Форум питомника КАТТYVАL

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум питомника КАТТYVАL » Персональные страницы "Кэттивэльчиков" » Яничар-Розбійник чи золотовухий Алекс?

Яничар-Розбійник чи золотовухий Алекс?

Сообщений 211 страница 240 из 650

211

За цим всім ми прогуляли наш черговий маленький день народження.

20 жовтня Алексу виповнилося 7 місяців.
Не малюк вже ніби, але ще й не дорослий.

По-інакшому обнюхує все на вулиці, видно, що вже розрізняє, де проходили хлопчики, а де дівчатка.
І дівчачі сліди цікавлять його набагато більше. Вже цікавлять!  http://s49.radikal.ru/i124/0911/cc/5d2e95eba540.gif

Здається, і я, недосвідчена, здогадуюсь, що зараз є якийсь сезонний період тічки, чи що - це видно з того, ЯК Алекс винюхує і мітить дівчачі місця.

Але подорослішання в цілому зовсім не псує Алексового характеру: вдома він все ж такий поцілуйко, ніжний, романтичний і цікавий світу.
Дуже любить увагу і вчитися. Легко все запам"ятовує, шукаю нові й нові вправи. На заняттях з хендлінгу вже бігаю з гордо розправленими плечима, бо Алекс - один з найкращих, а його витримці можуть позаздрити усі в групі! Аджиліті цьому лише помагає.
Вітаємо усіх наших братиків, сестричок і маму Анфіску. Пишаємось нашим татом Максимкою, який на нещодавніх виставках знову назбирав багато нагород. Будемо рости такими ж старанними

http://s018.radikal.ru/i514/1210/0b/26005d0c6e0d.jpg

0

212

Анна написал(а):

Слушайте, мне работать надо, а я зачиталась!   Какая история получилась интересная, а фотки какие! Класс!! Все дома и все счастливы - здорово!

+1, работать надо, а тут читаешь и смотришь и не по подному разу все перечитываешь и смотришь.

Вон, какой ухажер отменный - Вареньке цветы носил... кавалер!!! http://i016.radikal.ru/0911/17/1649308dc20e.gif

0

213

Ага, и я зачитываюсь.   [взломанный сайт]

0

214

[взломанный сайт]
Спасибі всім, це все Алекс!

Я завжди хотіла пса, але не думала, що Алекс справлятиме мені аж стільки втіхи і так мотивуватиме до активності. "Ти так суттєво змінила своє життя, не шкодуєш?" - буквально сьогодні на гламурній тусовці питала мене подруга, коли я сказала, що мушу вже йти, бо хочу ще погуляти з Алексом. А за чим шкодувати?! За голими циц...ми на сцені - бо таке нині модне мистецтво? Дармовим шампанським чи штучними посмішками цього типу гламурного товариства? У нашому нинішньому світі так мало справжнього! А Алекс справжній і розумніший від більшості тих зануд в краватках, хто надував від понтів сьогодні там щоки.

Не знаю, як там з Камасутрою, але в мене таке враження, що Алекс в Каті від народження зубрив Статут Інституту шляхетних дівиць :-)
Ну такий він добрий характером вдався! І відданий, наче й не бігль.
Сьогодні бачив, що я збираюсь на вечірку, ліг мені просто на ноги, розтягнувся, і всім своїм виглядом мов говорив: "Тільки через мій труп!". 
Не пускав мене! Ну як я до нього не повернусь вчасно! Звісно, покину всіх.

А якщо серйозно, то, думаю, що по-перше - тут заслуга Каті, правильно добрані батьки Алекса. Щеня я отримала адекватне, здоровеньке в кожному смислі, з добрим потенціалом. А по-друге, наше життя з Алексом майже півроку не розстаючись, в тісному контакті, без стресів, на позитиві дає свої результати. Може хтось проводить з песиком менше часу, але ефективніше займається, я роблю, як вмію, але щиро і з почуттям.
Сьогодні ми, граючись, випадково склали дві команди разом "до мене" і "обійди" - і Алекс прекрасно прийшов до мене, обійшов і сів біля лівої ноги. Класика послушки! Досі сідав навпроти. Я навіть не знала, як виконання цієї команди до кінця від нього попросити. Попробувала ще і ще - працює! Далі пропустила слово "обійди", тільки жест - і знову чудовий результат. Просто ми вже добре розуміємо один одного. Сподіваюсь :-)     

Якщо пси хоч трохи такі розумні, як про них думаємо, то, вірю, вони здатні справді і думки читати, і настрої, і ставлення до себе. От із Славком у Алекса не склалося. Ні, і все. Після довгої розлуки не дався Славкові навіть погладити! Крутнув головою в бік, ухилився від руки і пішов собі геть. Я навіть не здивувалася. Бо з порога, як тільки ми з Алексом повернулися, гукнула синові: "Ну що, скучив за Алексом?" А малий поганець з понтом відповів: "Відпочив". Ну й заробив. "Алекс мене не любить," - нудить тепер мені. А ти заслужив? Гуляв з Алексом з-під палки, до найближчого куща, а скільки раз казав "не хочу", "чому я", бурчав, показував своє незадоволення. Тепер треба добре постаратися, щоб повернути довіру песика, але якщо зомбі в комп'ютері дорожчі, то нічого не вийде. Клацанням мишкою реальних стосунків не збудуєш.

Я не люблю холоду, але Алекс вчить компромісам: вдома собі одягаю светр, йому відчиняю вікно.
Йдемо гуляти: мені холодно перші тільки три хвилини, далі - пробіжка, рись, ігри, повертаюсь аж спітніла. Алексу весело.
Алекс вночі не так дихне, я прокидаюсь, торкнусь його, чи все ок; я кашляю - він на мене дивиться уважно.
Я захворіла - за інших обставин лежала б тиждень. А тут шапка, рукавички, шарф на носа і обліплена перцевими пластирами на прогулянку з Алексом. Звідки б я брала стільки енергії?

А головне - пес ніколи від тебе нічого не вимагає. Тішиться тому, що ти даєш - не сприймає це як належне, а саме тішиться. Не очікує, що в нього буде крутіше, ніж в іншого пса, що йому треба , що ти мусиш. Ти даєш стільки, скільки здатен дати, відповідно до своїх почуттів, а пес повертає тобі їх, збагачені ще й його емоціями. Хіба не так мають виглядати кожні справжні стосунки? Навіть якщо "це ж тільки пес" і "ти перебільшуєш," - як кажуть мені багато хто.

0

215

Сьогодні нашим людям як пороблено.

На жодне свято не ходять так сімейно організовано, як на вибори.
Гарно вдягнені, парами, сім"ями йдуть потоком.
"С праздніком!", - розкланюються.

Але ж і "празднік"! Раз на чотири роки празднічно голосують, а потім до наступних виборів матюкаються.
"Ставь вот здєсь і вот здєсь", - каже тіточка до мами-пенсіонерки. Підглядаю, куди вона тикає - Господи!
Краще б не дивилась. Якби її мама-пенсіонерка так своїй дочці казала, ще б я розуміла. Голосуватимуть за комуністів і молодого мажора-мільйонера, який давно пригодовував округ гречкою-консервами. Але ж як одне, то не друге!
З точки зору здорового глузду, принаймні. 

Купую картоплю: "Дєвушка, варіть її й приходьте сюди, в мене тут ще є огурчики сольонінькі, а за біленькою злітаю", - моргає до мене продавець у нарядному розтягнутому "Адідасі". - "Сьогодні ж празнік!"
Тікаю - Рятуйте!

Алекс у дворі принюхався до винятково симпатичного йорка, йорк підвів до хазяйки. - Дві жіночки далеко за бальзаківський вік сидять на дитячому майданчику, перед ними "поляна". "У вас нє будєт прикурить", - повз проходить вже веселий перехожий.
"Ми нє курім!" - обурюються тітоньки. На поляні перед ними - пляшка горілки і "Росинка".
Бачать мій здивований погляд (восьма ранку!), сміються: "Так празнік же!"

"Вєра," - кричить під під'їздом сусідка до сусідки. - "Ти уже проголосовала?"
"Нєт, только собіраюсь, - висовується голова з вікна другого поверху. -  Звоніла в ЖЕК, чтоб убрали листья со ступєнєк, а то скольска. Прігрозіла, что нє пойду на вибори. І відішь - убралі!" - торжествує.
"Правільно. Сегодня ж празднік!" - піддакує сусідка знизу.
Листя із сходів двірник відгріб "аж" на два метри далі, до смітника. Алекс, слухаючи теревені тіток, смачно на ту купку листя випісявся.

Що ж, яка країна, такі й празніки І як назло така гарна погода!

А вчора ми були на аджиліті і біглезустрічі - нуль градусів на термометрі бачила. Бігали швидко. Дуже швидко.
Так швидко, що Алекс виграв конкурс "Найшвидший бігль"! :-) 

Все організували і провели незрівнянні Іра/Вова і їх бігль Купер. Веселі ігри, конкурси, призи, зроблені власними руками.
Накрили стіл спільними зусиллями, біглі за столом сиділи майже нарівні - і для них передбачались сири/ковбаски, смаколики.

Як тільки будуть фотки, обов"язково поділюся. Бо це було справжнє свято!

Отредактировано Alex i Aleksandra (28-10-2012 13:35:25)

0

216

Холодно ранками, бррр...

Як ви гуляєте такої погоди? Ще й дощі калюжі по кісточки поналивали під нашим під'їздом.
Алекс бродить глибокими водами, місить болото - ніби нічого не сталося. А я думаю: як правильно гуляти?
Скільки часу - коли сильний дощ,чи холод. Витирати Алекса тільки рушниками, чи можна сушити феном? Чи не попсує це шерсті?
Чи потрібен якийсь комбінезон? Деякі наші друзі, бачу, мають. Але то дрібні породи і метиси різні понтуються.
А біглю, мабуть, не дуже випадає...

Алекс невтомний, міг би швендяти вулицею добами. Хоча від вітру в нього сильно сльозяться очі.
А мені, чесно скажу, бігати активно по болоті якось не дуже хочеться, все в курточки тепліші кутаюсь - хворію.
Замовила високі теплі гумові чоботи. Пригодяться в нашому кліматі. Відкриваю ще нерозпаковані від моменту переїзду коробки, може найдеться якийсь теплий одяг, який може стати собачим. Господи, повна зміна гардеробу!

Якось не такої осені хотілось, мало вона була золотою...

Рано темніє. Ще й зграї бездомних псів дістають. Без дубця майже не ходжу.
Пізно боюсь ходити. Малого не вишлеш, чоловік знову в роз'їздах.
Зграї у нас на районі є зо три - в найбільшій штук 12 останньо нарахувала. І в кожній верховодять суки. А в них зараз тічка, мабуть? Бо якість такі злющі... Дубець - швидше для мого самозаспокоєння, бо я ще в житті ніяку істоту не вдарила і не знаю, чи змогла б.

Ну хіба що в обороні Алекса.
Якось ми йшли, а вони на клумбі посеред дороги всі 12 лежали згорнувшись. Сірі, як каміння. Непомітні. Почули Алекса і давай підводитися, ще й ще, й ще. Такий гавкіт зчинили! Страх. Який дубець тут би поміг?! Я дуже повільно, не повертаючись до них спиною, з Алексом поруч, здавала назад, аж надійшли якісь чоловіки і нас прикрили. Було реально страшно.

Найгірше, не знаєш в який бік піти, щоб на них не наткнутися. Всі Березняки наші розриті-розкопані. Бездомні пси постійно мігрують. Хто й по що ті окопи риє - загадка, але риють в кожному дворі, всю Набережну теж зруйнували. Гуляти дуже проблематично.

Ну що ж, мабуть, мати песика - це не тільки приємність, а й такий от клопіт теж. (Передбачуваний, зрештою.)
Тому фанатично їздимо на кожне заняття: хендлінг і аджиліті - там нам і компанія, і розвага, і приємність.

Фотки з найшвидшим біглем Іра нам ще не переслала, тому поки похвалимося давнішими

Наші перші дитячі бар'єрчики

http://i052.radikal.ru/1211/11/bd8700e47458.jpg

Оббиваючись об стіни тунелю, заточуючись і заплутавшись у власних вухах, Алекс таки гордо подолав цю довгу червону змію.
Тепер крізь неї він мчить, як ракета

http://i080.radikal.ru/1211/7c/92aa2b5d00f3.jpg

(усі фото Іри Коновальчук)
До речі, хто хоче,загляньте на наш сайт з аджиліті, може комусь теж захочеться гасати з нами http://agilityinkiev.jimdo.com/%D1%84%D0%BE%D1%82%D0%BE/

0

217

Красавчик!!! [взломанный сайт]

0

218

Alex i Aleksandra, молодчинки!!!  Лена, а почему вы не участвуете в Календаре 2013? У нас осталось всего 2 странички. Думаю, что Алекс заслуживает страничку в нашем календаре.

0

219

Поддержу вопрос!
Давайте Алекса в календарь! И себя с ним можно!

А мы "праздник" пропустили, за что на меня обиделся мой папа. Сказал, что у меня нет гражданской позиции.
Хотя, я имея годовалую Нику стояла на майдане, было время.
А в этот раз мне почему-то было абсолютно все равно на праздник и его исход!

А у вас вот ступеньки убрали! Круть! http://s42.radikal.ru/i098/0911/a0/2ca1f01a091b.gif

И фотки, не забудьте! [взломанный сайт]

0

220

А про сапоги.. как колхозник со стажем скажу что РЕЗИНОВЫЕ лучше не брать! Очень мерзнут ноги. Нужно брать из синтетического волокна - типа как в эпицентре продаются галошики такие. Вот они теплые.
У меня дома резиновые галоши утеплленные и такие из непомнюкакназывается материала, тоже с теплой подкладкой. Так вот в первых реально ооочень холодно. Я ношу их летом по росе или в дождь. А во вторых - очень тепленько. [взломанный сайт]

0

221

Так ми б хотіли Алекса на календар, але фото в мене не дуже якісні.
То телефоном зроблені, то фотоапаратом слабеньким. Не хочеться вам красоту псувати  [взломанный сайт]

А тематика фото залежить від місяця? Може якісь три спробуємо знайти...

0

222

Я думаю, что "распихивать" кандидатов по месяцам будут исходя из присланных фото и пожеланий владельцев.
Так что ищите, Лена! Давайте с нами!

0

223

Alex i Aleksandra
ребенок у Кати был на каникулах и фоток нет? вот неверю!!!
высылайте ей все более достойные фото, и быстренько вписывайте свою страничку!!!

это шо ж за календарь без биглей???!!!

не, ну непорядок полный!!! [взломанный сайт]

0

224

Дасть Бог, буде Алекс на календарі :-)
Дякуємо за запрошення.
Постараємось!

А Чоловік привіз мені чоботи  :rain: Якийсь гібрид - низ ніби гумоподібний (теплий), а верх утеплений шкіряний. Високі до колін. Незграбні  :flirt:
Але дорогі і фірмові = значить повинні бути теплі, а це головне.

"А в Алекса мордочка вже не щеняча, цілком пристойний розбійник в ньому проглядається. Дорослий", - зауважив, дивлячись як біглетелятко гасає по хаті. Славко натомість винюхав, що Алекс змінив запах. Може не такий й поганий цей переможець комп"ютерних зомбі росте. Я он як Алексові і в зуби, й під хвіст заглядаю щодня, а запах на новий шампунь списала. Та, мабуть, таки пахне інакше, бо подорослішав.

"Здравствуйте, извините, у нас течка, " - так вітаються з нами всі наші знайомі дівчатка-Алексові подружки. Алекс скаженіє, з повідка рветься. Не може зрозуміти, чому Лота, яка так класно пахне, йде від нас подалі. І вдома скавчить, на вулицю без кінця проситься, на мене злиться. Пробував навіть рикнути до Славка. Ну вдарити я може й не вдарю нікого, але рикнути теж можу. Як рикнула до Алекса у відповідь!! Через бронхіт мій голос звучить паскудно низько, дуже відповідно. Алекс аж очі витріщив від несподіванки. І...ліг білим животом доверху. От так і добре! Вистачить мені поки одного проблемного підлітка.

Взагалі Алекс любить ганяти мокрих ворон (не знаю чому - але саме мокрих) і втішати дітей, які плачуть. Собака-терапевт якийсь! Як тільки чує плач, в стійку, увага й біжимо на плач. Біля дитини аж втроє складається, так вигинається, хвостом мете, в очі заглядає, вуха свої гладити підставляє. Діти, як правило, моментально затихають. Мами навіть не заперечують, коли Алекс ручку там лизне, чи навіть і дитячий писочок. Іноді, на замовлення, Алекс і свою показову програму може виконати: сісти, лягти, лапи подавати. Такий вуличний цирк.

Улюблена наша стежка для прогулянок - поміж двома дитячими садочками. Здається, дитяча метушня нагадує Алексу Катин двір  http://s42.radikal.ru/i098/0911/a0/2ca1f01a091b.gif   

Ну, як, в усіх усе в порядку?
http://i049.radikal.ru/1211/c5/915d1ec2be75.jpg

Чи когось лизнути треба?
http://s41.radikal.ru/i092/1211/fa/c15b240715ce.jpg

А може я до вас, хлопці?

http://s017.radikal.ru/i426/1211/52/7cb52abe2260.jpg

Отредактировано Alex i Aleksandra (10-11-2012 00:00:25)

0

225

Щось я не можу перестати хворіти...

Ще на свої прекрасні канікули їхала вже хворою, у теплому кліматі все якось затихло, а потім знову вулкани в грудях вибухають, так кашляю.
Типовий бронхіт, сказала мені подруга. Я пила якісь мікстурки, а кашель тільки посилювався, аж до задишки. Алекс спочатку дивися здивовано, чого це мною так трясе, а потім... перестав зі мною спати. Це найбільша зміна останніх днів.

Хоча може йому просто гаряче. Я нарешті спромоглася у наш циганський табір, який вже майже рік живе просто на підлозі, купити такі-сякі меблі у спальню, в т.ч - велике ліжко. Але на матрац грошей не вистачило. Тому спальня стоїть без толку, старий диван винесли на кухню і склали. Чоловіка й так майже немає вдома, то ми з Алексом якось тулилися на тому складеному дивані. Алекс пробував скакати до мене/від мене, врешті плюнув (фігурально) і пішов спати... в клітку.

Це дуже приємно, що клітка для нього - хатка. Він залишався у ній не часто і не дуже на довго, тому звик, що і клітці сплять, і так її спокійно й сприймає.  Ніколи не скавчить і сам туди спокійно вдень заходить, коли прошу (за смаколик, ясно :-)

Але моє біглетелятко влаштовує інші підліткові бунти. Зовсім відмовився їсти. Корм у нас - Роял Канін - стоїть собі нікому не цікавий, смаколики сушені по всій хаті, морква, яблука, творог, кефір, що не дам - від усього носа верне. Якось так - нюхнувши-плюнувши, але їсть сире м"ясо.
Дорога моя дитинка! Не можу ж я його лише м'ясом годувати, та й тільки м'яса, мабуть, не достатньо (хоча Славко переконує, що можна жити на самому м'ясі, і вміє їсти бутерброди без хліба:-).

Глистогонила я Алекса в серпні. Чи повторити?
Чи просто бунтує, бо не достатньо через мене малорухливу вибігується, грається з іншими песиками?
Чи перший потяг, дівку якусь почув?
Чи він теж не згоден з результатами виборів і голодує на знак протесту?

Сяде і свистить, тоненько так, противненько. Чого тобі, питається, бракує? "Сексу," - сміється чоловік. Їм, чоловікам, видніше...
Хоча це може бути, бо за дівчатами волохатими на вулиці просто скаженіє. Пам"ятаю, як Снєжка попереджала...
Але що, це ВЖЕ? Сім з половиною місяців тільки... Хоча Алекс завжди був таким... запальним до дівчат.

А колись його обійми були такі невинні:

http://s005.radikal.ru/i209/1211/7a/99410e57eaa7.jpg

Апетит хороший

http://s017.radikal.ru/i435/1211/d1/05d9d85c7ca9.jpg
(Це так Алекс вчився літати за ковбасками на аджиліті, не міг дістати, довелось помогти другу)

Ще недавно міг знайти захований смаколик (і хотілося!)
http://s002.radikal.ru/i199/1211/62/bee3a93e7ba5.jpg

0

226

Ах, вчора ми познайомилися з Натою, їздили в Голосієво на фотозйомку.

У новому/чужому лісі перше, що побачив Алекс - була білка. І розум моєму хлопчику з ходу відібрало. Кидався на дерева, рвався в синю даль, божеволів від нових запахів, словом, показав, скільки в ньому інстинктів Розбійника.
З повідка було не спустити, сконцентрувати на собі нереально.
Аж доки хоч трохи не стомився.

А коли Алекс втомився, то на вулиці вже стемніло  :D 
Фотосесія вдалася слабо, але модель добряче наскакалися і гарно вдома спали.

Більше того: геть чисто все з"їв, і корм, і навіть вранішній творог, який я не встигла прибрати. Змів, впав, заснув.
Отака у Нати позитивна енергія! :cool: 
Надзвичайно тішуся з нашого знайомства!

А вранці Алекс привітав мене поцілунком взасос, довелося йти на аджиліті.
Правильно вибіганий бігль і про дівок менше думатиме.

Випущений на волю, три години літав як Білка-Стрілка

http://s019.radikal.ru/i630/1211/7f/d7607485aa0c.jpg

А вдома знову: миска-ліжко.

Що ж, все як у людей: коли голова не зайнята розумними речами, в ній поселяються демони. А рух - це життя.

0

227

У Алекса є три стадії підбирання гидоти на вулиці:

1. Ми обоє бачимо потенційну смакоту/загрозу, я строго кажу "ні", Алекс робить байдужий вигляд і, зібравши волю, проходить повз.
2. Алекс бачить потенційну смакоту швидше, ніж я, хапає зубами, я волаю "плюнь!", Алекс покірно плює.
Швидкість випльовування залежить від привабливості спокуси і сили гучності мого "плюй!"
3. Алес бачить потенційну смакоту швидше, ніж я, хапає зубами і швидко-швидко-швидко жує-жує-жує... Я можу кричати, скільки влізе. Тому пхаю пальці в пащеку і намагаюсь вигребти рештки здобичі. Алекс продовжує жувати, при цьому делікатно випльовуючи мої пальці. Боротьба, як правило, закінчується нічиєю. Алекс трохи ковтає, я трохи дістаю.

Через поганий апетит останнім часом Алекс частіше демонструє витримку :-)

0

228

На вулиці брудно - ноги миємо ретельно, витираємо, сушимо.
Виявилося - Алекс боїться лоскоту! :-)

Тепер у нас є така гра: Алекс сходить з дивана, потягуючись, передні ноги вже на підлозі, а задні - ще на ліжку.
Я лоскочу ці задні, Алекс відсмикує і знову потягується, задоволений. Дуже кумедно :-)

0

229

С удовольствием прочитала ваши новости. Как твой кашель?
Как вы моете лапки? Сильно сопротивляется?

0

230

Татьянка,
Кашель живий-здоровий, сьогодні знову не пустив на роботу (вчора була).
При цьому я вже 6 днів на антибіотиках, три дні була під капельницями  :(
Я рідко хворію, але ця гидота дуже чіпка якась.
У суботу забрала на аджиліті чоловіка, щоб він бігав замість мене.
Але Алекс нізащо не хотів його слухати, все тікав до мене, довелось мені займатися. Добре хоч погода була не найгірша.

Напарників не міняють!
http://s019.radikal.ru/i644/1211/09/453d0b946c50.jpg

Чоловік сварився, але ж він цілими днями на роботі, а гуляти з Алексом все одно треба, тому краще йому вибігатися на заняттях, ніж нам обом потиху мерзнути, блукаючи вулицями.

А лапки Алекс миє навіть дуже слухняно! Часом в ванну ставлю і миємося солідніше, часом витираємо мокрим рушничком на підлозі у ванній (у Алекса там свій коврик). Алекс любить все, аби тільки ним займалися. І митися, і феном сушитися, і чесатися :-)

0

231

Alex i Aleksandra
А попробуй кашель лечить старым "дедовским" способом: молоко закипятить и заварить на нем чебрец (если нет своего собранного - прикупи в аптеке). Пить надо этой фигни хотя бы литр в день. Ну, и баньку бы тебе не помешало организовать.

0

232

Давно не заходила....и опять зачиталась [взломанный сайт]
Алекс уже такой взрослый! Фотка где ловит сосиски вообще улет [взломанный сайт]
Выздоравливайте и больше не болейте

0

233

Вашими молитвами і купою ліків якось поволі прощаюсь з хворобою. Кашляю їй на прощання :-)
От Ната маселка привезла, буду маслом, молоком і медом виганяти рештки.

Вже наловчилась одягатись тепло і швидко (що вранці для Алекса не без значення).

Згадую, які були приємні часи влітку, твій, Оля, Дер морськими-пляжними фото нагнав ностальгію.
Із засмаглих моїх ніг ще досі лущиться шкірка від фанатичної засмаги на райському острові. 
Згадую, як малий Алекс втомлювався на прогулянках, і я його несла додому на руках. Як пітніла на сходах, коли ліфт не працював.
А тепер біглятко гасає так, що після прогулянок на руках мене можна нести...

Та до наступного тепла далеко, треба якось жити з мінусом градусів.
Прогулянки наші все ж стали коротшими, зате активніші. Розписані всі заняття до грудня.

Та піймала себе на помилці - почала сприймати Алекса, як дорослого, бо він високий, сильний, мордка солідна. Він так уважно слухає все, що йому кажу, з таким розумом в очах, здається, аж сам заговорить. А я критично його розглядаю, міряю під стандарти. Хочу ідеальної слухняності. І забуваю, що це все ще щенятко, тільки більших розмірів. Більше не буду :-)

Трохи строгості, правда, Алексу не зашкодило, але останніми днями якось заспокоївся (мабуть, дівки відтекли), зрозумів команду "не тягни", і ми знову порозумілися. Навіть їсть добре. Сьогодні на занятті дуууже старався. Поки решта песиків тихо сидять, чекають своєї черги на виконання якоїсь команди, ми з Алексом встигаємо повторити ще багато всього - Алекс сам проситься, бо всидіти на одному місці йому нудно. Не хочеться понтуватися перед тими, що ліниво сидять, бо доброзичливі завжди знайдуться, але, коли Алекс дивиться мені в очі не відриваючись, нетерпеливо чекає на команду (вкусняшку) і працює в задоволення, то шкода це не заохотити.

Я ж молодець, правда?

http://s018.radikal.ru/i522/1211/37/e49e208c4aaf.jpg

Єдине, в чому ми з Алексом не розуміємось - це Котяра. Поганяти пелехатого по всій хаті для Алекса найвища нагорода!

0

234

Alex i Aleksandra написал(а):

Вашими молитвами і купою ліків якось поволі прощаюсь з хворобою. Кашляю їй на прощання :-)
От Ната маселка привезла, буду маслом, молоком і медом виганяти рештки.

Вже наловчилась одягатись тепло і швидко (що вранці для Алекса не без значення).

Згадую, які були приємні часи влітку, твій, Оля, Дер морськими-пляжними фото нагнав ностальгію.
Із засмаглих моїх ніг ще досі лущиться шкірка від фанатичної засмаги на райському острові.
Згадую, як малий Алекс втомлювався на прогулянках, і я його несла додому на руках. Як пітніла на сходах, коли ліфт не працював.
А тепер біглятко гасає так, що після прогулянок на руках мене можна нести...

Та до наступного тепла далеко, треба якось жити з мінусом градусів.
Прогулянки наші все ж стали коротшими, зате активніші. Розписані всі заняття до грудня.

Та піймала себе на помилці - почала сприймати Алекса, як дорослого, бо він високий, сильний, мордка солідна. Він так уважно слухає все, що йому кажу, з таким розумом в очах, здається, аж сам заговорить. А я критично його розглядаю, міряю під стандарти. Хочу ідеальної слухняності. І забуваю, що це все ще щенятко, тільки більших розмірів. Більше не буду :-)

Трохи строгості, правда, Алексу не зашкодило, але останніми днями якось заспокоївся (мабуть, дівки відтекли), зрозумів команду "не тягни", і ми знову порозумілися. Навіть їсть добре. Сьогодні на занятті дуууже старався. Поки решта песиків тихо сидять, чекають своєї черги на виконання якоїсь команди, ми з Алексом встигаємо повторити ще багато всього - Алекс сам проситься, бо всидіти на одному місці йому нудно. Не хочеться понтуватися перед тими, що ліниво сидять, бо доброзичливі завжди знайдуться, але, коли Алекс дивиться мені в очі не відриваючись, нетерпеливо чекає на команду (вкусняшку) і працює в задоволення, то шкода це не заохотити.

Я ж молодець, правда?

http://s018.radikal.ru/i522/1211/37/e49e208c4aaf.jpg

Єдине, в чому ми з Алексом не розуміємось - це Котяра. Поганяти пелехатого по всій хаті для Алекса найвища нагорода!

Подпись автора

Справжній бігль лише вдає, що дрімає

Привет! Давно у тебя не была ;) Вот и Алекс вырос :) С котами могу по личному опыту сказать, у нас в одной квартире два стаффа, моя и сестры, так у сестры еще и кошка, когда-то спасенная с улицы. У них в теории разные комнаты, но они пересекаются, так там не всегда инициатива стаффа, кошка иногда демонстративно ходит и лезет в собачью миску, а если песка спит, еще и по морде может дать, чтоб заметила :) Так что не переживай, кошка себя в обиду не даст ;)
А по поводу занятий, я когда боролась с пением в ринге Валюшиного Горана, так мы только командами и спасались, все в ринге тихо стоят, ждут очереди, а мы то рядом, то кругами, то сидим и тд... :) Все верно у тебя выходит!  [взломанный сайт]
А за аджилити тебе отдельный респект, моя самая большая мечта, но без машины на Левый берег со стаффом не накатаешься  [взломанный сайт]

Отредактировано Дашка (16-11-2012 02:18:54)

0

235

Привіт. Дашка, справді давно Тебе у нас в гостях не було  [взломанный сайт]

Я за Котяру не переживаю, він сам підставляється. Нервує тільки, що Алекс ніяк мене не хоче слухатись в плані кота. Просто ніяк не реагує, навіть, якщо знає, що покараю.
Мама, коли була у нас в гостях, зробила жахливу річ - обстригла, ні, точніше - обскубла Котяру так, наче комбайн по ньому проїхав.
І тепер, коли ця божевільна парочка ганяє по хаті, як коні, просто цирк!
Одне обскубане і заслинене Алексом, друге, миле з вигляду, але просто некероване.

Мисками для води вони давно помінялися. Алекс випиває котячу, кіт тихенько підкрадається до Алексової і хлебче там. А коли у котячій закінчується вода, Алекс гримотить нею по всіх хаті. Спочатку це розчулювало - думали, Алекс за кота переживає. А одного разу побачила, як Алекс випив всю котячу воду, взяв миску в зуби і тихенько пішов у куток її ... гризти. Тепер розумію, що Алекс так фанатично п"є з котячої миски, бо хоче її швидше звільнити і гратися.

А буває, сплять цілком мирно (шкода, що рідко)

http://s56.radikal.ru/i152/1211/5f/ec9729605feb.jpg

0

236

У нас на районі є бездомний песик Каштанчик.

Він інший, ніж ті божевільні ватаги диких псів, що нас лякають.
Ходить сам. Біло-руденький, довгошерстий, досить доглянутий, з ошийником.
Трішки вищий Алекса, дріботить дрібненько, легко, навіть вишукано.

Вперше Каштанчика ми з Алексом побачили влітку, він підбіг до Алекса гратися. Ми, ще маленькі, пішли в інший бік, я побоялась приблуди й можливих невідомих болячок. Потім часто бачили Каштанчика здалека. І мене мучило якесь підсвідоме почуття провини.

Про те, що його так звати хтось сказав на вулиці. І те, що в Каштанчика ще не так давно була сім'я. Але хазяйка померла, а такого "приданого", спадкоємці, мабуть, не хотіли - і викинули песика на вулицю. Це буде його перша зима без Людини.

Від літа Каштанчик помітно змарнів. Його шерсть не така розкішна, не така біла, не така руденька. Він більше не спішить гратися.
Мені його шкода до сліз. Але він не підходить, а якби підійшов, то що я мала б зробити?..

Хлопці на стоянці поставили Каштанчику картонну типу будку... підгодовують.

Сьогодні мінус два, а за тиждень буде ще гірше. Дивлюсь на свого Розбійника, який перебирає харчами, ходить у дві школи, його возять машиною, чухають, гладять, хвалять. А Каштанчик...

Розповіла про Каштанчика чоловікові. Каже, давай заберу його до Польщі, у Польщі немає безпритульних псів, там хороші притулки для тварин, де їх підліковують, добре годують, шукають їм нові сім"ї. Напишемо, що Каштанчик з України, безсумнівно, хтось знайдеться.

Що думаєте? Допомогти Каштанчику емігрувати, чи пробувати шукати когось тут?

0

237

Очень жаль Каштанчика. Помочь нужно обязательно. На наши приюты, увы, надежды никакой.

0

238

Растрогали Вы меня Каштанчиком...
Можно сделать его красивые фото и разместить объявления по инету, можно повесить объявки в ч/с, можно поспрашивать знакомых-знакомых и дом обязательно найдется http://i013.radikal.ru/0911/f0/0ddc51848b8c.gif

0

239

З Каштанчиком пробували подружитися, але він кружить довкола свого колишнього дому і до нікого не йде :-(
Як шкода, дурника! Будку у хлопців на стоянці трактує, як тимчасову хатку. Там ночує, а вдень - під рідний під'їзд.
Дивлюсь на нього, і такий жаль...
Купила корму, занесла хлопцям. Хлопці Каштанчика не ображають, кинули в будку теплий лах, кажуть, якось перезимує.
А може порозумнішає і піде до інших рук.
Отака от собача вірність. Погана тема.

0

240

Я знову залишала Алекса на кілька днів.

Знову їздила до Львова - так вийшло.
"Не можна бути рабом пса," - сказав чоловік і потягнув мене у відрядження. Я опиралась.
Не хотілось лишати свого Руденького, але чоловіковий аргумент переконував: поїздка важлива, Алекс -доросленький, а Славкові варто відірватися від комп'ютера.
Тому хлопці таки залишились самі, ще старшого мого похресника в гості запросили.

... Колись моя бабця на дитячі переверти вдома казала - "верхи знімаєте". Мені хлопці зняли двері з одвірків. У прямому значенні. Зняли з петель, ще й кріплення з футрини вирвали (двері другі внутрішні) Що треба було робити?! Пощо? Непояснювальне! Гора немитого посуду, брудні всі каструлі і сковорідки, сміття в хаті - по кісточки. "Чого ти не задоволена," - бурчить Славко - "головне твій Алекс живий, здоровий і задоволений."

"Живого" Алекса я забрала "щасливим" з цього смітника на аджиліті. Песик літав! З кожним уроком стає все цікавіше і цікавіше - ми вчимо гойдалку (не страшно!), боремося із змійкою, бар'єрчики долаємо в'язанками. Легко морозна погода - 3 набагато краща за +3. Дуже весело!

Алекс такий вправний учень, що душа радується. Доки я зрозумію, куди розвернутися, як руки поміняти - він вже все зробив, і правильно!

Купер з Маруською збираються на показові виступи-змагання під час Кришталевого кубку, а ми ще маленькі...   
Алексові ще дозволяється часом втекти з уроку, погасати по стадіону з такою ж юною хаскі-Корі, смаколиків більше з'їсти.

Кілька активних годин на морозному повітрі і шматок м'яса в нагороду вдома - й песика не чути до вечора. А в мене є час поприбирати.

До дверей доведеться запрошувати майстра...

0

Вы здесь » Форум питомника КАТТYVАL » Персональные страницы "Кэттивэльчиков" » Яничар-Розбійник чи золотовухий Алекс?

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно