У нас велике собаче щастя!
По-перше, випав ще один нижній зуб.
По-друге, ми ходити рознюхати, що таке аджиліті, і познайомилися з прекрасним біглем Купером. Купер дууже великий (і дорослий, і крупний) бігль. Вже слухняний. Бігає поруч з велосипедом своїх господарів. Гарний й вправний!
Алекс з нього очей не зводив, коли той виконував вправи на майстерність. Сидів, як зачарований і водив головою услід. І навіть сам слідом перестрибнув через бар'єр, хоч його й не просили
Думаю, друзі - це те, що може Алекса дуже мотивувати до різних занять.
Ще на аджиліті була класна Літаюча Маруся - спаніелька, гнучка й легка, мов білка, й багато інших гарних і розумних песиків.
Алекс був в захваті!
Фоток не зробили, бо більше дбали про воду в рюкзаку, іграшку й т. п., ніж про фотоапарат.
Правда, інструктор від аджиліті сказав, що Алексу ще рано займатися, особливо не варто стрибати, бо суглоби ще не сформовані, але якісь там вправи можна пробувати. Якщо спека не допече, може, підемо ще на наступні вихідні на проби. На жаль, цей майданчик далеко від нас.
Алекс розумнішає з дня на день. Вже сам приносить мені улюблену іграшку й заграє лапками, щоб з ним гратися (і смаколиків не треба!). Славкині вправи проповзання під колінами теж дали свої результати - Алекс знаходить кота й під диваном, заповзаючи туди, як радянський розвідник. Вижене кота й потиху підгризає диван - від задоволення.
А після аджиліті ще приносить іграшку й зразу з нею мені під коліна, шасть, (коли я сиджу на підлозі) мовляв, давай грайся зі мною "проповзи-бар'єр". Такі ігри йому дуже подобаються, й швидко все нове схоплює: наприклад, "проповзи-бар'єр-принеси" і постійно змінюю порядок.
На вулиці ми також вже маємо багато друзів, Алекс постійно отримує компліменти за виховання й слухняність Я з ним увесь час розмовляю, аж люди сміються. Мабуть, ми смішна парочка Зате - друзі!
Алекс знає, що граюсь з ним, до інших песиків відпускаю гратися, якщо він слухняний, тому й старається слухатися.
Були таки на річці - на Десні. Чистий і приємний пляж, тепло й мілко біля берега. Дозволила Алексу побродити по коліно й побігати по воді в задоволення. Здається, він готовий вже й попливти.
Шукала інформацію, чому так принципово не можна купатися після щеплення (Алексу 4.07 зробили від сказу). Здається тому, що знижується імунітет і можна легко щенятко переохолодити або перегріти. Але якщо уважно й обережно? 14 днів ми точно не витримаємо! простудитись в таку спеку в теплій, як борщ, воді неможливо. Замотаю після річки в рушничок й одразу в тінь, щоб не перегрівся, щоб не обвіяло... Що думаєте?
Поки що дозволила ритися на березі, привезли додому тонну піску!
Це наша улюблена стійка!
На березі, у призахідному сонці, Алекс трохи попозував.
Славко дражнився з Алексом, що той схожий на японця, наприклад, тут:
Алекс дражнився із Славком
А може таки японець??
Ні, просто чудовий, золотовухий, сонячний песик!
Отредактировано Alex i Aleksandra (08-07-2012 11:29:06)