМ!!!
Але Юний хендлер вправно вгамував мисливський запал мого Розбійника
Поделиться56912-07-2013 13:00:41
Олег і Алекс під аплодисменти чудово виступили в рингу
Молодцы!
Приз полностью заслужен!!!
Поделиться57010-08-2013 21:51:55
Щось давно я не заходила на нашу сторіночку... Але літо таке коротке - хочеться набігатися, багато побачити, шкода втикати в екран компа.
Пригод у нас з Алексом, як завжди, не бракує. Щось переживаємо разом, трохи й розлучаємось.
Я повернулась з маленьких європейських канікул, які Чоловік влаштував насправді для Гані - за вдале закінчення другого студентського року (у Гандзі усі оцінки, крім однієї - п'ятірки!). Але мене теж взяли З Алексом я мучилась, не знала, кому довірити (у мами Каті цілий двір біглезщастя, куди ще з нашим було проситись). Віддала в готель. Вернувся здоровий, цілий - це головне. А я трохи світу побачила.
Маршрут ми намалювали собі не великий-не малий: Брно-Прага-Мюнхен-Зальцбург-Відень-Будапешт. Їхали авто. Потім я вже не раз лікті кусала, що можна було й Алекса брати, але я до своїх добиралась літаком у Польщу, тому цього разу Європу Алекс не побачив. Але я дуже приглядалась, у якій країні яке ставлення до чотирилапих, і наступного разу поїдемо лише з Алексом. Власне й тут зараз хочу не стільки похвалитись, як я мандрувала, а своїм (хай і суб'єктивним) враженням про Європу для собак.