ну хіба це не Алексова мордочка?!
Алексові очі, Алексовий погляд, моя любов... [взломанный сайт]
Яничар-Розбійник чи золотовухий Алекс?
Сообщений 601 страница 630 из 650
Поделиться60104-09-2013 21:39:51
Поделиться60204-09-2013 22:02:52
Такие классные малыши [взломанный сайт] [взломанный сайт]
Поделиться60309-09-2013 22:01:44
Доки малишня росте, татко Алекс ганяє за іншими дівками і підкоряє виставкові ринги. "Алєксєй Стаханов" - тепер так дразнить його мій Чоловік. А "Стаханов" здобув ще дві САСки на виставці і моно в Бердичеві. І, здається, ми тільки виходимо з віку юніорів , а вже маємо 5 дорослих САСок. Пишаюсь Рудим!
Їздимо далі з другом англійським кокером. Хороший друг. Тільки трохи кусається. Алекс до Бакі і так і сяк, а Баккі через раз
Зате Баккі безсумнівний Чемпіон, а Алекс - через раз От хто б подумав, що мій малоїжка накинеться в ринзі на смаколик, до якого завжди був нейтрально-байдужий! Та чи теля (з якого була печінка) за життя було дуже веселе, чи трави не тої наїлося, та тільки Алекс , нюхнувши тієї печінки, на порівнянні на ЛК почав скакати, як ужалений, вириваючи її з рук. Не просто йшов галопом, чи раз-два підкинув задні ноги - Алекс ушкварив у ринзі на повну. мало не аплодуючи сам собі задніми. [взломанный сайт] І я не змогла впоратись!
Було дуже соромно А я вже думала, що добре знаю свого хлопчика!
Приємним залишились дуже добрі описи від Божени Овесної (Чехія) та Panos Demetriou ( Кіпр). До речі, кіпріот був першим експертом, який перевіряв довжину хвоста бігля! І, звісно - Бердичів запам'ятається грандіозною перемогою Жадора, який виграв усе, що міг і став кращим серед усіх!!! Виграв виставку!!! Браво Жадору
Поделиться60409-09-2013 22:27:03
Через Алекса і Баккі, які мирилися через раз, ми з Юлей ледь не залишились голодними! Ночували у Житомирі. Цілий день на ногах після Бердичева (у Алекса виставка і монка, у Юлі одна, але з величезною затримкою). Привели хлопців до хати, думали - поснуть втомлені, а ми втечемо їстоньки. "Супчику якогось би," - стогнала Юля. Але хлопці і не думали спати, вирішили поспівати. На дворі темно. За вікном галасує День міста Житомира. Поруч, на головній площі, співає Олег Скрипка, а в нас в квартирі Скрипку глушать наші розбишаки. Голод переміг совість. Усі найближчі магазини і магазинчики окупувала молодь, яка стояла чергами за пивом і чіпсами. Ми, майже шкурами відчуваючи, як сваряться на наших собак наші тимчасові сусіди, оббігли не один квартал, аж знайшли вільний столик і намальовані супчики. Супчики залишились тільки намальованими. Замість замовлених великих баварських ковбасок нам принесли три дохлі місцеві сосиски і бердичівське пиво. Потім за півгодини салат, ще за якийсь довгий час картоплю. Давлячись нею, я згадувала чомусь бабусиних поросят, вони їли подібну і там само жадібно. Дивились з Юлею одна на одну і сміялись - так от виглядають довколавиставкові приємності! і... планували наступні поїздки.
На вулиці потепліло (від їжі?), Скрипка заводив, руки-ноги самі підтанцьовували і можна було б ще трохи потішитися святом, але совість кликала. А собацюри ... тихо собі спали. Бо в ситого хазяїна і собаці добре. Тому в наступний беремо з собою багато їжі - для себе.
Житомир знову порадував Баккі БОБом, Алекса добрим описом без титула (у нашому класі експерт не обрала переможця), а великі і малі біглики знову були серед най- най- найкращих. А наш Жадор знову у головних бестах і знову на п'єдесталі - BIS-3! Браво Жадору! Браво нашим!
Поделиться60513-09-2013 22:37:02
А у нас було перше маленьке, але дуже солодке свято! 11 вересня малим Алексовичам виповнилось місяць. Раніше я рахувала місяці свого Рудого, а тепер-от його діток. Смішне. Та я не могла оминути ювілейчика і, звісно, як тільки урвалася з роботи - помчала до Ані, до маляток. Аня теж здорово хвора на біглелюбов Приготувала ціле застілля і спекла спеціальний торт. Шоколадний з глазурованою кісточкою. Я тільки охнула.
(А думала, тільки я зі своїм Алексом така навіжена...)
Більше того, Ані дуже хотілося донести до біглят, що це на їх честь. Тому торт вона засунула їм ... у вольєр. Для фото
Не встигла я клацнути й однієї фото, як шоколад був скрізь: на пеленках, моїх штанах/білій кофті, біглемордочках, вушках, щедро розмазаний по підлозі. Довелося терміново повернутися до здорового глузду і згортати фотосесію. Шоколадні зайці тим часом влаштували розборки, облизуючи собі навзаєм вуха і писки
(потім, дивлячись на нечіткі фото, я зрозуміла, що фотоапарат теж був заліплений солодким)
Хитрющий Парашут тим часом вибрався із вольєрчика і зник під диваном, відважно воюючи із Аніним тапком. Спокійними очима на солодке божевілля дивилася тільки Асолька
Поделиться60613-09-2013 22:46:06
Ми ловили, витирали малих Розбійників по всій хаті. Тапок врятували теж. Парашута вирішили віддати тільки дуууже відважним людям, які будуть розуміти, що таке бігль, бо малий - просто бігль-індіго. Якби не бачила, не повірила, що місячний бігль ... підіймає лапу, щоб попісяти. Присягаюсь, випили ми з нагоди свята тільки трошки!
Біглята-дівчата дивились на нас з Анею осудливо, Амелька на фото вийшла дуже серйозна.
Навіть міцніші хлопці були під враженням від нашого солодкого святкування
Спокійний Аланчик аж очі зробив великі і здивовані - ну здуріли бабусі, геть чисто!
Але не хвилюйтесь - з дітьми все добре, дегустація відбулася без найменшої шкоди для їх шлунків.
Поделиться60713-09-2013 22:51:16
А коли, біглята замурзані/витерті/нас накусані/набігані/нагавкані/втомлені поснули, в хаті знову стала ідилія:
спали там, де впали
А пристойну фотосесію доведеться робити знову
Поделиться60813-09-2013 23:19:32
Ой, ты ж боже мой, кто это у нас тут (одни выражения и охи-ахи)!!!!
Мама моя дорогая, держите меня семеро, я тоже хочу к вам масявок вытирать и целовать!!!!! [взломанный сайт]
Все капец, беру биглицу, а лучше двух, а лучще 12, и шоб каждый месяц они мне рОдили.... [взломанный сайт]
Алексовичи сладенькие........
Поделиться60915-09-2013 11:06:59
Малыши все такие хорошенькие! Эх, только тискать и тискать такие милые комочки счастья! А как папу напоминают...[взломанный сайт]
Поделиться61016-09-2013 14:44:44
Красивая малышня, любящих им ручек [взломанный сайт]
Поделиться61117-09-2013 15:50:19
Биглики... Биглюшки.... Бархатные ушки....
Ну как можно не любить такую прелесть...
Поделиться61225-09-2013 12:43:25
Alex i Aleksandra
Мои вам поздравления!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Алекс - папанька)))) Это просто супер!!!!
Умнички и молодцы!!!!!!
Приезжайте в наши края - будем безумно рады вас видеть!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [взломанный сайт]
И отдельные поздравления за выставку в Умани!!!!!!!!!!!! Мы всегда болеем за вас!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Даже удаленно!!!!!!)))))
Поделиться61330-09-2013 14:08:49
Какие хорошенькие детки у Алекса! [взломанный сайт]
Поделиться61408-11-2013 20:46:59
Alex i Aleksandra куда вы пропали?
Нам так не хватает ваших интересных рассказов об Алексе [взломанный сайт]
Поделиться61508-11-2013 22:17:50
Дівчатка, дорогенькі,
спасибі за добрі слова для Алекса, спасибі, що нас не забуваєте. Останні два місяці я багато їздила. Відпрацьовувала за декрет з Алексом минулого року Навіть не згадаю всіх готелів, які довелося змінити! Тикалась на наш Форум, але якийсь вірус Фламер мене не пускав. Спочатку грішила на те, що інтернет закордонний, зв"язок поганий, але і в Києві комп глючив і показував замість Кетівела чисту сторінку. (Причому тільки цю перестав впізнавати). Довелось змінити антивірус, ще трохи помучитись - і проблема подолана. Я повернулась
Алекса відправляла на довгі канікули в гості. Був у херсонських друзів, серед собі подібних. Думала, що забуде гарні манери. Але сталося навпаки. Алекс нарешті почав розрізняти, що таке біглі, а що таке люди, і що біглі мають свої закони свори. І ці закони прийняв. Забрала я чудесного хлопчика, який і м'язи накачав, бо увесь час бігав з іншими біглями, і ... перестав спати зі мною в ліжку. Я навіть трохи засумувала з цього приводу. Але Алекс - хлопець гарячий. В ліжку й так не тулиться до мене і ніжностей не виявляє. Просто лежить сам по собі, зайнявши свою половину - рівний між рівними А тепер тільки вечір, Алекс позіхає і йде в свою кліточку. Чудесно спить там до ранку. Я й двері до себе в спальню відкривала - ні, йому краще в свому царстві. Котрогось вечору вирішив передумати, ліг під моїми дверима, щоб я без нього бува не пішла спати. Але я теж передумала Мені теж пасує, коли кожен має своє місце. А чоловік який щасливий нарешті! І все так і залишилось - Алекс спить в себе, я - в себе. Всім добре.
Поделиться61608-11-2013 22:25:00
Всі наші дітки знайшли свої нові сім'ї. У ті лічені дні, в які я поверталась до Києва, я їздила до щенят, бавилась з ними, фотографувала. Малі вдалися справжніми красотунами!
(Алан - Старшенький)
(Алекс Алексович)
Парашут, Аметист і Асолька-Руда Щічка залишилися у Києві, Старшенький-Алан і Алекс Алексович стали донецькими! Брати житимуть двір у двір і бачитимуться.
Сспочатку не уявляла, як Аня роздасть щенят, яких надмірно заціловувала, клала собі на подушку і дозволила рознести квартиру, у інші руки. Сито потенційним бажаючим вона влаштовувала ще те. "Тому не віддам, бо те..." "Тому ні - бо не те..." Але факт є фактом: усі біглята у добрих руках. Їх власники регулярно дзвонять Ані, активно спілкуються, а київські навіть на останнє щеплення домовилися їхати разом. З мамою Саммі залишилась мала Амелі - бо Аня, підозрюю, просто не готова залишися зовсім без колективних біглеігор.
(Мама Саммі разом з малими шкідниками теж впадала в дитинство)
Приємно, що завдяки Алексу я познайомилась з Анею, отримала стільки щенячих позитивних емоцій, і що більше - на цьому наше спілкування не завершується.
Поделиться61708-11-2013 22:39:43
А це наша дівчинка Асолька-Руда Щічка.Унікальна. Темперамент тата помножений на такий же невгомонний мами. Вище всіх і швидше всіх!
І очі - безподобні - одне Алексове, з темною підводкою, друге - в маму, трішки світліше. Як ними стрельне!
Ми довго ламали голову, кому таке щастя енергійне віддати, не сподівались, що найдуться відповідні ручки. Але знайшлась сім"я, яка хотіла саме активну-активну (мали раніше далматина) і відразу вибрали Асольку.
А Саммі і Алекс знову зустрічаються! Тепер для того... щоб разом зайнятися спортом. Мамуська Саммі, відіславши дітей у світи, вирішила привести в порядок свою фігуру. І ми ходимо разом на аджиліті!
Ось так літає наша Саммі!
Поделиться61809-11-2013 12:27:49
Alex i Aleksandra, мы очень рады опять вас увидеть! Детки у Алекса - просто чудо! [взломанный сайт] [взломанный сайт]
Поделиться61909-11-2013 21:20:49
Ой, как же я соскучилась за рассказиками об Алексе!!!!
А мы недавно ежедневно стали Алекса вспоминать, угадайте, почему?
Поделиться62009-11-2013 23:14:14
А мы недавно ежедневно стали Алекса вспоминать, угадайте, почему?
Про щеняток задумуєтесь? Чи бігля собі хочете? [взломанный сайт]
Поделиться62109-11-2013 23:16:29
Сьогодні Алекс вперше в життя вигріб по повній. Руда задниця дізналась, що таке тонкий болючий шкіряний повідок. А хто винен? - Дівчата! Лишають по собі солодкі запахи, мій дурень внюхується з головою і тікає по сліду. Зірвав заняття з аджиліті, я набралася сорому, потім було соромно, що піддалася емоціям, але Алекс своє отримав. Думаєте дійшло? Після того, як, здавалось, вже покаявся і відчайдушно голосив за мною, коли я спробувала пробігти трасу з Саммі, я йому повірила. Взяла на трасу, а він скочив два бар"єри - і знову драла! У тому самому напрямку.
Ну чому МОЄ життя має залежати від тічних сук? [взломанный сайт] Тому цінності миттєво було переоцінено, ієрархію перевстановлено (поки в моїй голові). Ігнор Алексу не дав нічого. Він щасливо дрих у своїй клітці до пізнього вечора, бо й так наганявся. І навіть не збирався на вечірню прогулянку. І вечеря йому, звично, до лампочки.
Та я вже дістала з шухляди варшавський недоуздок, передивилась ютуб, як це точно одягати і рішуче натягла на кохану руду морду. Морда сильно здивувалась. Поганець чудово розумів, що проштрафився, і задок, сподіваюсь, хоч трохи болів. І я дуже хотіла, щоб він розумів, що це подальші наслідки його недостойної поведінки. Перші двадцять кроків Алекс намагався лапою скинути цей сором з носа. Але відчув, що я настроєна рішуче, і далі мусів чемно дріботіти поруч.
Від управління новинкою я була в ейфорії. Відчуття, наче ведеш коня за вуздечку І як кінь не б"є копитами, вихід має лише один - скоритися Балдіючи від відчуття, яка ефективна моя новинка, ми обійшли Березняки, весь наш щоденний маршрут. Чудовою риссю, поруч, рівним темпом, на провисшому повідку, ні разу не смикнувши вбік. Люди робили нам компліменти. Алекс, який має за орієнтир лише мої ноги, і голову несе лише вгору і вуха, виявляється, все чують. Розмовляла з ним всю дорогу, але лише командами, по ділу. Без дозволу жодного друга не понюхав. Менші собаки взагалі обходили нас боком, очевидно побоюючись, що чорна смужка на носі Алекса - ніби чорний пояс з карате. Додому біг швидше, видно, таки незручно перед друзяками з такою красою на морді показуватися. Але - недоуздок буде нашим стилем гулянь надовго. А там побачимо по поведінці...
...Вдома швидко ковтнув вечерю, був стримано похвалений за слухняність і рішуче відправлений спати на своє місце. Золотий хлопчик! Вміє, як хоче!
Поделиться62210-11-2013 02:29:59
Alex i Aleksandra
прочитала Ваш последний пост...и всё -пойду читать всё с первой странички,уж очень интересно оказалось и весело,может Вам книги писать надо? [взломанный сайт]
Поделиться62310-11-2013 10:53:55
Про щеняток задумуєтесь? Чи бігля собі хочете?
Ан неть, ты на календарь давно смотрела?
Александра у нас - акула пера.
Ох и Алекс, ох и царь... (А мне его жаааалко.... Он же такой хороооооошенький!!!!!!)
Поделиться62410-11-2013 23:48:09
А мне его жаааалко.... Он же такой хороооооошенький!!!!!!
Ага, так голосили сьогодні всі наші знайомі, яких ми зустрічали на прогулянках. "Снимите, снимите, ему этот намордник. Алекс такой хороший мальчик". Ясно, що хороший! Мій рідний дурник навіть не пручається, коли я йому це "щастя" на носа натягаю. І гуляємо ми далі рівно і плавно.
До мене доходили думки інших, що я Алекса балую, що забагато йому дозволяю. Але це не зовсім так. Просто ми з Алексом багато часу проводимо разом, відповідно переживаємо багато різних спільних ситуацій, і кожна ситуація вимагає компромісів і розуміння, кому в ній як поводитися. І не без конфліктів, звісно. Ідеальним може бути лише бігль на картинці.
А мене БіглеБог покарав, за те що вчора Руденького відшмагала. Права рука моя не підіймається, не розгинається, ні ложки не можу тримати, ні чарки. Проблема, чи йти сьогодні на аджиліті і наважитися виявити довіру Алексу ще раз, відпала сама собою. Стогнучи ледь доповзла до Бабці, яка завжди ремонтує мене: кістки і тіло. Бабця три години розтирала мені закляклий м"яз, і вперше мені геть не полегшало - дуже сильно застуджений. Про застуду - це версія Бабці, а я думаю, що це небесна кара за Алексову биту попу.
Руденький співчутливо дивився на мене, як я, згорбившись, мов Баба Яга, стогнучи, ледве човгаю по хаті, і намагається втішити, як може. Лиже широким теплим язиком лице, гризе шкарпетки на ногах, масажуючи пальці, І, якби вмів, то, мабуть, і каву подав би в ліжко - так переймається (принаймні на ліжко радо скочив і витер об мене брудні лапи з прогулянки - Славко не домив).
Я на прогулянці тримала повідок з недоуздком двома пальчика лівої руки - Рудий був ангелом.
І от зрозумій цю задницю: бити чи не бити? Гамлетівське питання.
Поделиться62510-11-2013 23:52:15
БАГИРА
[взломанный сайт] Не смущайте мене. Це все Алекс. Він робить моє життя кольоровим і цікавим, а я тільки його мемуарист [взломанный сайт]
ты на календарь давно смотрела?
Тань, може мені не тільки руку защемило [взломанный сайт] Але щось я туплю. Ви в Київ їдете?
Не інтригуй, колись!
Поделиться62611-11-2013 08:01:47
Alex i Aleksandra, ноябрь - Алексячий месяц на настенном календаре каттивальчиков за этотгод [взломанный сайт] [взломанный сайт]
Поделиться62711-11-2013 10:40:44
БАГИРА
Не смущайте мене. Це все Алекс. Він робить моє життя кольоровим і цікавим, а я тільки його мемуарист
Тань, може мені не тільки руку защемило Але щось я туплю. Ви в Київ їдете?
Не інтригуй, колись!
1. На Кэттивэльском календаре сейчас гордо красуется Алекс.
2. В Киев едем только мы с Олегом на конкурс Юного хэндлера (актуален вопрос с ночевкой с субботы на воскресенье без собаки).
Поделиться62812-11-2013 00:14:57
ты на календарь давно смотрела?
Сємьон Сємьонич! [взломанный сайт] Ну да, Алексячий місяць [взломанный сайт] У нас цей календар у Славковій кімнаті висить, тому мені в голові тільки календар виставок [взломанный сайт]
актуален вопрос с ночевкой с субботы на воскресенье без собаки
У чому річ - запрошуємо! У нас, правда, вже будуть гості, які теж на виставку приїдуть, і теж без собак, але у нас є де розміститися. Навіть по різних квартирах вас розведемо. Без проблем. Будемо раді вас бачити [взломанный сайт]
Поделиться62912-11-2013 01:05:06
Урааааа!!!!! Чур мне с Алексом постелить!!!!
Поделиться63024-11-2013 23:24:55
Були на Майдані. Враження двоякі.
Я - революціонер з великим досвідом, іноді емоції у мене програють розуму + вічний журналістський інтерес скрізь засунути носа, і, може, добре, що взяла Алекса із собою. Він стримував мене не лізти в натовп. Тому більше бачили довкола Майдану.
Людей було багато. Вони йшли і йшли, різні, переважно усміхнені, віталися, фотографувалися, співали, скандували. У напрямку Європейської площі мандрував і біглячий хвостик
Рудий Євроінтегратор швидко зрозумів, що це не виставка. Людей було значно більше, ніж собак (хоча й собаки були! навіть одного бігля бачили!). Соціалізація для Алекса була ще та! Йшов чемно поруч на короткому повідку і навіть не рипався. Виступи слухав уважно, навіть проникся
Я дивилась на гарну молодь і заздрила їм, відчуваючи, що з віком таки розум перемагає, і що маю більше запитань з нагоди цього заходу, ніж відповідей.
Алекс тим часом підтримував скандування. судячи з кількості складів, Євротермінаторові більше сподобалось волати на три склади "Банду - геть!". Гавкати "Україна - це Європа!" було довго.