Погода мрякою залазила за комір, було вогко, шкода було Рудого тримати на одному місці, і ми походили вулицями. На Банковій, Лютеранській, під Національним банком, під державними установами - зовсім інша картина. Тут, видно, привозних мітингувальників. Вони пили з горла, крутили пляшками по асфальту, не вірилось, що стільки декласованих елементів можна зібрати в одному місці. Їх оберігала міліція. Влодека не хотіли пропустити через Банкову, коли він йшов по машину, а тут же поруч з міліціонерами два гопніки допивали пляшку, - міліціонери їх в упор не бачили. Можна здогадуватись, що розігрітих їх готували до провокацій над вечір. Що ми потім в новинах і побачили. Ми їх теж фотографували, але не хочу такими псувати свою сторінку.
Неприємно було бачити, що партійних прапорів на Європейській площі було більше, ніж просто державних і Євросоюзних. Кому потрібні ці політики?! Алекс правильно гавкав на три склади, і це стосується усіх народних депутатів. Дивувало, що на Майдані - один майдан (тут виступають більш громадські лідери), на Європейській площі - інший (рулять політики, сильніша озвучка), а Свобода взагалі повела людей під Кабмін? Навіщо? У результаті сльозогінний газ, сутички...
На мою скромну думку, варто вийти, щоб показати, що українці і їх політики - це різні світи, і що суспільство в переважній більшості вважає себе європейцями і не згодне з одноосібним рішенням прем'єра зупинити євроінтеграцію. Правильно Майдан прийняв резолюцію - вимагати відставки Азарова і дати Януковичу шанс поїхати у Вільнюс і таки підписати угоду про асоціацію (офіційно своє "ні" Янукович ще не сказав). Треба Майдану протриматись до 28, очевидно.
Славко, який сьогодні не підняв заду з дивану, бо "не хочу", подивившись новини і послухавши наші розповіді, сказав, що піде з друзями. Хай йде. Іноді у натовпі можна знайти власні цінності.
... А ми з Алексом чемно по-європейськи прибрали після себе, і переповнені емоціями, відкинули усі лапи - нелегко бути євроінтеграторами!
Яничар-Розбійник чи золотовухий Алекс?
Сообщений 631 страница 650 из 650
Поделиться63124-11-2013 23:26:35
Поделиться63226-11-2013 23:51:11
Сьогодні на прогулянці Алекс розкрився по-новому.
Гуляли ми пізно, порожні вулиці, навіть великих собак вже не було. Тренуємо біг, і раптом чуємо п"яний бас: "Дєвушка, можна с вами познакомиться?" Перед нами з темряви виросла велика мужська хвігура, яка хиталася і тягла до мене руки з пляшками пива. Бачили б ви Алекса! Шерсть дибки, гавкіт, наче на кабана йде. Мужик хотів погладити - Алекс вивернувся, колами довкола обходить, не змовкає. З почуттям так гавкає. Луна аж дзвенить. І бас ще той! П'яничка з несподіванки на задницю всівся. В прямому смислі. Посеред тротуару. Алекс від такої реакції поваленого ворога впав в ейфорію і ще більше розходився. Мені здалося - він мене захищав! (а може просто пива хотів? він любить ).
"Вибачте, - кажу п'яничці - ми підемо". А той далі руки з пляшками тягне нам услід і кричить: "Дєвушка, ви только єго не ругайтє, я сам віноват. Сам упал. Любітє єго. Любітє!" ...
...Ну нє, і чого мені так до ніг не впав якийсь пристойний мужчина з такими словами!!!!
Поделиться63327-11-2013 14:40:51
Да уж, Саша. Твой рассказ про митинги впечатлил. Какая Европа, если в стране такое? Ну, это флуд не по теме.
Про пьяницу читала вслух всей семье. Ухохатывались! Настроение с утра у всех отличное!!!
Поделиться63403-12-2013 15:09:09
Ммм, какое сладющее фото Алекса
Именно к такой фотографии подходит ваша фраза "Справжній бігль лише вдає, що дрімає" [взломанный сайт]
ОГО, история у вас))))))))))))))))
П'яничка з несподіванки на задницю всівся. В прямому смислі. Посеред тротуару. Алекс від такої реакції поваленого ворога впав в ейфорію і ще більше розходився.
Алекс - настоящий защитник! [взломанный сайт]
Поделиться63508-12-2013 16:04:11
і переповнені емоціями, відкинули усі лапи
намаялся Алекс.
Именно к такой фотографии подходит ваша фраза "Справжній бігль лише вдає, що дрімає"
Наташа,в самую точечку
Поделиться63630-12-2013 22:49:22
Спасибі усім за приємні слова. Вибачте, що довго нас тут не було.
Я хворію. Довго і нудно
Мабуть, змерзла на Майдані, де провела ніч з 10 на 11, коли киян кликали дзвони Михайлівського Собору. Мінус 15, стрес, емоції, вранці знову будували барикади. І от...
Не могла толком подивитись наші собачі виставки. Витримала зовсім трошки, так було погано, що навіть прекрасні біглі не радували. Потім хвора поїхала у відрядження і хвора повернулась. Сотаю метри туалетного паперу до носа, перепробувала весь асортимент аптек поруч - хвора. Набридло невимовно! З хворою мною і Алексу нудно. Але мій Любий проявляє чудеса слухняності, ми вже котрий тиждень гуляємо вдень без повідка, і я відчуваю особливий кайф, коли моє Щастя біжить до мене, махаючи вухами, аплодуючи собі задніми лапами, і, здається, усміхається
Вершиною пілотажу слухняності є наш гоноровий прохід повз місцевих котів. Алекс ногами перебирає від нетерплячки, але слухається і не сміє кинутися за ними. І вміє на команду підійти до мене і дати взятися на повідок Навіть в компанії інших собак. Для мене це - як усі дари світу! Хто має біглів, той мене зрозуміє!
На Майдані мені розбили фотоапарат, тому тимчасово фото не було. Але, сподіваюсь, Дід Мороз принесе новий
Мрію на Свята опинитися посеред великих полів, засипаних чистим блискучим снігом, щоб там бігав щасливий Алекс, а на мене, щоб світило весело сонечко. Та, очевидно, моя доля поки що - ліжко і довгі метри туалетного паперу. Тому пріоритет на наступний рік один - здоров'я. Як не банально, але здоров'я визначає наш фактичний стан і наші мрії.
Бажаю усім форумчанам і вашим собаням міцного-міцного здоров'я, запалу до життя, творчості і любові.
Життя прекрасне. Завжди.
Поделиться63710-07-2014 22:12:45
Загуляли ми, ой як загуляли!
Від форуму, від сім"ї, зовсім відбилися, вибачайте. Але ми є, все у нас з Алексом ок
Наші тренування і дві школи дали свої впевнені результати - зараз Алекс красивий, солідний пес з веселим характером. Вдома чистота, красота і повний порядок, ніякої шкоди, аж ще одного Алекса часом хочеться Ніякі двері між кімнатами не закриваю, на ніч у кліточку не запрошую, Алекс сам вибирає, де і як йому спати і... чемно сам йде у кліточку
Після женихання з дівчатами у Рудого нарешті прорвався апетит: я вже не танцюю перед ним з тарілкою, Алекс сам просить їсти і швиденько все з"їдає.
Іноді їздимо в гості до нашої першої дружини - Саммі. З нею живе й дочка від Алекса - Амелі. Мала виросла дівчиною надзвичайної краси, перебрала найкращі риси від обох батьків - на мордочці викапаний тато, зграбність і пухнастий хвіст - по мамі.
Ось наші дівчата! Доню ж впізнати без проблем?
Поделиться63810-07-2014 22:28:38
Революція і війна внесли певні корективи у моє життя. І в особисте також. Не знаю поки, як ці зміни оцінювати...
Хто бачив на фб, той знає, що після Майдану я ходила на вишколи резервістів. Без проблем зараз натягаю старі штанці, які були вже замалі, Алексу теж добро, бо щоранку бігаємо з ним на зарядку, і таки бігаємо по-справжньому.
Мучило мене дуже, що я можу корисного зробити для країни, була навіть на передовій, щоб подивитись, як там насправді. Не буду всього описувати, не той наш форум. Але подивилась, задумалась, лишилась поки в Києві. Далі тренуюсь і займаюсь журналістикою, працюю для польського телебачення (коментую і аналізую для них події в Україні).
Не думайте, що я відреклась від свого Рудого любчика! ЧИ що він має менше уваги. Ніяк ні. Єдине, що ми запустили - це виставки. Ну зовсім мені не до того [взломанный сайт] Але маю на совісті те, що мусимо закрити ЧУ - САСок маємо забагато, а по терміну не виходило. Тому якась виставка нам таки й світить.
Алекс фантастичний! Дуже точно розуміє мій настрій: коли треба - тулиться, коли треба - тихо залягає в куточку, справжній друг. Багато гуляємо без повідка, слухає. Я купила собі новий велосипед - і Алекс весело гасає за мною на швидкості. Він такий самий рухливий, гнучкий і нітрохи не товстенький.
Любимо гасати над Дніпром! Алекс навіть має там собі подруг - чайок-ворон Вони від нього тікають-дражняться, а він їх весело доганяє. Виглядають ці ігри пречудово! Головне - всі цілі і задоволені.
Отредактировано Alex i Aleksandra (10-07-2014 22:30:06)
Поделиться63910-07-2014 22:34:47
Наш любимый рыжик,с возвращением! Поздравляем с детками [взломанный сайт]
Поделиться64010-07-2014 22:56:01
Природу ми з Алексом любимо у всіх її проявах: то на дачу в гості до когось напросимось, то над озеро виберемось бобрів ганяти, то лісами бродимо. І все робимо по біглячому - з повною віддачею, навіть спимо
Наша сільська подруга - Мочалка
А тут Алекс сидить гордий і трохи ображений - міський мажор, а прив"язали, як Тузіка! А не треба було на чужому городі огірки визбирувати!
Шукаємо бобрів!
Поделиться64110-07-2014 22:59:11
Alex i Aleksandra, очень рада вашему возвращению в семью.
Папу Алекса цемаю за деток. Нас хоть и немного, но мы безумно красивые!!! Тем более, есть в кого.
Поделиться64210-07-2014 23:23:35
Рада вернутись в сім"ю! Чесно. Обіцяю більше надовго не зникати.
Хочеться собачого позитиву, нашого форумського затишку і смішних історій [взломанный сайт]
А дівчат Алекс любить, ой як любить
Справно вміє з ними все робити
І дітки у Алекса виходять вдалі
Часом зустрічаємось з нашими старшенькими - Аня молодець, тримає з усіма контакт. Веселі і смішні, кожен по-своєму, але всі мордочками у Алекса.
Не знаємо тільки, що там з нашими найкращими двома синочками, які поїхали у Донецьк. Переживаю [взломанный сайт] Там і людям зараз несолодко...
Сподіваюсь дітки Алекса і Тоні знайдуть добрі і надійні ручки. Останнім часом я особливо ціную саме надійність...
Поделиться64311-07-2014 00:00:10
Із поверненням, Оленко!
Місця, повні бобрів - як із фільму про Зверобоя )))
А Алекс просто такий статний красень - прям вау!
Поделиться64411-07-2014 14:14:27
Alex i Aleksandra
Привіт-привіт [взломанный сайт]
Оленко скучили за вами з Алексом! [взломанный сайт]
На ФБ все бачили, хвилювались, раді, що ти вже вдома!
Рудому привіти від усіх нас і вітання з донечкою та сином! Він молодець [взломанный сайт]
Алекс так змужнів, став ще гарнішим, більше схожим на тата! [взломанный сайт]
Поделиться64515-07-2014 23:07:44
Спасибі усім!
Ми більше не губитимемось
До речі, про губитися... Півроку не могла знайти свій ідентифікаційний код. Знаєте, є такий папірець, маленький, тоненький, а багато куди без нього ніяк. Ну і я його посміла загубити! Шукала - хату перевертала! Нема. Логічно думала, куди я таку цінну річ могла тикнути - не додумалась. Ні розум, ні інтуїція, ні просто прибирання - ніщо не помогло.
Пішла оформляти новий. А мені похід до чиновників гірше, як до стоматолога. Пояснила ситуацію, заповнила анкету, показала навіть копію! здала купу папірців, щоб отримати знову той один. Обіцяли за 10 днів. Прийшла через місяць, справи не пускали раніше. А нема мого коду! Бо в Дніпропетровську живе повна моя тезка, навіть день-місяць- рік народження збігаються. Обіцяли розібратися і видати код знову за 10 днів. Ну так і по сьогодні
Бажаю своїй тезці щастя-здоров"я, хотіла б з нею познайомитися: от цікаво, як живе інша така ж Олена, чи має собаку, якого?
А код мій старий знайшовся Як цінний папірець поклала його до найцінніших - Алексових дипломів і документів От, актуалізуючи, наші собачі справи і свій документ знайшла. Зате тепер добре запам'ятаю, де у мене "сейф" - у папці з написом "Акана"
Поделиться64616-07-2014 13:59:07
Подруга придумала класну гру. Суть полягає в тому, що ви з напарником/напарницею дає один одному простенькі завдання і берете слово дотримувати їх. Наче нічого складного, але виконувати треба ЩОДНЯ. Не виконуєш - значить ти "слабак і какашка". Ну й гра так і називається
Я в запалі, сміючись, попросила завдання для себе і отримала - 40 раз качати прес і 10 віджимань. Наче дрібниця, подумалось. - Я ж можу покачати прес 100 раз! Ага, дрібниця Мені показали, ЯК саме 40 раз я маю покачати прес, виявилось, зовсім не так, спробувала - 5 раз і скорчилась (та, яка 100 раз може). А віджиматися (як і підтягуватись) я ніколи не вміла - ручки заслабкі, навіть після вишколів армійських.
І понеслось! - Ну що ти, "слабак і какашка?" Надуваюсь: "Ні!!!" І качаю прес.
Таки "слабак і какашка"! "Де віджимання?" - і мчусь на стадіон віджиматися. І так от кілька днів. Стогну, руки тремтять, але віджимаюсь. Не знаю, на скільки мене вистачить. Але я не слабак і не какашка!
Алекс дуже любить мої припадочні забіги на стадіон і активно складає мені компанію. Ну, тут повідок мусить бути, бо поки я корчусь на снарядах, Алекс стріляє очами за дівчатами
Поделиться64716-07-2014 14:15:58
Класна фотка! Напарники! [взломанный сайт]
Поделиться64820-07-2014 23:39:40
Якби не було дач, їх варто було б придумати! Ну де людина так змучиться з власної волі, як не на дачі.
У нас дачі нема, то ми її собі знайшли
У мене є подруга, бабця 74 років, це окрема історія, але дружба у нас справжня, вже тривала і тепла.
У бабці є дачі, і бабці іноді треба допомога на дачі. Мало коли випадає змога відірватися від Києва, але тут ми вирішили, що втекти з міста від інтернету, жахливих новин і фб буде навіть дуже ок. Зібрались у п'ятницю надвечір і поїхали.
Супроводжував нас захід сонця, гарний і ... моторошний водночас
Було боязко, бо ночувати мали у наметі, якого я не розкладала так років... з 15. Алекс, страшний боягуз, грози боїться ще як, теж дивився на хмари з острахом, але в машину заскочив першим - як це без нього поїхали б на природу!
Дача за 70 км від Києва. Темною ніченькою згадувала, як намет розкладається, а він величезний! А ще - випадково!- яскраво жовто-блакитний! Усі сусіди і комарі були наші, злетілися подивитися! Бабушка пишалася, що нарешті у неї є гості, та ще й які. Алекс задер хвоста, оббіг кілька сусідніх вулиць, гордо погавкував, але дуже швиденько змотався у нашу "велику будку" спати. Спав в ошийнику, прив'язаний до моєї ноги - на всяк випадок
Бо поруч, ліс, річка, поле - ловити бігля серед таких просторів можна було б вічно.
Як ми напрацювалися наступні дні! Це тобі, Олено, не вишколи армійські, це - ДАЧА! Війна з бур'яном - виклик ще той. Я то думала, я тренована, досить сильна. Але постояла рачки на городі день, і так само рачки в намет потім заходила! І думаєте, щось змінилося у моєму режимі дня? "Ти що, слабак?," - оце я почула, і мусила ще віджиматися! Рухнула на землю спати, як Берлінський мур, не відчувала, чи холодно, чи тепло, чи є комарі, і чи Алекс за ногу смикає.
А Рудий поганець таки зумів нам сюрпризиків наробити! На те, що картоплю копав ми вже очі закрили, бо й так її копати трохи треба було. Але потім брудна пика зробив підкоп під плотом і чкурнув у ліс погуляти. Ми не зразу й помітили втікача! Довелось гримати дверима від машини і грізно кричати, що їдемо додому без рудого поганця (сусіди дивились на нас, як на хворих), але Рудий не повертався. Знайшли у сусідів в городі. Він копав картоплю вже в них
Підібгавши хвоста повернувся додому, дався прив'язатися під яблунею і дивився, як ми працюємо. А я так умію!
І так!
Поделиться64920-07-2014 23:50:56
Комарі їли поїдом, вирішили ми прогулятися, Алекс, ясна річ, з нами. Купались в озері, шукали гриби, їли шовковицю. Рудий став рудим з фіолетовими плямами, очами назбирав квітів. І все пхав свого носа у кожну хвіртку, на кожну кладку через річечку-гниличку, яка поряд протікає. Одна секунда - як вирішив лапами стати на густу ряску, і ... булькнув з головою....
Різким рухом був знайдений за ошийник і врятований на берег. Мокрий і смердючий. Тряс головою і не міг зрозуміти, що сталося. А я ловила руками серце, яке з переляку мало не випало за ним у ту дурацьку річку.
Що не кажіть, але дача - це круто! Наступної ночі нікого до ноги вже прив'язувати не треба було. Усі трималися один за одного самі
І, як по команді, усі заскочили в машину: ура, додому! на Київ!
Поделиться65001-08-2014 20:37:27
Классно отдохнули от суеты городской