[взломанный сайт]
Спасибі всім, це все Алекс!
Я завжди хотіла пса, але не думала, що Алекс справлятиме мені аж стільки втіхи і так мотивуватиме до активності. "Ти так суттєво змінила своє життя, не шкодуєш?" - буквально сьогодні на гламурній тусовці питала мене подруга, коли я сказала, що мушу вже йти, бо хочу ще погуляти з Алексом. А за чим шкодувати?! За голими циц...ми на сцені - бо таке нині модне мистецтво? Дармовим шампанським чи штучними посмішками цього типу гламурного товариства? У нашому нинішньому світі так мало справжнього! А Алекс справжній і розумніший від більшості тих зануд в краватках, хто надував від понтів сьогодні там щоки.
Не знаю, як там з Камасутрою, але в мене таке враження, що Алекс в Каті від народження зубрив Статут Інституту шляхетних дівиць
Ну такий він добрий характером вдався! І відданий, наче й не бігль.
Сьогодні бачив, що я збираюсь на вечірку, ліг мені просто на ноги, розтягнувся, і всім своїм виглядом мов говорив: "Тільки через мій труп!".
Не пускав мене! Ну як я до нього не повернусь вчасно! Звісно, покину всіх.
А якщо серйозно, то, думаю, що по-перше - тут заслуга Каті, правильно добрані батьки Алекса. Щеня я отримала адекватне, здоровеньке в кожному смислі, з добрим потенціалом. А по-друге, наше життя з Алексом майже півроку не розстаючись, в тісному контакті, без стресів, на позитиві дає свої результати. Може хтось проводить з песиком менше часу, але ефективніше займається, я роблю, як вмію, але щиро і з почуттям.
Сьогодні ми, граючись, випадково склали дві команди разом "до мене" і "обійди" - і Алекс прекрасно прийшов до мене, обійшов і сів біля лівої ноги. Класика послушки! Досі сідав навпроти. Я навіть не знала, як виконання цієї команди до кінця від нього попросити. Попробувала ще і ще - працює! Далі пропустила слово "обійди", тільки жест - і знову чудовий результат. Просто ми вже добре розуміємо один одного. Сподіваюсь
Якщо пси хоч трохи такі розумні, як про них думаємо, то, вірю, вони здатні справді і думки читати, і настрої, і ставлення до себе. От із Славком у Алекса не склалося. Ні, і все. Після довгої розлуки не дався Славкові навіть погладити! Крутнув головою в бік, ухилився від руки і пішов собі геть. Я навіть не здивувалася. Бо з порога, як тільки ми з Алексом повернулися, гукнула синові: "Ну що, скучив за Алексом?" А малий поганець з понтом відповів: "Відпочив". Ну й заробив. "Алекс мене не любить," - нудить тепер мені. А ти заслужив? Гуляв з Алексом з-під палки, до найближчого куща, а скільки раз казав "не хочу", "чому я", бурчав, показував своє незадоволення. Тепер треба добре постаратися, щоб повернути довіру песика, але якщо зомбі в комп'ютері дорожчі, то нічого не вийде. Клацанням мишкою реальних стосунків не збудуєш.
Я не люблю холоду, але Алекс вчить компромісам: вдома собі одягаю светр, йому відчиняю вікно.
Йдемо гуляти: мені холодно перші тільки три хвилини, далі - пробіжка, рись, ігри, повертаюсь аж спітніла. Алексу весело.
Алекс вночі не так дихне, я прокидаюсь, торкнусь його, чи все ок; я кашляю - він на мене дивиться уважно.
Я захворіла - за інших обставин лежала б тиждень. А тут шапка, рукавички, шарф на носа і обліплена перцевими пластирами на прогулянку з Алексом. Звідки б я брала стільки енергії?
А головне - пес ніколи від тебе нічого не вимагає. Тішиться тому, що ти даєш - не сприймає це як належне, а саме тішиться. Не очікує, що в нього буде крутіше, ніж в іншого пса, що йому треба , що ти мусиш. Ти даєш стільки, скільки здатен дати, відповідно до своїх почуттів, а пес повертає тобі їх, збагачені ще й його емоціями. Хіба не так мають виглядати кожні справжні стосунки? Навіть якщо "це ж тільки пес" і "ти перебільшуєш," - як кажуть мені багато хто.