Снєжанка, заздрю тобі, що цілих 11 днів без інтернету! [взломанный сайт]
А мені на питання "Як я провів літо" сьогодні відповів ФБ - "Поглядом"
Саме так, поглядом, проводжу я своє літо. Переважно дивлюсь в екран комп'ютера. Ще досі не відкрила купального сезону (замочені шорти при купаннях Алекса в Дніпрі - не рахуються). Засмага в мене по лікті і коліна.
Але, наприклад, вчора Чоловік запросив дивитися на серпневий зорепад. Ми виїхали вночі за місто і рахували зірки, які падали.
А заглянула на наш Форум - тут стільки багато добрих слів! Nata, Анна, NR, Galina, Алеся и Загадка-Гресси- спасибі! [взломанный сайт]
А в Алексових діток вже помінялась форма вушок (народились із такими смішними, гостренькими, притиснутими до голови, як ельфи, а зараз вушка опустились, як у справжніх біглів).
І розумієш, що суть не в тому, скільки тобі років. Хочу завжди залишатися активним біглем Це мої самій собі побажання
От падала зірка, а я тільки й встигла писнути "Ай!..." Не встигла загадати бажання, але встигла здивуватися. Сподіваюсь, десь там угорі це буде розшифровано правильно
Багато солодкого, вміння привітно махати хвостом, дивуватися і усміхатися - що може бути кращим?
Люблю вас усіх. дякую!