Погода мрякою залазила за комір, було вогко, шкода було Рудого тримати на одному місці, і ми походили вулицями. На Банковій, Лютеранській, під Національним банком, під державними установами - зовсім інша картина. Тут, видно, привозних мітингувальників. Вони пили з горла, крутили пляшками по асфальту, не вірилось, що стільки декласованих елементів можна зібрати в одному місці. Їх оберігала міліція. Влодека не хотіли пропустити через Банкову, коли він йшов по машину, а тут же поруч з міліціонерами два гопніки допивали пляшку, - міліціонери їх в упор не бачили. Можна здогадуватись, що розігрітих їх готували до провокацій над вечір. Що ми потім в новинах і побачили. Ми їх теж фотографували, але не хочу такими псувати свою сторінку.
Неприємно було бачити, що партійних прапорів на Європейській площі було більше, ніж просто державних і Євросоюзних. Кому потрібні ці політики?! Алекс правильно гавкав на три склади, і це стосується усіх народних депутатів. Дивувало, що на Майдані - один майдан (тут виступають більш громадські лідери), на Європейській площі - інший (рулять політики, сильніша озвучка), а Свобода взагалі повела людей під Кабмін? Навіщо? У результаті сльозогінний газ, сутички...
На мою скромну думку, варто вийти, щоб показати, що українці і їх політики - це різні світи, і що суспільство в переважній більшості вважає себе європейцями і не згодне з одноосібним рішенням прем'єра зупинити євроінтеграцію. Правильно Майдан прийняв резолюцію - вимагати відставки Азарова і дати Януковичу шанс поїхати у Вільнюс і таки підписати угоду про асоціацію (офіційно своє "ні" Янукович ще не сказав). Треба Майдану протриматись до 28, очевидно.
Славко, який сьогодні не підняв заду з дивану, бо "не хочу", подивившись новини і послухавши наші розповіді, сказав, що піде з друзями. Хай йде. Іноді у натовпі можна знайти власні цінності.
... А ми з Алексом чемно по-європейськи прибрали після себе, і переповнені емоціями, відкинули усі лапи - нелегко бути євроінтеграторами!

Хто має біглів, той мене зрозуміє! 

Ніякі двері між кімнатами не закриваю, на ніч у кліточку не запрошую, Алекс сам вибирає, де і як йому спати і... чемно сам йде у кліточку

Тем более, есть в кого.